Харесва ли ме или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесва ли ме или не?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 922 пъти
Здравейте. На 13 години съм и харесвам едно момче от класа ми от втория срок на 6-ти клас(аз сега съм 7-ми). В началото на шести клас той много рядко ми казваше по нещо или ме питаше нещо, веднъж дори ми помогна да изчистя чина си от рисунките с химикалка, които бяха направили от 5-ти клас, с който делим една стая. Тогава не му обръщах много внимание и дори не му знаех името в началото(защото съм в този клас от края на 5-ти клас). След това обаче през втория срок изведнъж започнах да го харесвам. Веднъж като тръгнах да пресичам пешеходната пътека към училището той също беше тръгнал натам и му казах здрасти, а той започна да говори с мен за нещо(не помня обаче за какво) и След като влязохме в училището и наближихме класната стая той избърза (за да не видят приятелите му, че говори с мен може би?) и влезе преди мен. След което всеки ден идваше да си говорим. Даже се премести на по-близък до моя чин! Веднъж след като се провалих на едно устно изпитване по БЕЛ, от което зависеше дали ще имам 5 или 6 като годишна оценка по време на часа ми потекоха сълзи и като се обърнах към него той ме гледаше и ми се усмихна. След това в междучасието дойде при мен и се опита да ме успокои. Забравих да спомена, че преди изпитването той пак дойде при мен и ме пита какво правя. Обясних му, че си преговарям уроците, защото ще ме изпитват и той започна да ме окуражава с неща от типа на "Ти си избраната" или " Ще се справиш", също така и "Няма от какво да се притесняваш, стискам ти палци". Точно след великия ми провал момичето, до което седя си беше тръгнало и аз исках да му предложа да седне до мен за следващия час, но госпожата премести едно момиче до мен. Имах тази смелост, защото с опитите си да ме успокои наистина успя и ми стана много хубаво, че(може би) му пука за мен. По едно време започнахме да пишем домашни заедно(По принцип ние се видим зубърите на класа) и винаги се справяхме. В края на учебната година исках да му кажа, че го харесвам, но нямах такава възможност. Цяло лято си мислих за него.
В 7-ми клас вече не ми обръща почти никакво внимание, но това не ми попречи да му кажа, че го харесвам. Той реагира по следния начин: гледаше ме като гръмнат, каза " Добре, окей, супер" заеквайки и След това си тръгнах. Така и не ми каза харесва ли ме или не. След това се избягваме един друг и когато погледите ни се срещаха се обръщахме бързо настрани. Всеки път като се налага да си говорим (било то за някое упражнение по време на час или пък на рождения ми ден) той се изчервява и започва да заеква, като през цялото време е ухилен като луд! Само веднъж сме си говорили след това и той се пошегува с мен тогава и двамата се хилихме като луди. Отскоро разбрах, че е започнал да си пише с една от приятелките ми и да й говори на "Ели"(тя се казва Елена), а на мен никога не ми е казвал "Ели"(аз пък се казвам Елица

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8708f4a149
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Опознайте си по- добре, станете близки приятели и тогава го попитай дали си пада по теб.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 4e5f359bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Мисля си, че те харесва, но щом си пише с друга ти се опитай да му се харесаш с нещо, помни, че ти трябва да си различна от др. момичета. Не мисли за чуждото мнение това ще се хареса на твоя Ромео.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker