Въпрос към женската аудитория - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Въпрос към женската аудитория
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 4268 пъти
Здравейте момичета, аз съм момче на 15 години. Исках да ви попитам, защо някои момичета обичат да се държат грубо с тях защото аз по друг начин не си го обяснявам, имам една случка която лично ме потресе. Веднъж бях в училище и си седях в класната стая, и едно момче най-нагло си се настани на мястото на едно момиче, след малко момичето идва и си иска мястото обратно, но тои не се помръдна от него.

Поспориха малко след което момчето ставаики най-нагло и бутна тетрадката и химикалката.Това може да е дребна постъпка и аз да правя от мухата слон но имено така се започва. Пълен селяндур ако питате мен макар, че е от София, и такива пишлегари като тоя според мен като порастнат ще си бият жените защото и нямат никакво уважение.

Но най-потресаващото е че след 5 минути тя отиде и го прегърна а той си се държеше надмено вместо той да и се извини, а дори не бяха нищо повече от приятели, дори и това не бяха.

Е тва пък кво е ????? Момичето е много симпатична моя съученичка която винаги със всеки си се държи супер :) но имено това не мога да разбера защо я привличат такива, и за това реших да се обърна към вас момичетата за отговор.

Според мен ако харесваш момиче и искаш да покажеш че я харесваш или по някакъв начин да и привлечеш вниманието трябва да и направиш няколко комплимента или да и подариш цветенце макар че е малко изтъркано, а не да и рабиеш ченето (в преносен смисъл). Моля даите отговор защо някои момичета обичат да са груби с тях ??? Или аз бъркам някъде, и да започна и аз да се държа така. Благодаря за отговорите предварително.

Благодаря за нервите докато го прочете :D и се извинявам за загубеното време на тези които го смятат за безмислено!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: ddf25f2424
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Две мои приятелки си провалиха живота, защото харесваха и съответно се омъжиха за 'мачовци'. Остани такъв какъвто си!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: e0aaaeaaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всяко момче си има начини на отношение и изразяване на чувствата към момичетата. Той може умишлено да се е държал така или може просто да не са в добри отношения..
Относно момичетата мисля, че винаги си падат по недостъпни момчета. Ако тя го харесва, то неговото отблъскване я привлича още повече...
А ако ти я харесваш :) то не е нужно да се държиш като другото момче, просто защото момичето я привличало грубото държане. Бъди себе си и се отнасяй както сам прецениш.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 99a17f5d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Браво младежо! Родителите ти са те възпитали чудесно! Не се опитвай да подражаваш на другите, а бъди себе си. Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 7d804b04fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз съм на 14 и съм момиче.... Виж кво зарежи го тоя. Просто някой момичета имат такива вкусове. Бъди такъв какъвто си. Определено момичетата предпочитат момчетата да се държат яко с тях, а не да са груби. Ако си лесн не си интересен.

В случай той е лесен. А между другото аз предпочитам супер готини, разкрепостени, отворени момчета, възпитани добре от родителите си (като теб), а не някви лигави и груби гадняри. Аз акоп ми бутне тетрадките ша го ритна, а не да го гушна.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 5fea8c4b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Златно момче си ;]

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: a5dab46150
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Някои момичета са доста груби с останалите и им харесва, когато и с тях се отнасят по този начин, няма друг отговор просто това им харесва - да се закачат с тях, да ги дразнят - това им привлича вниманието. А примерно мен НИКОГА не би ме приклякло такова поведение. Ужас...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: e6a24179fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момичетата имаме някаква странна черта която явно се показва у всяка.. привличат ни груби момчета ..незнам защо и аз не мога да си го обясна.. харесва ни грубото държане и всякви такива ..но ти за това не се тревожи то света се върти.. защото тези хора винаги мн раняват и ние рано или късно се осъзнаваме...

Е за жалост има такива който се увличат твърде мн и затъват, ама значи мацката е мн глупавичка.. та рано или късно осъзнаваме че добрите сте хората ;) Аз лично се оставих на един такъв и втори път няма да го повторя ;)

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: ba0691f9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пубери ;]]

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 1281b7051e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ти си супер и имаш чудесно разбиране.Аз бих се впечатлила от момче като теб,а не от простаци като онзи.Това момиче е повърхностна и не си заслужава,много скоро ще си изпати от това,че харесва подобни тъпаци.

Не си мисли,че е изтъркано да подариш цвете на момиче,напротив,ако момичето не е някоя идиотка ще се впечатли много и ще видиш,че това е по-обещаващия метод.

Аз мразя груби момчета,които се държат с момичетата си като рабини,аз няма да ставам слугиня на някой,искам разбиране от страна на момчетата.Защо няма павече момчета като теб,с твоите разбирания??? Жалко...
Сиво

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 939d678ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Голям си пич момче!!!

Снежанка

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: cb2c4756c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   аз лично предпочитам по-романтчните момчета и всяко момиче което излезе с теб ще е голяма късметлийка,а пък за грубите момчета-нз.Те си мислят че като ни забият един шамар и вече сме хлътнали до уши по тях ?! иначе си супер пич с(:

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f8fe1c5623
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте, вижте много си прав, но защо само тук има такива момчета, а не и в училищата?? Това е моят въпрос!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fcc4a24cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 12, напълно си права! В този сайт има момчета, които не само в училище няма, но и на улицата не можеш да срещнеш такива.

Към автора: Харесва ми начина, по който мислиш и разсъждаваш. В никакъв случай, не се променяй! Мисля, че така ще бъдеш по- харесван, защото както казах по- горе, момчета като теб вече не останаха.

Знай, че момичетата си търсят мачовци, за да се фукат с "готините" си гаджета, но стане ли време за нещо по-сериозно, те искат приказен принц. И въпреки, че те не съществуват, все още се надявам да има момчета, които да ценят чувствата на едно момиче.

Smiling girl

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 80748a8c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   В никакъв случай не ставай като него, повечето момичета, както и аз обичаме момчетата да са нежни с нас. Има малки изключения.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ebfb968ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей! Аз съм момиче на 15 год. и ще ти споделя моето мнение. Добре е, че останаха такива момчета като теб да РАЗСЪЖДАВАТ, докато другите момчета не мислят как да накарат едно момиче да им обърне внимание, пък тя какво харесва, дали нещо като направят на нея ще и е приятно или ще я убиди - те действат, не мислят. А за момичетата ще ти кажа, че първо трябва да разбереш какво е момичето, какъв и е характера, да я опознаеш, за да знаеш какво харесва и да действаш деликатно, за да не я нараниш. За тези пикльовци думата РОМАНТИКА е нещо ужасно, няма я в техния речник, не знаят какво е това и какво означава. За момичетата ще ти кажа, че тези, които харесват подобни момчета, то е от интерес, за да кажат, че си имат гадже. Те взаимно се използват за развлечение, за забавление... Такива момичета за мен са на ниско ниво. За тях подобни момчета са "ГОТИНИ", така че не се опитвай да им подражаваш. Остани такъв какъвто си. Рано или късно ще намериш подходящото момиче като теб, което да те разбира и да споделяте интересите си. Ако си доволен от "информацията" така да кажем, може да ме намериш на skype candice_mi6elle9610 ще ми е приятно да си пишем, тъй като всички момчета, които познавам са идиоти. :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 47111be984
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да се държиш така с момиче е наистина тъпо. аз съм една година по-голям от теб(16) и съм ставал свидетел как едно момиче първоначално ходи с едно момче, после му казва, че се влюбила в друг и че иска да скъсат и той я смелва от бой.
Още не мога да разбера защо не преби другото момче ако толкова е искал да се бие, но това да биеш момиче само доказва, че "путка" означава вид мъжко поведение.
има всякви идиоти....

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d0d9cc3252
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не се разправяй с такива, според мен ти си перфектният. Ако отношението ти към момичетата е като това на онзи от твоят клас никое нормално момиче няма да те хареса, но акои се държиш така както си написал всяко нормално момиче ще се радва да е твое.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 00605b7727
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Още нищо не си видял, изчакай същите момичета да станат по на 19-20 и ще разбереш и какви неща обичат да им завират по дупките, ум да ти зайде :))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 43d8b23d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ей, сладур! Ти си супер! И ако бях поне с 1 година по-голяма и те познавах със сигурност щях да се влюбя в теб. Аз съм на 13 и харесвам едно момче (мой съученик). За жалост той е с 4-5 см по-нисък от мен (не знам защо си падам по по-ниски). И той е 2000 а аз съм 1999. Доста смешна история. Той знае че го харесвам, но го разбра 1 седмица преди края на годината. Не знам дали той ме харесва, но понякога (през учебната година) се гледахме за 4-5 секунди докато аз не поглеждам настрани, избягвам да го гледам в очите. Понеже ти си момче и малко си приличате в характера с него, те питам дали е възможно той да ме харесва?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b8188ceb51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Боже до къде стигнахме, деца родени новия век - 2000 година да пишат в Интернет. Ужас, повече няма да ползвам нет, че да не се сблъсквам с вчерашни!

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5dcc1beac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Заинтригувах се и реших този път да пиша веднага, преди да си забравя мисълта, вместо да изчета всичко над моя коментар... :D Така, аз съм момиче, на 14. Има момичета, които харесват "лошо момчета" има такива, които харесват момчета, които си падат по момчета, които правят комплименти, подаряват цветя (изобщо не е изтъркано ;) ) Има момичета, които просто постъпват така, както в описаната случка, само за да се харесат на момчето... лигли :D абе и аз така съм постъпвала, понякога е наложително :D Да, и аз харесвам може би от този тип момчета, но в никакъв случай не казвам, че момчето до мен не искам да е мило, да ми прави подаръци, комплименти и подобни.. Лично за себе си, мога да кажа, че съм си падала по всякакви типове, но може би вратите на джентълмените се отварят по-лесно.. ;) :D Да, може би звучи тъпичко... но, момичета сме, понякога не се разбираме дори самите ние :D Та, мисля да завърша с нещо полезно :Д след като прочетох историята ти отново, ми хрумна, че може би тя го харесва и тълкува постъпката му по друг начин, а може би той я харесва и не може да покаже чувствата си по друг начин и тя, може би го разбира това... :D наистина се надявам да съм била маааалко полезна :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3825de2ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   бъди себе си и не мисли, че като се държиш като другите ще те харесват. всяко момиче харесва ориригиналите

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2f2021f220
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Де да бяха всички като теб.. ^^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker