Ще си умра сам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще си умра сам
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1301 пъти
Здравейте момче съм и съм почти пълнолетен и просто искам да си споделя проблемите които ме мъчат от дълго навреме насам. Та проблема е следният супер срамежлив и мълчалив съм като цяло следователно почти нямам приятели освен 1-2ма които мога да кажа,че са истински и едно момиче от класа ми . Та опитвам се да си намеря приятели обаче просто не мога всички или са ми безинтересни защото просто са кухи лейки или просто ме срам да се запозная с някой защото се чувствам некомфортно сред непознати хора. Знам,че много хора сега ще кажат просто говори с хората обаче просто не мога като цяло ме срам да се запозная с непознати дори в приложения за чат на живо а като се замисля колко нови приятели можех да си направя ако бях казал едно "здравей". И заради това положение почвам да се депресирам да си мисля,че ще си умра сам и ,че никога няма да си намеря приятелка ,после си казвам какво ти става живата е пред теб стегни се и се вдигни в ръце и така вече сигурно 3 години. Сега напоследък натягам на някакви тренировки и се опитвам да уча с надеждата да променя нещо,та да видим какво ще стане. И искам да ти благодаря,че отдели време да ми четеш глупости и на мое място каква би направил/ла?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4eaa540e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Запознай се с всички хора от училище и живеещи наблизо до теб, вземи телефонните номера, звъни им, излизай с тях?
Все ще намериш някакви приятели.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 50d2faf978
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Виж приятел малко по-голям съм от теб но понякога е нормално човек да се почуства самотен и потиснат независимо от какво(в твоя случай от това че нямаш много приятели).Щом завършиш училище ше започнеш нов живот(работа,университет) и така искаш не искаш постоянно ще бъдеш в движение напред назад и 1во няма да имаш време толкова да мислиш за това имаш ли нямаш ли приятели,2ро ходейки насам-натам колкото и да си срамежлив все ще завържеш някое друго приятелство,друго което бих те посъветвал е ако трябва дори нахалствай на малкото ти приятели да те извикат някъде с тях (на някой купон,дискотека и такива подобни)така като излезеш няколко пъти ще се отпуснеш и ще преодолееш срамежливостта,но имай предвид ако искаш да създаваш повече приятелства излизай навън по-често,просто го превърни в свой навик,останалото ще си дойде с времето.Действай и не се отчайвай толкова малък щото още много трудности ще има да преодоляваш!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b8c82e0d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Че какво им е на кухите лейки , няма се жениш за тях ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f627dd1631
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Всичко ти е в главата, не се пренавивай. Намираш си общи хобита и почваш да социализираш с други - видеоигри, спортове, каквото ще да е. Използвай, че си във възраст, в която не се изисква много, освен да си комуникативен. На 18 повечето още не са се научили да са лицемери и момичетата още не ти гледат джоба колко е голям, сега ти е времето да изградиш връзки.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1c8d23a8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз в училище нямах много приятели защото бях особняк, но когато ходех по купони момичетата ми искаха телефона и това ме караше да си мисля, че явно има нещо в мен което им допада. В университета беше коренно различно и вече използвах чара си и живота ми се обърна на 180 градуса. Нямам регистрация в никоя социална мрежа и съм неоткриваем. Не искам никакъв контакт със стари съученици защото новият ми живот беше страхотен, даже се чудя как сам се промених толкова. Сефтето направих на 19г. , но от този момент гледах жените по различен начин и те го виждаха и ми отговаряха.
Съвета ми към теб е най-важното да не си въобразяваш, че имаш нерешим проблем. Нито си първия, нито последния стеснителен и мълчалив. Малко трябва да се напрегнеш да си наложиш да си по-ведър. Ходи на планина. Може да срещнеш някоя планинарка и да се повъргаляте в шишарките. Аз тръгнах да плувам и на фитнес за лично самочувствие.
Имах нормални връзки и станах много добър в леглото защото правех всичко, за да задоволя жената. Никога не съм се замислял да свалям жените с колата ми. Карах нормална малка спортна кола. Станах уверен в себе си, а повярвай ми жените харесват това в мъжа. Не съм се замислял дали оная ми работа е малка, средна или голяма. Никога.
Накрая след като ми писна да се доказвам се запознах с жена ми и след една година ухажване станахме двойка, а две години по-късно се оженихме.
Толкова се промених сега съм понякога арогантен, нахален и винаги страстен. Нищо общо с това, което бях в училище.
Важното е да не спираш да се развиваш и да не си мислиш, че си най-умен. Жените обичат уверени мъже, но не твърде.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f74295d3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм така, само че съм на 13 години. Не написа от кой град си, напиши ще следя историята. Засега не се отчайвай, все ще се намери някой който да те хареса, такъв какъвто си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a7e736deb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз нямам почти никакви приятели и на моменти и аз се чувствам по този начин. Но погледни от друга страна, имаш повече време да си сам със себе си, което е по–ценно. Повечето хора ги е страх да го осъзнаят, но никой не се интересува от теб. Приятелите в по–голямата си част са за забавление или работа. А и не е ли забавно донякъде? Ти опознаваш останалите около теб, но те не знаят нищо за теб, въпреки че си мислят че си просто идиот, който не може да общува с хора и има странни интереси. Аз се държа по фалшив начин и никой не знае какво има в главата ми.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 14d3a9d6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! Първо, не се притеснявай за това, че нямаш почти никакви приятели. Не е важно колко имаш, а колко от тях са истински! Отделно на човек не му трябва повече от 3 приятели. За какво са ти? Кога ще намираш време да обръщаш внимание на всички? А ако не обръщаш вничание на някого от тях, ще се скарата и само ще си навлечеш проблеми и най- малкото ще получиш депресия, а в последствие може да се стигне и до невроза.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker