Все още преживявам раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Все още преживявам раздяла
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1033 пъти
Здравейте, аз съм на 14 и искам да ви споделя накратко или не толкова моята история. Споделила съм на много хора, но искам да видя и мненията ви тук.
Така, на 19 номеври момчето сложи край на връзката, поради една причина, много дълга история. Не, не съм го лъгала или предавала, нито той мен. И не е затова, че живеем в различни градове или друго, наистина е по-специфичен случай и си бях виновна. Но аз просто проявих една честност.
В крайна сметка от няколко седмици не комуникираме, след месеци ужасни чатове, тормоз с думи, обвинения от негова страна... Но така, сега се чувствам по-свободна, не отварям със страх всеки път телефона. Обаче все още продължавам да страдам, все още мисля за всичко, идват ми толкова спомени, сещам се какво е можело да бъде, изпитвам огромна вина, че нещата са се провалили, заради мен. Толкова опити направих, но той така и не пожела да види истината, да ме разбере и да ми даде втори шанс. Аз се отказах преди седмици от него, понеже разбрах, че иска да ме унищожи напълно, да ми отмъсти, и то жестоко. И затова не искам повече да съм с такъв човек, който явно не ме е обичал и няма да ме обича по начина, по който аз, и който не ме цени. Но ето какво ме притеснява - вината, която изпитвам, може би през тези месеци той е някак си насадил голяма част от нея. Също, това, че и той е страдал. Мен повече ме боли от болката на другия, предпочитам аз да страдам, ще го понеса по-леко, отколкото някой да е наранен от мен. Това не мога да си го простя. Не, че и аз не страдам всеки ден, и то адски много. И има голяма промяна в мен. Но на него едва ли му пука особено, според мен иска да си го върне просто. Аз не съм отмъстителна и никога не бих искала да му връщам и аз нещо лошо. Другото-той така и не видя ситуацията, която ни скара по начина, по който аз. Знам как вижда нещата, но не е така. Създаде си много погрешно мнение за мен. Това ме измъчва, дори и толкова много пъти, винаги, да бях честна, той пак ме винеше и обръщаше нещата в негова полза. Като цяло не съм очаквала, че той е такъв човек. Просто съм разочарована. И ме притеснява и това, че ме чака отмъщение. Не знам какво ще правя.

Та така, също ме е страх, че не знам какво ще правя по-нататък. Кога ще дойде най-после нещо хубаво? Аз не мога да забравям и да спра да мисля така лесно. Да имам ли надежда, че ще дойде и щастието отново?

Не знам как да се оставям с мъката, вече четвърти месец...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 1959fa3eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Това ти е урок - не казвай истината на гаджето си. Не казвам, че трябва да го лъжеш, но понякога тактичността е важна. А иначе вероятно той е искал секс, а ти си още малка за такива неща. Разликата в годините ви е повлияла - той е вече мъж, а ти си тийнейджърка. Така че връзката ви е била обречена от самото начало и ти нямаш никаква вина. Прости си, прости и на него и продължи напред. И си избирай момчета на твоята възраст.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 56a7a6e549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ама, той е само на 15, една година по-голям...Аз не бих се хванала с някого много по-голям, особено ако има такива цели, имам предвид - физичеките неща...Няма нищо общо със...да...Ако видя, че някой е такъв, бих избягала надалеч, за мен е важна душевната връзка, така че...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 56a7a6e549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А и плюс това, защо всички мислят, че в днешно време всичко е свързано със...няма да го напиша...Моята история е далеч по-различна...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker