Влюбих се в съученик - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбих се в съученик
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1615 пъти
Ами... Искам да ви разкажа набързо как се влюбих и да ви помоля да не ме критикувате "че съм поредната влюбена тийнейджърка и че освен учене нищо не трябва да ме интересува"...
Така. В 8 клас съм в хубаво училище, едно от най-престижните в града. И в новия ми клас горе-долу прилично се разбирам с всички. Тръгвах си от училище с 4-5 от момчетата (не съм виновна, че са в моята посока) и ни беше много забавно. Все се събирахме и изчаквахме, за да сме си заедно. От началото на годината много се срамувах и не контактувах много с други от съучениците ми. Те, естествено са много "готини" и имат всякакви възможни социални мрежи... Ама... Аз нямам никакви. И тове именно ми бе проблемът.
Направиха си набързо група в Инстаграм (всички са в нея освен мен). Там си помагат на тестове (дистанционно сме) и имат само добри оценки. А аз, досега само със солидни знания, много труд, хубави оценки - 3 и 4. Много се ядосах, че не съм в скапаната им група.
Но скоро разбрах, че едно момче от класа (той е много готин, забавен, умен, малко се прави на "як" на учителите - отговаря им, но всички го харсваме и така... ) също е напуснал групата. Защо? Защото е сериозен и му е писнало от простотиите, които се пишат и обсъждат в нея. И така, на присъственото обучение той също беше в нашата посока (забравих да допълня) и не веднъж ме е изпращал до спирката. Само той. И валеше проливен дъжд, предложих му да не чака с мен, но той отказа. Освен това се интересуваш от книгата, която четох (нали съм смотана зубърка и чета, според другите, тъпи книги) и това ми хареса. Няма да описвам, че е много чаровен и красив. И висок... :).... И си говорим, той ме разсмива непрекъснато, защото е много забавен. И от този интелигентния хумор, както и от всичко останало се влюбих. До уши. Един път го видях да прегръща една от 9 клас (по-скоро тя така го натисна, че... но той е красив и не ме учуди, че го харсват и други), която много му досажда, но се оказа, че тя се държи така с всички момчета. Успокоих се, макар че няма какво да ревнувам, не сме гаджета (още! :) );... Много силни чувства изпитвам към него... Това е... :)
Сега да дистанционното си писахме малко. Главно по учебната част. Беше ми писнало 7 години да пиша домашните на другите и все да им помагам, а те после да ми се присмиват и обиждат. Но той е различен. Искам да му помагам все повече, никога не ми пречи. Също така ми е удоволствие да си пишем, нито простотии, нито псувни, нито правописни грешки, нито... намеци за каквото и да било. Както се държи и на живо, така ми и пише. Тактично изчаква да го попитам нещо или да му отговоря. И винаги благодари. Винаги. А по-рано на присъственото му помагах да се регистрира за ел. учебници и беше много забвно. И неловко, но сладко. И 2 от новите ми приятелки (ами само с тях мога да кажа, че съм приятелка засега) ме бъзикат доста за него. Но и момчетата, с които си тръгваме също един път (когато той не дойде на училище) ме избъзикаха. Но слава Богу, никой още не знае (защото ако му каже някой.... ужас) и той самия също. Но имам някаква надежда, че ме харесва или поне за в бъдеще...
Само не знам какво да правя. Как да му показвам, че го харесвам. Не искам да му досаждам, защото напоследък не си пишем толкова често. Не искам да му казвам, че го харесвам. Не искам той да знае, но искам! МОЛЯ ви, помогнете ми с някакви съвети! МОЛЯ! Страшно съм благодарна, ако сте прочели темичката ми. БЛАГОДАРЯ и искам да благодаря, ако някой ми помогне или поне ме окуражи с нещо. Дано не ви е било досадно, чувствата ми са истински, темата също. БЛАГОДАРЯ ви за отделеното време. Бъдете здрави! :) :) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0a2fcf161e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Олеле... позната ситуация! Това, което можеш да направиш е да се сближиш с него още повече и ако той те харесва по някое време ще каже. В моя случай момчето се опита да се сближи с мен и аз му казах, че го харесвам. Бяхме приятели(не гаджета), докато той не замина за Австрия(все още си пишем). Надявам се да съм помогнала!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c4781caea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   "Не искам да му казвам, че го харесвам. "
Т. е. страх те е, че ще те отхвърли, така ли?
Да те отхвърлят е много по-малко страшно, отколкото да си в неяснота, да натрупваш у себе си нереалистични очаквания, да създаваш идеализиран образ на възлюбения и да живееш в перманентен страх от отхвърляне, при това без да знаеш реално дали наистина ще те отхвърлят!

Точно за това най-добрата стратегия е да му кажеш.
Много по-лесно е, отколкото си мислиш!
Казвам ти го от опит.

Когато питаш, полушаваш отговор и нещата са ясни.
Ако е "да" се радваш и ставате гаджета.
Ако е "не" наистина ще изпиташ разочарование, но поне ЗНАЕШ че е "не". Това ти помага да се отърсиш за няколко дена и да си кажеш - "какво пък толкова, не е единствения мъж на планетата". Плюс че трупаш ценен опит за по-натам. Ще разбереш, че не е страшно да ти отказват (нито пък е страшно ти да отказваш на някого).
Обаче ако продължиш да се въртиш само в собствения си филм, ще се измъчваш много по-дълго и отчаяно. Дори можеш да се докараш психически проблеми или най-малкото абсолютно нереалистични представи за хората и живота.

Питай и ще ти се отговори.
Почукай и ще ти се отвори.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: dd2ad16b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря ви изключително за съветите! Както и че сте прочели цялата ми тема, защото е дълга и може би малко отегчителна. :)
... Номер 2 - да, разбирам. Страх ме беше, че ще ме отхвърли, пък и мислех, че момчетата правят първата крачка. Иначе ако аз направя тази крачка да не изглеждам все едно "му се хвърлям" и "го нападам" или си търся отчаяно внимание. Но все пак, благодаря. Наистина. И наистина обмислям да му кажа. НО искам присъствено като сме, очи в очи а не през чата. :)
Напоследък си пишем всеки ден и то доста, така че му е приятно предполагам. Затова и скоро (ако още не е разбрал де, хаха) може да му кажа. Ииии, забравих да кажа, че последния ден от присъственото, след като изпратихме всички останали от "нашата група" аз набързо го прегърнах (той не се отдръпна!!! ) и му казах "чао" и той се обърна и също ми каза чао. Бързах, защото гонех градски транспорт, но забелязах, че не се отдръпна и леко се усмихна като си казахме за последно "чао".... Така че имам някакви надежди! :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 46b416e753
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз съм на 13 в седми клас и харесвам момче десетокласник и той е красив но аз се влюбих в него по-различно, видях го по коридора и се влюбих в него. Дори написах история можеш да я потърсиш. Но той си има гадже, аз даже името му не знам, не знам и как да го заговоря. И аз се страхувам, че ще ме отхвърли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker