Тревожност на бала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тревожност на бала
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 744 пъти
Тази година съм абитуриентка ии естествено родителите ми организираха да извикаме 30-тина човека на ресторант. Нямам против това, но когато си център на внимание си леко притеснен, само че аз така или иначе изпитвам голяма тревожност :Д. Как да се справя с това на деня на бала?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: acca5e552d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Да, сериозен проблем, не знам как ще го решиш. Я се стегни! Сега ти е по-важно да се притесняваш за матурите и кандидатстудентските изпити. А балът ти е най-малкият проблем. Младежи...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0e7d79568f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Как ли, първо ги посрещаш като благодариш, че са те уважили, усмихваш с постоянно, благодариш за пожеланията от сърце и ако те питат какво ще правиш сега, казваш, че вероятно ще продължиш образованието си, но ще се разбере лятото и това е. Ако почнат да питат по-конкретно казваш в областта на еди какво си или еди какво си и до там. Никой не го интересува реално толкова, просто и те се чудят какво да питат един млад човек. Ако все пак искат да знаят какво ще учиш, казваш, че ще се пробваш за няколко неща и зависи от успеха. Това е вариантът по линия учене. Ако не мислиш да учиш, казваш, че ще си потърсиш работа, че вече е време и толкова. Ако се чудиш съвсем какво да говориш с някого, можеш да го питаш къде навремето е бил тяхният бал и как са го изкарали и после само се усмихваш и слушаш. Ако те подкачат на тема кавалери и гаджета, казваш, че има време за всичко и не бързаш. Но едва ли ще имаш време за такива разговори чак. Няма какво да го мислиш. Те твоите роднини и семейни приятели сами ще си направят купона, от теб се иска само присъствие и усмивки.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9d35638284
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еее, 30 човека не са нищо, а като се зажениш по-натам евентуално? Започни да се подготвяш психически от сега, че ще си център на внимание и няма мърдане. Имаш 2 варианта - или да се притесняваш през цялото време и нищо да не разбереш от празненството, или да се отпуснеш и да се наслаждаваш. И аз съм притеснителна, за което доста съжалявам, защото изпуснах много моменти, докато се тревожех за всичко. Предполагам, че гостите те познават и са наясно с характера ти. Усмихвай се и гледай през повечето време да си около хората, с които се чувстваш най-комфортно - родителите/баби/дядовци/братовчеди/брат/сестра. Ти реално ще присъстваш само 2-3 часа и после ще тръгнеш за бала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker