Момиче от класа ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момиче от класа ми
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1053 пъти
Здравейте, от известно време имам проблем. Или по-скоро си мисля, че проблем; наистина не мога да реша какво точно е. Аз съм момиче на 18 години, 12.клас. Тази година завършвам и повече няма да видя съучениците си, поне не всички. А толкова много ги обичам и винаги ми е било забавно с тях.
Напоследък обаче често се улавям, че мисля само за едно конкретно момиче от класа ми. Тя стои точно пред мен. И е толкова красива... всеки път, когато влезе в стаята или мине покрай мен, ме подлудява. А косата й - толкова чиста, мека. Обичам дълги и пуснати коси, а тя цяла зима ходи така и е уникална. По принцип за 5 години с нея не сме си говорили много-много - тя е от групичката на "готините", а аз - от "задръстените смотаняци", които ги има във всеки клас. Срамежлива съм и общуването с хора ми е много трудно. Тази година обаче въпросното момиче доста често се обръща към мен иси говорим нещо (за кратко де, но все пак...), или ми помага на тестове, и аз на нея също. И всеки път ми става толкова хубаво, когато чуя топлия й нежен, мек глас. Или когато ми каже името. Направо пощръклявам.
И преди да си помислите нещо - не, не съм лесбийка. Дори напротив - имам алергия към всякакви такива извращения. Но не знам на какво се дължи това обсебване. Може би от факта, че в края на 12.клас искам да направя подарък на класа и по тази причина пиша книга, в която участват всички, а това момиче е главен герой. Моля, кажете ми мнението си по въпроса. И ми дайте съвет какво да правя с нея, защото ще ме побърка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 015af74599
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Може да не си лесбийка, но си се влюбила; дори първо си помислих, че си момче...
Моят съвет е да не мислиш за нея, ще си спестиш доста емоции и нерви, а и ще я забравиш до няколко години.

Ако ли пък не - направо и кажи, че много я уважаваш и харесваш като човек... и искаш да бъдете приятелки и да поддържате контакт и след завършване. Но не мисля, че нещо ще излезне от тази работа, тъй като ти не таиш прост приятелски чувства, а нещо между любов и мания.

Колкото до книгата - едва ли много от твоите съученици ще оценят жеста или ще я прочетат, ако са типичните български ученици.

След години ще се смееш на тинейджърските "драми", които си имала, не се взимай много на сериозно и късмет.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f7d3a4122c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ще ти разкрия новината, която избягваш да признаеш пред себе си - харесваш си я :) и не го казвам с лошо, а изтъквам фактите. Нормално е да си привлечена особенно ако е сладка. Но не се вкарвай в излишни рамки и етикети на лесбийка, би и прочие защото като за начало едно таква осъзнаване е стресиращо (на мен ми отне 12 години докато приема и разбера собствените ми увлечения по момичета, като в крайна сметка осъзнах, че привличането ми е към човека и душата му, а не към неговия пол) Съветът ми е да си намираш поводи да си говорите, поразпитай я за интересите и извън училище, хобита, планове за следване - ако е свястно момиче няма да има проблем да си говорите. Относно книгата, за сега не мога да преценя дали е добра идея да и кажеш, че е главната героиня. В крайна сметка ти я познаваш по-добре и вероятно подозираш определен тип реакция, така че на база на това прецени сама дали да и кажеш (може пък доста да и погъделичка егото ;) Бъди себе си (много клиширано, знам) и успех!

Ж. 21

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8a244b858b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ми става ясно от историята ти по какъв начин те "побърква" конкретното момиче. Привлича те сексуално или по-скоро и се възхищаваш и искаш да си като нея? Въпреки че може би преди не ти се е случвало да се влюбиш в момиче ,все още си във възраст ,в която още се изграждаш като човек и откриваш нови неща за себе си. Не е изключено да си бисексуална или лесбийка ,това вече зависи от това дали си се влюбвала в момчета ,изпитваш ли сексуално влечение към тях. А до това какви действия да предприемеш... Ако момичето е хетеросексуално шанса за нещо повече от приятелство е страшно малък. Поведението и към теб е най-вероятно чисто приятелско.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c492d87b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Само да не обърнеш резбата заради това момиче- Шегата настрана. Аз когато бях на твоите години се запознах с едно момче. Но никой не знаеше,че ще мога да обърна резбата заради него .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker