Не знам как да се справя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам как да се справя
преди: 2 години, 14 дни, прочетена 1070 пъти
Здравейте, тъй като от може би година съм в това положение и не намирам изход искам да ви попитам как се справяте с депресията? С 2 те ми най-добри приятелки се виждаме рядко, защото сме от различни градове, а приятелките от моя град са тотални кифли (не, че искам да ги обиждам ) и честно казано не знам до колко са ми приятелки, защото постоянните номера и драми не мисля, че са точното определение за приятелство. Има хора с , които да излизам, но просто не искам (хора на , които имам доверие ). Пускам си някакви сериали просо за фон, за да не се чувствамсамотнс и не се самосъжалявам.
Постоянно го правя, за да не мисля, но в един красив момент трябва да си легна или да направя нещо (не съм мързелива въпреки, че звучи, че освен да гледам някакви неща друго не правя) Не искам така да минават дните ми така пошли и безсмислени. А и честно казано се чувствам и недоуценена. Имам по-голяма сестра, която за родителите ми е перфектна ( и за мен) ако тя направи нещо хубаво я хвалят цяла седмица, но ако аз направя нещо също не по-малко хубаво само 1 браво да получа. Тя може да отиде при родителите ни и да си говори с тях 1-2, а аз дори не знам за какво да си говоря с тях повече от 20-30 минути. Родителите ми не се и интересуват от мен кой знае колко, ако ги питате как се казват приятелките ми няма да знаят, а сме приятелки с тях от 6 години нито знаят имената на приятелки от класа ми. Няма как да променя тях, затова искам да променя себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 13 дни
hash: c81822b7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Никой не е идеално щастлив, намери си някаква дейност/хоби, която да ти придава смисъл в живота.
Когато си млада, имаш доста време за приятели/приятелки, след време хората ще се занимават главно със семействата си. Затова си намери някакви приятели, докато още имаш възможности. Бъди по-общителна.

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: a8cd8368f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Покажи този постер на родителите си. От тяхната липса на внимание към теб идват проблемите ти. Но и аз ще те посъветвам да се заемеш с янкаква дейност -запиши се на танци, ходи на фитнес, на курс по чужд език... Там е вероятно да си намериш приятели.

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: 14bc5c1a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако имаш възможност да си вземеш някакво домашно животно куче коте или друго за което да се грижи и което да ти е приятел винаги можеш да си говориш с него да си играеш с него и да ти попълва времето това също е вариант ако е куче при разходките ще намериш нови приятели и ще имаш другар за игра и най-добър приятел по принцип има някакво проучване че животните помагат при депресии и други подобни

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker