Идеалист? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Идеалист?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2361 пъти
Днес направих един тест - за това какъв е твоят характер.. Отначало му се присмях, но после като ми излезе резултата всичко, което беше написано за мен бе вярно.. За да обясня по-добре какво не е наред ще пусна резултата ;Д The Idealist

You are a creative person with a great imagination. You enjoy living in your own inner world.
Open minded and accepting, you strive for harmony in your important relationships.
It takes a long time for people to get to know you. You are hesitant to let people get close to you.
But once you care for someone, you do everything you can to help them grow and develop.

In love, you tend to have high (and often unrealistic) standards.
You are very sensitive. You tend to have intense feelings.

At work, you need to do something that expresses your personal values.
You would make an excellent writer, psychologist, or artist.

How you see yourself: Unselfish, empathetic, and spiritual

When other people don't get you, they see you as: Unrealistic, naive, and weak

Нямам най-добър приятел или приятелка.. Имам мн приятели (предимно момичета)..Н е мога без тях.. Всеки ден излизаме навън и се размотаваме и е адски забавно.. Това горе, че не допускам хората до себе си също е вярно.. Може би, зашото приятелите ми не ми казват нищо по-особено и даже ще дам пример..

Една приятелка ще я наричам Мария /не това не е истинското и име/ беше в класа ми от 5ти клас до 7ми.. Веднага станахме мн добри фр, но не ми беше такава приятелка, на която да мога да кажа всичко.. Във 7ми клас я запознах с горе-долу най-близките ми приятели /айде и на тях да им измисля имена/ Криси, Моника, Бети и още към 7-8 момичета и момчета.. И така де Криси и Мария изведнъж станаха МН ДОБРИ приятелки.. Споделяха си всичко, звъняха си по телефоните до 2 часа през нощта ала бала и нищо, ама НИЩО не ми казваха.. И това започна да ме дразни..

Освен това се чувствам ужасно, че не мога да казвам всичко, което мисля на друг освен дневника си.. И така де 8ми клас съм, във езикова гимназия, мн добро училище иии новия клас мн ми харесва.. Момичетата са печени момчетата и те ;Д.. Но така и не мога да намеря "сродна душа".. Замислих се дали това, което ми липства е гадже..

От части да, но гаджето е едно, а най-добър приятел друго.. За мен е невъзможно да са и двете.. Все пак на кой ще можеш да споделяш за гаджето? ;Д.. И така де почвам друга тема..

До сега не съм имала "истинско гадже" Сега сиг. ще кажете грозна си или дебела, но не е така.. Висока съм, слаба съм.. И в лицето съм хубава.. Но не мисля, че трябва да хар някой само заради външния му вид.. Трябва да те кефи характера му, иначе всичко е напразно.. И така де никога не съм харесвала някой истински, не съм обичала така да се каже..
И сега ще кажете малка съм >.<

Да зн, но това ме наклонява към мисълта, че щом досега не съм намерила никого, то и за напред ще е така.. Пък и не съм мн общителна с момчетата и съм мн срамежлива.

Но чувството ми се струва толкова прекрасно - да обичаш някого.. Вероятно повечето от вас го познават ;) Не бързам да си намеря гадже.. Даже намеря не е точната дума.. Да тръгна да го търся е възможно най-тъпото нещо, което мога да направя.. То само ще дойде при мен :).. И сега пак се ужасявам - А ако никога не го срещна?? Та аз дори приятелка, на която да споделя всичко това си нямам :(..И понякога се чувствам самотна.. Заобиколена от фр, но самотна..

Всеки ден излизам с тези приятели, защото искам.. Но като се срещна с тях винаги си мисля по-горното и ми се прибира >.< и ми се реве, че няма с кой да споделя мечтите си, мислите си и емоциите,които преживявам..

Естествено част от тези неща ги казвам, но на всеки казвам различни неща и ест. най-най-личните ги запазвам за себе си.. А да от 1ви до 4ти клас имах най-добра приятелка, но след като се наложи да сменя класа се отчуждихме.. Направих няколко опита пак да е като преди, но не се получава и сме просто фр..

От друга страна Криси и Мария (сиг сте забравили вече кои са тия :Д).. Сигурно изпитвам завист.. Всеки ден като излизам с тях ми става гадно.. Настроението ми веднага спада и искам вкъщи (angry).. Да те не са направили нищо.. Проблемът е в мен.. Аз не мога да се разбера сама със себе си.. Живея със собствените си идеали, които едва ли някога ще се променят и като си натъпча някоя тъпа като тази мисъл в ума не мога да се спра.. Постоянно мисля за това и се чувствам УЖАСНО!

Мина ми и през акъла да потърся професионална помощ от психолог.. Но не искам родителите ми да знаят и изобщо никой да не разбира кви глупости си мисля.. За мен не са глупости, за вас са..>.< .. Ако има начин да отида, без никой да разбере. освен самия психолог, разбира се, с радост бих го направила.. Защото сама се опитвам да анализирам тъпия си характер, но това за 8мокласник според мен е невъзможно..

И така де КАК ДА НАМЕРЯ МИРЪТ В ДУШАТА СИ?? Не вярвам, че някой наистина ще помогне.. Е имам надежда.. По природа съм оптимист =)).. И съжалявам за правописни грешки ;)) Макар, че не знам защо толкова се ловите за тия грешки.. Важното е какво е преживял човека, а не че е написал някоя думичка грешно..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8205cd92bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, не вярвай на тези глупави тестове - и аз като го прочетох, 80% от нещата се отнасяха за мен, а съм екстровертирана, имам си гадже и т. н.
Това са зарибявки.
Колкото до мира в душата - като мине пуберитетът, като намалеят хормоните, ще го намериш. В момента нищо не зависи от теб.
За двете приятелки си права, щом се чувстваш излишна. На мен ми се е случвало често това, особено, когато дълго си била приятелка с едната и някак си няма какво да си кажете - тя срещна друга и почват да си говорят. Паснали са си момичетата, няма нищо общо с теб.
Аз обикновено почвам да се изолирам от такива приятелки, малко по малко си намирам друга компания. Малко тестче - когато вървим много хора по улицата, аз изоставам нарочно, ако се обърнат приятелките ми и ме извикат, значи са забелязали отсъствието ми и напразно съм се чувствала излишна. Ако обаче продължат да си вървят и не забележат, че ме няма - значи край за мен.
С течение на времето съм се научила да съм винаги много интересен човек, чета книги, вестници, всичко - на всички езици, които знам, философия, икономика, политика... социология, психология.
Стигнах до извода, че доста често 1 час прекаран с книгата е много по-ценен от час прекаран с някои хора. Когато съм била на кафе с фр. и накрая си кажа - бла, губене на време, почвам да изолирам този човек - без да се караме с него и така... печеля един час повече за книгите.
Имам в момента 2 приятелки, едната е само виртуална. Стига ми и ми е предостатачно!
Имам 1000 фр. във фейса - но никакви не са ми!
Успех, ще се справиш, намисли си приоритети в живота!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: efa96e0418
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не вярвай на такива тестове, пък нали знаеш вярно, вярно ама, идеалиста искал 2 деца- момче и момиче, е като е идеалист защо не е искал и хермафродит. Вярвам не изгаряш от желание нали? Те са направени така че до някъде да познаят доста, но пък всеки си е самостоятелен характер и не може някакъв си отговор, който сигурно милион други са го получили, да е тотално точен към всички ви.

За приятелките, еми случи ми се преди време и моята Мария и Бети, както и Криси си допаднаха много и аз изведнъж изхвръкнах от групичката. :D Е, сега ,ядосах се, виках, псувах си самичка, на ум. Минаваше време досетих се че очевидно съм силна след бруталния и драматичен финал на развръзката (няма да се впускам в подробности, но то унижения ли не беше, усмивки ли не бяха, номера ли, всичко), зарадвах се. Самочувствието ми се подобри, заради позитивно мислене за мен самата. Така нещата малко по малко дойдоха на място.

Знам колко е гадно и драматично, но пък имаш нов клас. Сродната душа се крие някъде там, аз не мога да твърдя че някой ме познава...без аз да съм му позволила и без да сме се заговорили истински. Има време всичко ще се нареди и вярвай ми те ще станат жалки, а ти със самочувствие.

Онова с Криси и Мария не ти е проблема. Така де и през това минах, или минавам не знам. Сега мислиш че ти не си у фред понеже имаш идеали, да ама след време ще схванеш че идеалите са нещо чудесно и те стават жалки и спадат в очите на хората. Моите хора се натискаха, пищяха, опипваха по коридорите, много грим, изрязани дрешки, постоянно лепване за момчетата.

Понякога съм си мислила че съм ужасна, само защото имам някоя пъпка а те- не. Или пък защото косата ми хвърчи и е леко накъдрена (от вятъра се получава), а техните не мръдват (Лак за коса, брат, по няколко тона +топирането й).

Впрочем пише седмокласничка, кандидат за езикова гимназия, обожателка на психологията- анализирала съм си характера, питала съм и други и грешките ми са били минимални. Ама не ти трябва психолог, мен са ме взимали за такава :D че избиха рибата, трябва ти някого който да може да те разбере и да ти влезе в положението, поставяйки се на твое място, това е работата на психолога.

Айде успех и със здраве, само оптимизъм и се замисли кой как изглежда в очите на хората. Уверявам те, че ще се почувстваш по-добре след време. При мен така стана, аз можех да се усмихвам в положения, в който те биха плакали. Познавам ги, ако аз им бях причинила това което те на мен, щяха да лазят и да се молят, да не говорим колко рев и мрачни статуси щеше да има. А при теб дали нямаше да го има, а?

+ и аз съжалявам, за пунктуационни, или правописни грешки.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e54a077677
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако някой си мисли, че може да е съвършен, идеален или безгрешен - просто е много наивен. Затворил си е очите за истинските неща в живота...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 78615dcf83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спокойно, ще имаш гаджета. Очаква те силна любов, разочарования и какво ли още не. Нещо което се случва в живота на всички нас. Още си малка, скоро ще навлезеш в дербите на любовните отношения. Там те чакат и хубави и лоши неща, няма как да се предпазиш. В пубертета обикновено са първите и най-силни чувства. След години и няколко връзки даже ще ти се иска да останеш сама поне за известно време. Идеални хора няма, не очаквай и идеалната любов с идеалният човек. Такова нещо няма, хубаво е да го знаеш от сега. Ако не храниш огромни очаквания и нямаш нереални илюзии, няма да бъдеш така разбита и разочарована с времето.

К

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 04ee5e241d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момиченце(авторката), толкова си ми симпатична като ти четох писанията. Сигурна съм всичко ще ти е ОК. И коментарите на 1 и 2 са много мили и вярни. Аз съм завършила англ. гимназия преди доста време и като четох историйката ти се сетих за себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker