На 16 и самотен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 16 и самотен
преди: 2 години, 7 дни, прочетена 1380 пъти
Здравейте. На 16 съм и съм адски самотен. Не съм толкова затворен, не съм отблъскващ, спортувам доста и с чувство за хумор и самоирония. Миналата година (8ми клас) след преместване в по-горния етап на обучение, в новото училище нямах познати, но бързо се сближих с доста голяма част от класа. Всичко беше добре, до момента в който явно съм започнал да им идвам в повече и те просто ме отблъснаха. От не кой знае колко богатия ми житейски опит знам, че не винаги съм бил най-приятният на хората. И повярвайте, знам го и гледам да работя над тези мои недостатъци. Просто съм разговорлив и явно на моменти се главозамайвам и губя нишката на нещата. Та, стигнахме до май/юни миналата година. Дотогава всичко беше нормално. На един/два пъти не ми се излизаше с компанията, на което те не реагираха добре. Започнаха да ме обвиняват колко лош приятел съм защото съм ги игнорирал и пускаха някакви малоумни шеги (по-късно ми казаха, че просто е бил с цел провокация, за да може да им обърна внимание). И буквално в следващата седмица се отдалечих страшно много от тях. Един път в инстата бяха качили стори, че са излезнали всички, но без мен. Добре знаем, че щом това се е случило, съвсем съзнателно не са ме поканили и мен. Оттогава спрях комуникация с тях и не съм излизал с никого. В училище са враждебни към мен (разбираемо, предвид факта, че и аз съм имал някакви недостатъци, но неоправдано, при положение, че не комуникирам с тях)… Та след тази случка от юни, аз се затворих в себе си и започнах да се упреквам. Няма на кого да споделя нищо, нашите не са опция в никакъв случай. В училище съм отличник отдолу догоре, като просто силно се надявам другата година да ме одобрят за стипендия в чужбина и да се махна оттук (преди някой да каже нещо, няколко деца от нашето улилище бяха одобрени да изкарат 11ти и 12ТИ клас в Америка, като доста силно искам и аз да заживея за постоянно там). Разбира се, с хората от класа си общуваме и няма никакъв проблем, но не е задълбочено. Имам 3/4ма приятели от преди гимназията, но се виждаме доста рядко, така че и те не са опция. Та да, това е моята история

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 дни
hash: a8fe145461
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Здравей! Аз съм на 14 (момиче) и доскоро също нямах много приятели. Разбирам те напълно, защото също съм била адски самотна с фалшиви приятели, на които не може да се Разчита . За сега също се притеснявам догодина какво ще правя, особено защото съм в малък град и всички се знаем, а мен не ме харесват повечето, макар и да не се познаваме много. Но както и да е, това е друг въпрос... Просто бъди себе си и всичко ще се оправи! (ако искаш ми пиши в инстаграм)

 
  ...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 836691a65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Запознай се с хора от другите класове/паралелки.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 3f09f78d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Е не можете да се набутате всички да живеете в Америка!
Трябва да останя някой и извън Америка, та да може да ви плаща масрафа, докато вие си живеете безгрижно там...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: 7ac115368c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това е било грешката,че си се сближил с всички. Който е приятел с всеки,не е приятел с никой.Тъжно е,но ти си останал излишния в компанията.Опитай да се сближиш с 1-2 човека,с които да си приятел и всичко ще се оправи. Късмет!

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 950f7d56e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   6 Заради тази глупава реплика много хора биват промити мозъци. Пълни глупости и доста ограничено мислене.
И да се оправи всичко злоба и тъпотия в главата им ще има.
Въпроса е да не си пропилее живота заради тъпи деца.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4579e4ded6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Въобще не се притеснявай и не мисли за това. Аз съм на твоите години. Просто си попаднал на кофти компания. Това не означава, че ти не струваш. Даже напротив. Това че някой си не те харесва не трябва да ти пука още повече че си отличник. От опит знам как на мен ми се дразнят кат изкарам висока оценка и започват някакви леки нападки от сорта че " не съм излизала от нас цял ден" за да уча. Не че ми пука де.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker