Как да спра да бъда жертвата на 21век - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да спра да бъда жертвата на 21век
преди: 2 години, 10 дни, прочетена 1231 пъти
Ще карам направо....плача за всичко, мрънкам нон-стоп, обвинявам другите за своите грешки, объркана съм в 99% от деня ми, нямам си идея кво правя с живота си, даже не го наричам живот понякога...а просто..съществуване. Самочувствието ми е под 0. Нямам си идея какво ще правя след месец (завършвам ..) сякаш не знам коя съм, коя искам да бъда...Не знам какво съм. Ама това да живея за простотии знам ...дайте ми секунда и ще стане като водипат тука. ЗАСЯГАМ се от всеки, от всичко. Искам да избягам в другия край на света....но пак ще съм нещастна, защото не мога да избягам от себе си. Как да се променя като дори не знам каква искам да бъда, защото си сменям мнението със скоростта на светлината? С приятелки се държа гадно, завистлива съм, вече дори нз кой ми е истински приятел, кой фалшив. Накратко.....трагедия. Интроверт съм, излизам веднъж два пъти и то през деня ..и да. Пенсионерски живот с простата разлика, че пенсионерите са щастливи и имат пари. Аз имам пари от мама и тати, бъзикам се. Нямам ТАТИ, ЩОТО РЕШИ да ме изостави като се родя. Съжалявам, че пиша толкова лигаво, просто не знам дали съм отчаяна от себе си или депресирана от мен самата. И не ми пишете, че ме разбирате, щото ТОВА СИ Е МОЯТ АД. АЗ САМАТА НЕ ГО РАЗБИЕАМ ОЩЕ. Иначе как сте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 дни
hash: 7ba2bc4ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   не го мисли, каквото ще да става.. един приятел получи паник атаки..мислейки като теб,ти мисли за живота не толкова сериозно.."какво ще правя''ти е най малкия проблем.

ние всички поне 95% населението сме роби и ще работим до края на животите си за малко пари дори и да имаш (ВисшУ) както всички мислят че........ това ще им направи животите по-добре :) амиии НЕ!. -пак си роб-

Животът е кратък, сериозно кратък.. просто мисленето това какво искам от живота е банално, разбира се, всеки иска хубаво ама... нещата не са така като по филмите или да си дете на богато семейство

Аз лично не ме интересува.. каквото ще да става.. накрая висчки отиваме в гробовете, няма значение нищо, реално това какво си направил на земята е само от значение.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 9d7c12ac07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ами, дефиницията на живот е да не мислиш, а просто да реагираш на инстинктите си... Тъй че 1 правилно те съветва, ако държиш да живееш. Ти и на това завиждаш на хората, че вместо като теб да са потънали в проблемите си, да се самоанализират и блъскат главата в стената, просто "живеят" и се чувстват много по-добре от теб. Колкото си по-повъхностен и не си виждаш собственият насран задник (но го навираш на другите) , толкова си по-добре в тоя живот. Но тези неща не се казват. Трябва сам да се сетиш...

Голямата илюзия на 21-ви век, която се разби на пух и прах, е колко сме "модерни" и по-различни от животните. Ами ей ти, и "баща" ти е бил просто едно животно, наебал се е и си е тръгнал. Но и майка ти е не е била по-различна, защото явно и тя не е търсила стабилен мъж и "материал за баща", а някой да и завърти главата, да и "сваля звезди", за няколко дена. И моите родители са същите, и аз съм расъл без баща, и трябваше да уча всичко от нулата. Но пък като нещо положително - това което съм го научил, съм го научил сам, вместо да родителите ми да ме лъжат, така както техните са ги лъгали.

Така че, всеки си живее в неговият ад. Разликата е една - повечето си мислят, че ада свършва с тоя живот, та гледат да не го мислят, защото така или иначе ще умрат, та нека се заблуждаваме и да не мислим много много. Малцинството са тези които гледат по-надалеко или просто не им е в природата да се възприемат толкова повърхностно, за да могат просто да "живят" и да се наслаждават на повъхностния живот който могат да имат. А той го виждаш какво е по собственото си "семейство", т.н. ти "най-близки"... Които какви "близки" са ти изобщо, просто са правили секс за кеф, и хоп - се появяваш от небитието.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c4c9356545
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мързи те, та те гъза боли!!!! Една МОТИКА и копане цел ден на полето и ще видиш...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 296eb526e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ж 49. Мило момиче, просто не е имало кой да те изгради като личност. Това го могат много малко родители. В общи линии човек в периода 16-20 г. започва да се изгражда сам наново от нулата. Имай предвид, че повечето хора около теб, които с една такава особена самоувереност ще продължат да учат, ще се оженят и т. н. са хора, които или следват заръките на загрижени родители, мислейки че това е най- правилното, или "защото така се прави", "така правят всички" и т. н. заблуди. Събуждат се на 35, 50 или 70 г и виждат един празен живот, вмъкнат в рамките, които им били задали родител, набити в обществото норми, които правят хората еднакви и т. н. Ти си от хората, които са ощастливени да не знаеш какво да правиш и да нямаш родител, който да те кара да станеш престижен адвокат примерно ( да изглеждаш престижен адвокат), иначе няма пари, няма подкрепа и т. н.. Ти си свободна!!!! В свободата първо е объркването, защото всичко е пред теб и никой не те ограничава, а възможностите са хиляди. После идва търсенето - кое ми харесва, кое е добре да правя за да съм добре, да не ми навреди и т. н. И после идва намирането - на едно, второ, трето и запълваш живота си с тези открити от теб неща. Направи страст търсенето. На 35г ти може да си много повече и по- щастлива от други, защото сама си избирала. И тъй. Първо в живота трябва здраве. Здравето значи да не употребяваш цигари, алкохол, дрога, мъже, които не те носят на ръце и не те уважават, също и приятелки, които не са готови на всичко 24 часа в денонощието за теб. Основната отрова за ума и тялото идва от храна, напитки и хора. Рядко ще намериш хора, с които искрено 24 часа да сте един за друг и това е нормално, да знаеш. След здравето идват парите. Започни да печелиш пари. По честен и морален начин и по много. Не слушай хората, които казва, че това е невъзможно. Когато имаш здраве, пари и читави хора всичко ще ти е наред. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: eedb67458e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ж 49. Мило момиче, просто не е имало кой да те изгради като личност. Това го могат много малко родители. В общи линии човек в периода 16-20 г. започва да се изгражда сам наново от нулата. Имай предвид, че повечето хора около теб, които с една такава особена самоувереност ще продължат да учат, ще се оженят и т. н. са хора, които или следват заръките на загрижени родители, мислейки че това е най- правилното, или "защото така се прави", "така правят всички" и т. н. заблуди. Събуждат се на 35, 50 или 70 г и виждат един празен живот, вмъкнат в рамките, които им били задали родител, набити в обществото норми, които правят хората еднакви и т. н. Ти си от хората, които са ощастливени да не знаеш какво да правиш и да нямаш родител, който да те кара да станеш престижен адвокат примерно ( да изглеждаш престижен адвокат), иначе няма пари, няма подкрепа и т. н.. Ти си свободна!!!! В свободата първо е объркването, защото всичко е пред теб и никой не те ограничава, а възможностите са хиляди. После идва търсенето - кое ми харесва, кое е добре да правя за да съм добре, да не ми навреди и т. н. И после идва намирането - на едно, второ, трето и запълваш живота си с тези открити от теб неща. Направи страст търсенето. На 35г ти може да си много повече и по- щастлива от други, защото сама си избирала. И тъй. Първо в живота трябва здраве. Здравето значи да не употребяваш цигари, алкохол, дрога, мъже, които не те носят на ръце и не те уважават, също и приятелки, които не са готови на всичко 24 часа в денонощието за теб. Основната отрова за ума и тялото идва от храна, напитки и хора. Рядко ще намериш хора, с които искрено 24 часа да сте един за друг и това е нормално, да знаеш. След здравето идват парите. Започни да печелиш пари. По честен и морален начин и по много. Не слушай хората, които казва, че това е невъзможно. Когато имаш здраве, пари и читави хора всичко ще ти е наред. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker