Странност с гаджето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Странност с гаджето
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1107 пъти
Здравейте, приятели! Има едно момче, което много харасвам. Запознах се с него по време на едно онлайн обучение за карантинирани от Covid-19. Писахме си в чата и разбархме, че сме родени един за друг( буквално имахме едни и същи интереси и цели). Също така и двамата бяхме с вкючени камери, така че още повече се влюбих в него. А и съм го виждала много често в моето училище, тъй като е в съседния клас. Бях много развълнувана за това, че най - накрая съм открила перфектното гадже за мен, а не поредния пикльо, който се преструва на мое гадже, и след два месеца го виждам да се целува с някоя друга, въпреки че още сме гаджета и не сме скъсали. Та, да се върнем на темата. Когато разказах за това идеално момче на приятелките ми, те ми казаха, че е най-добре да му кажа, че го харесвам, защото това е много хубаво чувство и няма нищо срамно в това. И аз се съгласих. Като се видяхме двамата отново в училище, първото нещо, което му казах, е : Харесвам те, Алекс!
А той ми отвърна: Ами.. Не искам до те разочаровам.. Виж.. Ти си много готина. Пасваме си на 90% с теб. Имаш само 5 и 6, също като мен. Много си смела, умна и силна, също като мен. Ти си най-добрата ми приятелка( каза ми: Не че имам други приятелки, но все пак..) Но не те харесвам като гадже..Не казавам по никакъв начин, че си грозна, напротив, симпатичнатична си, но просто аз си падам по блондинки със сини очи. А ти си брюнетка с кафяви очи, висока и стройна. А аз не се влюбвам в жени, които са по-високи от мен( И ми каза: Както си ти).. Иначе съм фен на стройните жени.. Затова.. Съжалявам.. Наистина.. Не исках да те обидя.. Но що за приятел съм ти, ако те излъжа!.. Поради това ти казах грозната истина..
И ме прегърна, с насълзени очи.
Тогава разбрах, че наистина много ме цени като приятелка, но просто не му попадам в изискванията за влюбване за външния вид.
И аз също го прегърнах, с насълзани очи. Разплаках се хем, защото разбрах, че наистина съм му много важна, хем, защото ми каза, че не е влюбен в мен. А аз очакавах да ме целуне, като му призная чувствата си. Когато вече се прибирахме в нашите класни стаи и разказ на приятелките ми за случилото се с него, та ми споделиха:Е, поне сте НДП.
И аз:Да, но не сме гаджета.
И те: И, приятелите са много по-важни от гаджетата, те са ти за цял живот, а не за два месеца.
Престорих се на съгласила се с тях. Но всъщност бях много тъжна. Буквално едва ли ще си намеря по-готино гадже от него. (Още сме НДП и излизаме и много се смеем и забавляваме)
Но какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 8d76cf3b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Евала на момчето , че ти е казало истината. Оцени това. Няма какво да направиш освен да бъдете приятели

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a500bf171b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Толкова познато ситуация само дето при мен момичето в което съм се влюбил си има приятел от много дълго време и,не смея да и призная какво чувствам защото най-вероятно ще спрем да бъдем приятели. А и ти е ясно,че колкото повече време прекарваш с него толкова повече ще започнеш да го харесваш и може би после ще останеш още по наранена така че ти си реши дали искаш,да продължаваш. Има и друг вариант с времето у той да се влюби в теб,но щом сега не е станало е малко вероятно да стане,но кой ли знае.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f354cda756
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Възможно е ръста ти да го комплексира. Ако искаш попитай го дали няма друга причина да те отхвърля.

Ако няма развитие, просто намали контактите с него и постепенно спри напълно, това е което трябва да направиш. Не завинаги, но докато ти премине влюбването. Казвам го като човек правил грешката да остане приятел с някого когото харесва.

Иначе другия урок който трябва да научиш е - подобни чувства не се обсъждат с лекота пред приятелки. На всичкото отгоре си избързала, защото дори да е имало вариант момчето да направи компромис в бъдеще, ти не си дала шанс на чувствата му да се развият.

А самите "изисквания" са страшно глупави и те. Сини очи и руса коса не значат че една жена е красива. Мисленето му е крайно инфантилно. Иначе реално погледнато можеш да си боядисаш косата, но е безсмислено.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker