Грозна ли съм по дяволите!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Грозна ли съм по дяволите!?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 14197 пъти
Здравейте!
Пише ви момиче на 14 години. Кофти ми е и съм объркана. Дълго време са ме обиждали на "грозна" отчасти заради това, че преди много си хапех устните и бяха целите разчоплени и разкървавени. Мазах ги, грижих се за тях, оправиха се.

Преди около един месец обаче започнах много да се комплексирам, понеже момчето, което харесвах започна да ме обижда и да ми говори колко съм била грозна.

Нещата се оправиха, когато тръгнах с едно момче. Той непрекъснато ми правеше комплименти, мислеше ме за страшно красива, беше казал на сестра си, че съм като извадена от корицата на списание и т.н. и т.н.

Сестра му, и приятелите ми ме мислят за красиво момиче. Преди няколко дена обаче скъсах с гаджето си (по взаимно съгласие), и като никога, се зачетох в някакъв сайт с темички от рода на "търся си гадже" . Може би не защото наистина исках гадже, а просто от любопитство.

Така де, пратих снимка на едно момче и той каза, че съм била грозна. Самия той не знам как изглежда, не разбрах, знам само, че пишеше адски неграмотно и едвам разбирах какво ми казва и това беше.

Самата снимка не беше добра, т.е., светлината, мястото, беше на самоснимачка в тъмна стая и т.н. и т.н. Както и да е, стана ми кофти.

По принцип имам хубава фигура, това си го знам, обаче много се дразня на някои черти от лицето ми - носът ми е много голям и имам бенка над горната устна. Иначе си изглеждам съвсем нормално - кафява коса, дълга, пъстри очи. И това е. Знам, че съм си съвсем нормално момиче, но моля ви, кажете ми, как да си повдигна самочувствието?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 69f2cefe78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А ти, сматаш ли се грозна? Не бързай, за всеки влак си има пътник, и не се подценявай. "ЛУДКАРКАТА"

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 65b3309bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Я, стига. Стегни се и не чакай признание от другите. Ти самата трябва да се смяташ за хубава, преди да очакваш другите да го направят!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2063866aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Няма как да те сметнат за хубава след като ти самата не се имаш за такава, вдигни си самочувствието бъди себелюбива и аз преди не се харесвах но с времето почнах а и някой ако ми каже нещо нокриво аз не му оставам длъжница та така сега дори и да видя някоя красавица се си въобразявам че съм по красива просто се чувствам така и много добре знам че някой ще ме харесат друг пък няма да ме харесат ама не ми пука аз съм толкова себелубива че ми е се тая!

/Мариела/

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1524444eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   НЕ мога да ти кажа дали си хубава, не съм те виждала, мога да ти кажа, че със самочувствие и да си най-големия грозник замазваш всичко. Ти си момиче на 14 години, аз съм на 13 и аз съм момиче, дръж раменете назад, тялото изправено, главата леко повдигната, ходи си нормално, усмихвай се и всичко ще бъде наред. Аз съм го правила когато ми е адски неудобно и си мисля че изглеждам зле, някак си просто не показвах колко ми е смутено и номера мина, комплименти- всякакви. Отпусни се, всеки има някоя лоша черта в лицето си, при мен дори най-големите красавици (съученички, приятелки) имат нещо, което не харесват и все пак се лепят за тях като мухи за мед.
Онзи из сайта да си трае, снимката може да е нормална ама ако не си много фотогенична да не приличаш на себе си макар образа да не е ужасяващ. Как да си повдигнеш самочувствието, еми купи си някой неща, който от много време си си набелязала. Гримове, гривни, блузи... нали знаеш както си излизаш с приятелки и възкликваш, , Ле ле това е жестокооо!!! " е ми като е жестоко си го вземи. ака предполагам би се харесвала повече, или поне ще бъдеш по- уверена. Което е много вважно.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e25f916b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   На тази възраст е рано според мен да се прецени грозна ли си или не, все още тялото се променя, лицето, излъчването всичко.Пример с мен ще ти дам - като малка ме обиждаха,че съм грозна, викаха ми дори "мис чернобил" и смъртта, защото бях и доста височка.

И какво мислиш стана, като минах 16 години изведнъж доста се разхубавих и както никой не искаше да ме погледне, така станах едно от най-харесваните момичета, и като цяло не е имало мъж, който да каже, че изглеждам зле.

Тъкмо обратното, имах безброй ухажори,и ми беше много приятно разбира се. Сега съм на 29 години, омъжена, и да ти кажа, още ме харесват. Толкова с похвалите за мен, там е работата, че далеч не съм единствената, и други познавам, които уж бяха грозновати и нехаресвани, а после станаха доста красиви и желани. И много манекенки са споделяли подобно нещо.

И за последно - външния вид лесно се променя и коригира, ако имаш що-годе прилично тяло, добра прическа и си поддържана, значи ще си симпатична,Той не е най-важното, по-важно е ти как се усещаш, може и да не си красавица, а да си по-обикновена, но ако се усещаш неповторима, то и другите така ще те усещат.
Успех

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a2e6fe8f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ж29: Поздравления за мнението на № 2!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7b6b0345ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки човек е хубав, както и ти. Не им обръщай внимание. Гледай себе си. Ако се мислиш за хубава - мисли го, бъди убедена в това и не слушай какво ти казват другите. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d1f2d966cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Миличка, не се притеснявай! Една моя приятелка като беше на 13-14 години... Какво да ти кажа. Подиграваха и се, смяха и се, а сега е такова хубаво момиче... Много по-харесвана и желана от всички, които и се присмиваха. И не е харесвана само заради външността си, а защото е много добра като човек.
И аз като бях на 12 и 13 години- пълна трагедия... Сега като гледам снимки и лошо ми става, но на 14 започна да ми се променя лицето и сега смея да твърдя, че изглеждам доста по-добре. С годините човек се разхубавява :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6e8808f3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Добре де момиче хайде дай някакви снимки да те видиме как изглейдаш и да си кайеме менението за външния ти вид. Предполагам че си нормално момиче едва ли си грозна :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: aa9c138313
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На твойте години всеки тийнейджър се гледа под лупа и няма такъв, който да се харесва напълно, независимо момче или момиче. Икато знаеш, че всички са така(даже и тия, които демонстрират самочувствие), чувствай си се нормално и не се зацикляй толкова на неща, които не можеш да промениш(нос, бенка), а се стреми да изглеждаш приветлива и усмихната. А оня дето ти казал, че си грозна първо да се погледне малко в огледалото да види колко дефекти има.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fcac695971
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Миличка и аз имах същия проблем, когато бях на 14! Всеки го е имал! Не е важно как те приемат другите, важно е как се приемаш ти самата! Аз все още се имам за грозна и ме избиват комплекси, когато видя някоя напудрена малка девойка с един килограм кит върху лицето си! Но не е важно да си красив от вън, важно е да си добър и мил човек! Не напразно старите хора са казали: Който има малко от вътре, слага много от вън! Не си мисли, че красотата те прави пълноценен... Ще сгрешиш! В живота има много по стойностни неща от физическата красота! Малка си, но скоро ще го разбереш! Не че аз съм много по-голяма (19), но съм се сблъскала с този проблем! Препоръчвам ти да прочетеш разказа на Йордан Йовков "АЛБЕНА"... надявам се да се вслушаш в думите на всички, които са писали...
Павлина Хр.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7fa44638f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката: Павлина, много ти благодаря! Аз осъзнавам, че си права, просто минах през много тежък период и ме избиха много комплекси... Аз знам, че има по-важни неща от външния вид... но сякаш за момчетата само това е важно! Как изглеждаш, нищо друго не ги интересува. То на 14 няма много " красиви" и "секси" момичета, но това явно не го схващат... Знам, че не трябва да възприемам тяхното мислене, и се старя по този въпрос :)

Чела съм "Албена" и харесвам разказа. А пък да, трябва да имам и собствено мнение за себе си, а не да възприемам само това на другите, че то ако им имам мнението на другите, един ден ще се чувствам красива, друг ден грозна... и въобще няма да имам мнение за себе си... Пък и всеки си има различни критерии за красота, един мисли едно за красиво, друг - друго. В крайна сметка, няма как да си красив за всички, нали?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7898cb8cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Аз съм на 13 и съм хубава според много хора, но 1 нещо не си харесвам - носа, защото имам малко гърбица, защото ми е чупен, но въпреки това има хора, които ме смятя за хубава. Всеки с вкуса си - според некои си красива, а според други - не

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 847ede25de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От голямо значение е качеството на снимката. Смятай как би изглеждала една торта снимана с твойта скапана самоснимачка в тъмната стаичка, и как, ако е майсторски осветена и пипната като за корица на кулинарна книга.

Разликата не е дори от земята до небето, а от ада до рая ;)) В първия случай не просто няма да ти се дояде, ами направо ще повърнеш като я гледаш такава петниста и сиво-синкава.

Една тайна - когато искаш да пращаш или публикуваш свои снимки - нека винаги да са снимани на открито, без силно пряко слънце, за да не мижиш, но задължително навън и да има малко природа. Идеални стават по залез слънце, дават страхотен свеж тен и отблясъци в косата.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c1b0700e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мила, ти сега си в пубертета, развиваш се, може косата ти да се омазни, да имаш пъпки и т. н. Красотата не се крие толкова във външността. Ето ти няколко стъпки:
–изгради си стил-разбери какво харесваш, какво не
–погледни се в огледалото, но не се фокусирай върху нещата които не харесваш(те много лесно могат да се променят с твоя намеса)
–гадже по интернет? -разчиташ на мнението на човек, когото не познаваш? !
–не си губи времето със сдуханяци, които гледат външния вид

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 680409ed86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   И аз съм така. Всички момчета ми се подиграват, че съм грозна ( в пубертета съм и имам много пъпки и черни точки ) и дебела. Попринцип като малка бях страшно слаба- първи клас едвам 20 кг. имах. Но с течение на времето наддадох и доста напълнях ( целият ми род са по- якички :Д и си знаех, че ще напълнея ). Сега съм около 60- 65 кг при положение, че съм 1. 70 висока, но имам доста широки крака и още по- дебела изглеждам ( Не искам хейт... ). Така, че да не ти пука какво ти казват..

Момиче- 14 год.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c333d56695
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Не гледам дали е красива, а дали има сърце... красотата не ме интересува

Момче на 17 години.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7fa44638f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторката към номер 18: Евалата, ти си рядък случай. Дано да има повече момчета като теб. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9b6c583930
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   И аз съм на 14 и имам съученици, които ми казват, че съм грозен и някви глупости... Ма не ми пука честно казано... Та преди един месец си хванах приятелка... щото не ми пука ко казват някви келеши а съм себе си. Пробвай се да си намериш нова компания и излизай по често... :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a5a27c9fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   След като прочетох повечето коментари се замислих ок мисли че си красива нали така. Обаче когато 1 момиче е красиво и го знае всички решават че има твърде голямо самочувствие, че е надута и тн. Аз например съм красива и го знам от други хора, но в момента в който някой ми го каже и аз не отрека следващата реплика е "Ебаати самочувствието"!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 дни
hash: ab1e1f39be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 18, хайде ако обичаш да не се лъжем. Да, сърцето и характерът са 100000000 пъти по-важни от физическата красота, но пък нея ако хич я няма по ли ще е добре? Не. С това не искам да кажа на авторката, че е грозна или нещо от сорта, за всеки влак си има пътници, наистина...

Аз съм момиче на 13 и ту се харесвам, ту не. Като сложа спирала и гланц много се харесвам. В мига обаче, в който се събудя сутрин и се погледна, направо ми идеи да се гръмна. Но пък като характер се харесвам. (Не се надувам, само отбелязвам)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 728fb96774
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Виж.. не си мисли, че си грозна от мнението на другите.. и на мен са ми казвали, че съм грозна, но ето.. сега си имам гадже и мн. приятели.. мисълта ми е, че за всеки влак си ми пътници, тоест няма грозен човек.. ще намериш правилния, който ще каже, че си красива вътрешно (не те познавам, но съм сигурна, че не си грозна).. не обясних добре, но се надявам да ме разбереш.. ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7277d88025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Не се влияй от тези които ти го казват мисли какво може да си ти според мен както се уписваш си хубава,но не трябва да слушаш другите бади силна и когато застанеш пред огледалото ще разбереш че ти си едно много умно,слабо,готино и красиво момиче

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 72ed2e528a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Здравей! Проблемът ти ми е познат и ще ти споделя това, което на мен ми е помогнало. Преди да поемеш по пътя към промяната трябва да дойде осъзнаване. Осъзнаване за това, че ти си красива точно такава каквато си и никой няма правото да оспорва това. Не позволявай на другите да те определят. Дори и момчето, което харесваш - това че, той те е обидил трябва да ти говори, че няма смисъл да се хабиш. Ти си ценна и явно той е човек, който не цени ценността ти. Всичките обиди, изговорени срещу теб със сигурност са ти повлияли, но не трябва да им вярваш понеже те могат да станат част от теб. Запуши ушите си за обидите им и върви смело напред, знаейки, че ти си уникална, специфична точно като всеки друг човек. Почни да мислиш красиво и красотата на мислите ти ще повлияе и на външния ти вид. Поработи над отношението си към себе си. Каквото ти е отношението към самата теб, такова ще бъде отношението и на другите към теб. Позволи на Божествената красота, която е заложена в теб да бъде освободена не само в теб, но и в живота ти.
http://vbox7. com/play:f59c6fc2
http://vbox7. com/play:f06ecafa9d - Това са песни, които могат да те вдъхновят. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 96e2ec116b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Бенката над устната е най-истинският ти чар. Самата аз имам такава и толкова много хора са ми казвали, че искат и че е красиво. Сладко е. Радвай се и не бързай. За всеки влак си има пътници :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d62deb1fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ам гримираи се хубаво не като някои клоун.. това ще ти помогне защото ако не си харесваш носът има трикове да го направиш да изглежда по малък.. направи си и една хувава прическа.. почни да слушаш чалга.. и почни да се поразголваш.. ще видиш че хората около теб ще те гледат в друга светлина..
почни и да излизаш по чалготеки с мазните си приятелчета и така.. почни да пушиш и да пиеш.. ощте след втората цигарка щте се чувстваш стахотно..
Ще видиш че само така момчето което харесваш ще те забележи.. и отиди и говори с него.. така сприетелете се.. после след 2/3 седмици приятелство му кажи че го харесваш..

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f71a3f5b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Номер 28: трябва да пие и да пуши жена, за да я забележат ли? Моля ви... как ще й повлияе това?? !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker