Защо всичко ми се струва твърде сложно??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо всичко ми се струва твърде сложно???
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 890 пъти
Здравейте. Имам проблем. Всичко в живота ми се струва много сложно. Задачи, ангажименти. Винаги ще забравя нещо да свърша или ще ми е сложно да го свърша. На работа често не се справям. Извън нея обикновено релаксирам и забравям за реалността, но рано или късно ми се налага да се върна в нея и пак същия филм. Това не е оправдание и оплакване, просто животът ми се струва твърде сложен. Все едно решавам сложна математичска задача, която не мога да реша. Много ми се насъбра вече и не знам как ще оцелявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1922e49973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Моите съвети ще са радикални:

Постой сам и се опознай, не отделяй много време на този въпрос, има по-важни. Сам означава без работа, без телефон, без приятели, седиш и мислиш. Опознай си и слабите страни, наблюдавай се.
Един ден всички рухваме и е важно да се изправим обратно. Казвам го на теб, защото ти си добре сега, а вече гледаш как да бягаш от реалността, а като се сблъскаш с нещо лошо? А с раздяла? А със смърт или болест на близък? А с проблемите на приятел?

После наблюдавай се и гледай да не залиташ в алкохол, хапчета и тн, неща в
Дето все в малки количества помагат, ама такива хора дето бягат ги abuse-ват. Не си първият дето е залитнал.

Всичко то тежи, всичко ти е тежко...ами... Има и такива хора, по-трудно се справят. Има обаче и причини за някои. Казах ти опознай се. А щастлив ли си? Щастие знаеш ли какво е? А какво искаш от живота знаеш ли? А правиш ли го? Вечер като лягаш и си щастлив за какво си щастлив? Че си го свършил и крачка след крачка вървиш към целта или че денят е минал и е време да починеш? Депресиран ли си? А угаждаш ли си достатъчно? Тялото и ума имат своите нужди? А движиш ли се достатъчно? А ядеш ли хубава храна? Достатъчно вода?



Ако ме четеш и викаш къв е тоо ръб сега, бе? Има и още по- радикални мерки. Отиваш на психотерапевт, правиш пълна кръвна картина, правиш хормонални изследвания, правиш и витамини изследвания. Да знаеш точно и ясно с цифрички, тука е така, тука е иначе. В крайна сметка мозъкът работи точно с такава информация и щом казваш, че не работи о нещо тежи, значи се е затормозил. И му трябва помощ. НИКОГА не се пие нищо, преди конкретни изисквания, не позволявай някок там нещо да ти назначава, защото той така мисли. И ако имаш повече парични възможности.. винаги за какъвто и да е въпрос - второ и трето мнение. Да се предоверяваме в живота на глупаци, всички сме страдали.

А либидо имаш ли? Друг фактор между другото, биха могли да са парите. То пак е до стрес, ама може би не се чувстваш и пълноценен. В днешния сеят е много лесно човек да се загуби на къде е тръгнал. Трий социалните мрежи и гаси новините. И направи така, че парите с който разполагаш да ти стигат за днес и да пестиш за напред. Или ще се свиеш малко, или ще направиш така щото да получаваш повече. Но всичко това е за да се чувства мозъкът, че е под контрол на ситуацията и планира и следващата крачка за утре.


Важно е да си щастлив за да си .... щастлив. Гладна мечка, ...биткойни не копае.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker