Да се върна ли при него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да се върна ли при него?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2149 пъти
Аз съм на 18 Историята е следната. Момчето което беше в моя клас в продължение на години ме харесваше и сваляше, но беше зает. Изведнъж какво стана аз много го харесах и тръгнахме и го попитах: ей да не ме зарежеш заради друга, така както направи с бившата си. Той ми каза, че никога няма да го направи.

От начало всичко беше прекрасно излизахме изненадваше ме. Смяхме се, забавлявахме се, не сме били интимни, защото аз не бързах за това. И така 2 месеца и нещо и на нашия бал се поскарахме малко, че съм обръщала внимание на мой съученици от момчетата. Беше обещал, че след бала ще ходим заедно на дискотека, но изведнъж си промени решението и каза, че ще дойде по късно в дискотеката. Каза, че ще е в друга дискотека малко с някакви приятели.
На мен ми стана странно, че изведнъж си промени решението.

След дискотеката ми звънна и каза, че иска да си направим парти и да празнуваме още аз му казах, че съм изморена и че трябваше да е с мен, а не с негови приятели на бала, но той отмяташе темата. Видяхме се след ден два и всичко беше ок, бях готова да му простя за това докато не разбрах с кого е бил в дискотеката.

Той е бил с бившата си, разбрах от моя приятелка, която стана и негова и той и е споделил, но тя ми каза. Били се натискали и целували. Тогава му казах, че знам, а той отричаше до последно, даже обвини най-добрата ми приятелка, че искала да ни скара, после си призна и каза не може ли да ми простиш?

Каза че е бил пиян, че случайно са се видели там и тнт. Аз му вярвах и имах чувства... Оставих го беше ми много много тежко. Той се върна при нея, но за кратко, тя го заряза и той после ме потърси, пак каза, че за него една целувка е нищо, но за мен не е така.

Сега сме приятели, силно казано, говорим си, припомняме си той ми казва, че е разбрал какво е направил и не знае защо го е направил, а аз все още имам чувства и съм привързана към него. Не знам, той много иска да е с мен и обещава, че ще е различно, че едва ли не ще прави всичко каквото му кажа, но не знам... Вие как бихте постъпили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5756b31575
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ж29: Тоя филм вече неколкоратно съм го гледала :))) На обещания не вярвам. Щом някой желае да е с теб, разкатай му фамилията предварително. Накарай го да направи какви ли не унизителни и разточителни неща за теб.

Ако проявиш малко фантазия, можеш да измислиш много неща - напр. разходки, да ти купи превръзки от магазина или аптеката, да ти направи някаква друга услуга, да те заведе и осатви някъде, да се съберете с твои приятелки и т.н. И така 1-2 месеца. И ако издържи на офанзивата, той е човекът. Само който много те обича, е готов на ВСИЧКО за теб, наистина на ВСИЧКО!

А този лъжлив идиот го зарежи. НЕ Е НИТО ПЪРВИЯТ, НИТО ПОСЛЕДНИЯТ НА ТОЗИ СВЯТ. Тресе те любовна треска. Тя отминава с воля и надежда, че щастието предстои... Позволи си да обичаш друг човек. Едва тогава се огледай за такъв и действай. Не се занимавай с двулични боклуци!!!
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 01895ac1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не казвай никога. Пиян не пиян пак ще се повтори. От личен опит ти го казвам! Бягай от такива. Има много мъже!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 0a2efb2e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мила, след всеки първи път, има и втори! <ЛУДКАРКАТА>

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker