Не изпитвам почти никакви емоции и имам чувството,че не ставам за нищо. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не изпитвам почти никакви емоции и имам чувството,че не ставам за нищо.
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1154 пъти
Здравейте.

Момче съм, на 15 години, ученик. От доста време имам проблеми с емоциите, като малък бях наистина емоционален човек, а сега почти никакви емоции не усещам толкова силно като преди. Също имам е чувството, че не ставам за нищо. Сега ще обясня защо - Още в 7-ми клас имах проблеми, тогава ме мързеше стабилно да уча, представих се сравнително зле на матурите (не искам да съобщавам резултатите от НВО-то си от 7-ми клас! ), имах желание да вляза в "елитна" гимназия(четох в този сайт, че елитните гимназии не са особено елитни. ) и останах в същото училище, което учех в 6-ти и 7-ми клас. Откакто това се случи, не мога да си го простя. Но за мен най-болезненото е, че родителите ми(поне един от тях-няма да кажа кой, срам ме е. ) доста често(най-вече поради моя вина) ми четат конско(така да кажем), казват ми, че ако не бях седял пред компютъра и съм учел повече съм щял да съм в елитна гимназия, казват ми, че имам лоша фигура и т. н. Казват ми го за да ме "мотивират", но по скоро имам чувството, че ме критикуват. А и аз самият не ставам за нищо. Нищо не правя по въпроса, само седя и съществувам без да "живея" и почти съм изгубил емоциите си. Почти нищо не изпитвам, само плача и тъгувам. Представял съм си как се нагълтвам с хапчета до смърт и подобни неща(но нямам намерението да го направя). Аз съм един дебел, тъп и мързелив идиот! Боклук! За нищо не ставам! Какво да правя за да се променя?
P. S:Бих искал модераторите да одобрят тази тема.
Благодаря ви за разбирането!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: cc6044e7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Здравей! Минала съм през подобно нещо. Ще ти дам съвет, който на мен ми помогна. Не си поставяй високи цели, защото не си свикнал да ги изпълняваш. Давай с бебешки крачки - обещай си, да кажем, че сутринта ще си оправиш леглото - нещо съвсем простичко, и го направи. След като го направиш си постави друга цел - да кажем да си направиш вкусна и балансирана закуска. Като изпълниш и това, продължи нататък пак с нещо простичко и изпълнимо. Така лека полека вече ще има две обещания, които си отправил към себе си и не си нарушил. Така малко по малко ще започнеш да изграждаш доверие със себе си. Обяснявам: когато си си поставял високи цели за влизане в елитна гимназия, но не си изпълнявал стъпките за постигне на успех така ти си спрял да имаш вяра в себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 692079190b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   На 13 съм, 7 клас. От малка съм се научила да не показвам никакви емоции, тъй като баща ми ме бие и щом види, че ме е наранил започва още повече да ме удря. С времето и аз спрях да чувствам емоциите като преди. Непрекъснато стоя сама и размишлявам над себе си и живота си, обикновено, слушайки музика. Оценките ми са от рода на 5. 50 - 6, въпреки че не уча много. Относно твоя проблем, колкото повече си повтаряш, че си боклук, толкова повече ще се възприемаш като такъв. (От опит го казвам) Недей да си мислиш такива неща, приеми себе си и ще видиш, че всичко ще се обърне в хубава посока. Отскоро започнах да си повтарям, че всъщност съм хубава, готина и т. н. и много бързо си намерих нови приятели, и то момчета! Наблегни на ученето също така, за да си вдигнеш успеха в училище. Дано да съм помогнала!

The evil duck

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f50d061409
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чуствам се по същият начин, само че съм момиче и аз на 15. И аз бях много чуствителна като дете, а сега не мога и да пророня една сълза, може би вече сме си изхабили емоциите? А за училището, не се бой, не е нужно да си в елитно, за да завършиш с добра професия. Стискам ти палци <3!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker