Обичам я, но няма как да има нещо между нас. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам я, но няма как да има нещо между нас.
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 1464 пъти
Нещата с нея започнаха доста случайно и странно. Запознахме се на едно събиране с приятели и познати, но по време на събирането аз се държах с нея доста безразлично и нали, ми беше все едно към нея. После по едно време реших да й пиша, тя ми отвърна и... така започнахме дълга кореспонденция чрез чат. От смешни неща и песни, които си пращахме до неща от обща култура, по което разбрах че имаме и много общи неща и интереси, за мен настанаха малко трудни времена по различни причини и когато тя един ден ми писа "Как си? ", аз й отвърнах "Добре, ... ", но тя позна че нещо не е наред, и ме пита какво има. Започнахме разговори за тези мои проблеми, в които тя ми даваше утеха и кураж да продължа напред, а в същото време имахме и шансове да се чуваме и виждаме, пак по чат и да говорим за разни неща, което разпали още повече чувствата ми към нея. С времето обаче, разбрах че си има приятел и още по-гадно, че той е мой добър приятел и естествено, не подозираше че познавам така добре приятелката му. Това обаче не е проблема. В последно време тя си ограничи малко контакта с мен, но в същото време ме покани на едно събитие с други познати "за да се видим ". Звучеше радостна заради това, а аз бях толкова щастлив... Дойде деня, видяхме се, но... тя обръщаше повече внимание на другите, включително и момчета, а на мен почти нищо... Само някои от нашите шеги и неловка тишина... Не знам... Реших да не контактувам с нея известно време, а в същото време само за нея мисля... А факта че гаджето й ми е приятел, който ми има доверие също ме кара да се чувствам като предател... Вече почвам да си мисля, дали аз не я отблъснах с нещо, или просто между нас не може да има нищо. А аз може би я обичам. Не знам... Ако искате пишете в коментарите какво мислите, но реших че ако го напиша някъде това преживяване, ще ми стане по-леко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: e006a58b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Щом отношенията ви не вървят към някакво естествено разитие, по-добре ги прекъсни... И да нищиш, и да не нищиш какво е станало или става в главата ѝ - нито ще разбереш, нито пък това ще промени нещо...
И въобще си имай едно на ум към такива, които ходят с някого, пък се заиграват с друг/а! Това не са читави хора, а накрая винаги някой ще страда много заради тях.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3477ab6e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Намери си друга, която е този път е свободна, с която да си пишеш. Честно-казано, според мен цялата тази история с чатовете си е чиста загуба на време - има хора, които прекарват голяма част от свободното си време в подобни дейности, не мога да ги разбера.
Щом нямате какво да си кажете наживо... за какво ти е да си "чатиш" с нея?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ccadb8b484
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз бях в такава ситуация. Тогава направих една огромна грешка. Имах добра приятелка и от доста време харесвах гаджето и. Даже преди да се запозная с него(и нея). С нея станахме близки заради една друга приятелка. Аз наистина го харесвах и накрая той я заряза и в същия ден ме попита дали искаме да сме заедно. Аз глупачката забравих за най-добрата си приятелка и казах да. Тя ме намрази заради това и настрои всички срещу мен. Накрая като скъсах с него защото той се държеше по начина по който се държеше и с нея той също настори всички срещу мен. Тогава бях на 12 и бях тъпа. Сега съм почти на 18 и ако попадна в тази ситуация никога отново не бих повторила тази грешка. Така че от личен опит ти казвам да прекратиш отношенията си с нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker