нямам приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122784)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

нямам приятели
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 1337 пъти
Нямам приятели от малка нямам късмет с приятели и сега пак съща работа всеки си има някой с когото излиза говори общува аз стоя и гледам стените в мен ли е проблема не мога да разбера никой не ме търси имам познати но не и приятели как да се преборя с скуката някой има ли мнение ще съм ви благодарна ако някой знае как да убия скуката вече съм на 14 години а нямам приятели..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: b13ad97ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Говори повече със съучениците си, също и с хора от другите от класове, както и твои съседи. Все ще намериш някакви приятели, от теб си зависи да си по-общителна.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ba8560a1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Това едно изречение ли е? Най-добре се намират приятели като имате обща дейност- тръгни на колективен спорт, на танци, но колективни - примерно народни, запиши се доброволец в нещо... Някаква обща дейност с други хора.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ffd3913e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   На 14 години е невъзможно да нямаш притяли, в училище няма как да нямаш приятели, просто явно ти самата не искаш да имаш и това е проблема, започни да се занимаваш с нещо, което има голям колектив, примерно народни танци, баскетбол, волейбол и т. н... просто спорта да бъде колективен, бъди активна в социалните мрежи...
Не мога да проумея, как може на 14 да мислиш така...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 71a6bc91ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Спокойно, аз съм на 24 години и също нямам никакви приятели. Страшно самотна съм и седя по цял ден в нас и единствено излизам с моя приятел уикендите на разходка или да си купя нещо в някой мол и това е. Не си единствената, която няма с кого да излиза и да общува. Чувствам се по същия начин. Ти поне можеш в училище да създадеш нови приятелства, докато аз вече нямам тази възможност.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ee58c48a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! Колкото теб съм. Първоначално и аз разглеждах себе си като "Берлинска стена" между характера си и хората. Дълго време бях в период на депресия, породена от странични фактори и вторичен продукт от нея бе мнението ми, че обществената сфера е против хора като мен. В момента, месеци по-късно излязох от тези тъмни монотонни дни и си хамерих сравнително много приятели и възвърнах връзката си с други. Сега имам няколко приятелски компании, като голям процент от тях са в училище. По време на прехода си от изолация към социалност разбрах няколко фундаментални принципа за привличането на хора. Лошото самочувствие отблъсква хората, затова демонстрацията му е основен елемент в промяната на социалния баланс. Самоувереността не се изразява в хвалби, а в усмивка, хумор и език на тялото, който загатва за вътрешна свобода. Опитвай се да разчупваш обстановката, когато прецениш, че е нужно. В повечето случаи дори и най- малко забавната шега върши работа. Самоиронията, докато не е отчаяно самосъжаление, е ефикасен инструмент за привличане на позитивно внимание. Можеш да правиш остроумни шеги по време на час, стига да не уронват авторитета на учителя, както и докато водиш кратък разговор с познат. Проявявай искрен интерес към останалите (хобита, и.т.н). Бъди добър слушател и ги насърчавай да споделят неща, за които могат да говорят свободно и им е интересно да разказват. Вместо несъстоятелни ласкателства,заслужени комплименти на хората, с които общуваш, но не се подмазвай, сипейки на всяко изречение хвалби. Събуди интереса им с твое потенциално добро качество/талант. Накарай човека, с когото общуваш да отвори съзнанието си за теб признавайки искрено неговите дадености в посочената сфера. Понякога сарказмът, отнесен към Правилния, без да е дебелашка смешка, го кара да се чувства специален. 1 - 4 са напълно прави. Номер 5, ти също можеш да изградиш социални контакти, просто не бива да се ограничаваш. Авторке, съветвам те да следваш тези стъпки, ако искаш да постигнеш моя успех.

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 5fbfb67dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Същата като авторката и номер 5 много е гадно

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b2a88f575b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей!
Аз съм момиче на 16 и нямам приятели. С едно момче ходехме заедно на занималня и бяхме в съседни паралелки, а после тръгнахме в различни гимназии и загубихме връзка. В края на девети клас го потърсих в социалната мрежа и оттогава си пишем. Не излизаме често, защото той е доста зает с училище, тренировки и уроци. Пиша си и с едно момиче и това е. Хубаво е да си говорим за училище, музика, сериали и т.н., но не сме си близки и не се познаваме много добре. Това за мен не е приятелство, а компания.
Защо обаче нямаш приятели? Възможно е да си по- затворена по природа, тоест да си интроверт. Ако е така, развий положителнте качества, които произтичат от това. Интровертите се чувстват добре и сами, което е супер предимство. Можеш да си намериш и хобита, които да упражняваш сама- рисуване, творческо писане... Ако обаче си разочарована от минали провали, направи си честна равносметка кой какво е правил в тези приятелства. Може да привличаш грешните хора или ти самата да си ги отблъсквала, дори и неволно ( чрез езика на тялото). Написала си, че нямаш късмет с приятелите и може би имаш предвид, че всеки път другите не са откликвали, не сте намирали общи точки и сте се отдалечавали едни от други. Може и да си имала предвид, че са те предавали и ти е трудно да се довериш. Ти си знаеш и можеш да потърсиш повече информация за това как можеш да се справиш със съответния проблем.
В общи линии съветът ми е да си намериш компания, като говориш със съучениците си през междучасието и ги поканиш да излезете. Пробвай и нови хобита и няма да ти е скучно. Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: df083dc258
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   трябва да имаш самочувствие, да си по артистична и да споделяш повече с хората около теб, когато разказваш случка, дори и най обикновенната да е, вложи емоция, патос, направи я да звучи интересно. На твоята възраст връстниците ти надушват бързо лидерите и предпочитат да са с тези които са по отракани и уверени.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 152e8a89b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз бях така: често бях тормозен, за това и се отдръпнах от вдички останали. Забелязох как останалите виждат тормоза, но ме оставят сам да се справям, което обезсмисли идеята за сплотение, нито пък желаех да бъда приятел с такива хора, понеже аз самият винаги се застъпвах против тормоза, дори това да ми навлече повече неприятности.
Ако за повечето хора учелището беше място за приятелство, дребни интриги и прочие, за мен беше просто оцеляване, затвор. Всеки ден броях часовете докато мога да се махна от там.
4 час, 5 час, почти съм свободен иии... Тогава някой реши да ми каже нещо гадно, в следващия момент 3 тела сме на земята и се млатим от бой. Това беше за мен даскалото, всеки ден не знаеш какво ще ти се случи.
Мога само да каза, че не е страшно: гледай да се занимаваш с нещо, което ти е интересно, за да не се тормозиш сама себе си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker