Мнение за сериала Еуфория - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мнение за сериала Еуфория
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 856 пъти
Здравейте, хора! Както някои от вас знаят, в момента се излъчва сериала Еуфория, който е доста популярен сред нас младите хора.
От скоро не съм тийнейджър, но ми е интересно какво е мнението на хората в България за този сериал и как възприемат посланието което се показва там.
Лично аз имам доста смесени чувства за него въпреки че го следя и имам доста широкоскроени разбирания. Това което ми прави впечатление е че създателите се опитват да "впечатлят" тийнейджърите показвайки проблемите на главните герои, обаче има супер голям фокус върху това цялото друсане с наркотици и приятели които си правят мръсно един на друг. не мисля че създава правилни разбирания на хората които просто консумират това съдържание без да се замислят върху това което виждат. Показват как главната героиня се друса нон-стоп и въпреки че всеки знае колко лошо е дрогирането, реално няма как да не повлияе подсъзнателно на средностатистическия зрител... друга героиня, която е "забила" и никой не й обръща внимание като за гадже, пък си продава голотата онлайн и това я кара да се чувства супер уверена и с голямо самочувствие, да спре да се мрази и тн, което й спечелва истинско гадже.. тук въпроса е - това ли е начина една жена да започне да си харесва тялото и да стане харесвана? В същото време виждам някои хора как си правят снимки в социалните мрежи които са в стил на сериала, постват колко са готини героите и тн.. Доста са луднали по този сериал. Историята в него е интересна, да, но все пак се създават някакви комплекси и разбирания за това какво е готино, които могат да са деградивни за отношенията между приятели и партньори.
Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: de8b58a725
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Обожавам Еуфория и според мен в този сериал трябва да се учим от грешките на героите. Аз виждам себе си в много от тях да си призная и се уча от техните грешки и даже съм ги допускала и дълбоко съжалявам.Според мен никой не трябва да има любим герой защото всички правят грешки, но да си призная най-нормална от всички е Лекси. Но и тя според мен не е много безгрешна, защото в първи епизод прекри Ру, а в не помня кой епизод помогна на сестра си да изневери на гаджето си. Но да си призная тя е направила най-малко грешки в цялото шоу и в нея виждам себе си. Всички герои имат травма. След 5ти епизод на втори сезон не мисля че Еуфория промотира наркотици. Но единственото нещо което не ми харесва е голотата.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9821e8ba24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Аз гледам сериала и съм на следното мнение - в инстаграм постоянно ми излизат клипове и коментари . Така , аз съм на 23 години, момиче , и приемам сериала по следния начин - този сериал те учи как да НЕ се държиш, но тук идва лошото- децата на 13,15,17 се кефят и мислят , че няма нищо лошо. единствения нормален човек , достоен за уважение за мен е Лекси. Кат , Джулс, Каси и Мади са просто съсипани души, които няма как да бъдат спасени. И знаеш ли кое е най-лошото , което виждам -децата коментират под тия постове в инстаграм- каси, мади, джулс и кат били травмирани и затова се държали така - и като цяло всички мразят нейт. Еми , извинявай ама и нейт е травмиран. Момчето открива порното на баща си и просто това е травма, която той избива в агресия, другите също са травмирани и заради това се при тях избива в това да се държат като леки момичета. Били заслужавали по добро ? Кво заслужават? Даже и тва което имат им е много . Това е моето мнение. Сериала е хубав, дава уроци , стига да си достаъчно зрял, за да ги осъзнаеш . Наистина е жалко как децата подражават на държанието на тези героини. За мен те са жалки и след нещата, които са направили, връщане назад няма. Ти вече си използван , обезчестен и гаврен. Просто живеем в изгнил свят, това е

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker