Нуждата ме убива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нуждата ме убива
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3316 пъти
Здравейте на всички :Д.. момче на 18 съм.. та проблема ми е (ако може да се нарече това), че имам ужасно голяма нужда от гадже, все едно живота ми зависи от това. Преди да започнете с глупостите- излизам, спортувам, много пъти момичета са ми се усмихвали на улицата и тем подобни. Тъпото е, че никаде не мога да срещна някое свестно момиче, което да търси сериозна връзка като мен. По-зрял съм за възрастта ми (доста) и ми изглежда почти невъзможно да намеря някоя в моята "категория". Мога да чета хората (body language) и повечето или са заети или са твърде заблудени и тъпички за мен :/

Другата част от проблема ми е нуждата. Както казах по-рано, все едно живота ми зависи от това. Бях в депресия дори, поради липсата на любов, и беше ужасна и дълга депресия.

Имам нуждата да мога да прегърна момичето, което ще обичам. Да мога да погаля топлата й, деликатна кожа, да помириша благоухайните й коси, да целуна очароващите и устни, които създават омайваща усмивка, да й се възхищавам на прелестните й ангелски очи, и да слушам красивият й гласец. ( май се улях :Р )

И тази нужда буквално ме убива. Липсата на това все едно създава огромна черна дупка там, където ми е сърцето и го разменя с агонизираща пустош =(

Та мерси че прочетохте споделеното от мен :)

-Death_Blade ^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 430e46ffa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз усещам същата липса. Давай да се взимаме :D

Модератор - предупреждавам още в началото, че и-мейл адреси, скайпове и фейсбуци няма да бъдат публикувани.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 121a5df1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти.
Дирекно към темата. Приятел, първо не може да искаш гадже, а в същото време да казваш, че всички са "по-тъпички" от теб или не са ти в категорията. Какво значи свястно момиче?! Огледай се около теб, момичета свястни колкото искаш. Не може да съдиш само по външния вид, кой е свястен, и кой не! Щом някое момиче ти се е усмихнало по пътя, в това няма нищо лошо. Според теб, това момиче не ти е в "категорията" или е "по-тъпичко"???! Какво значи сериозна връзка? Имаш ли си на представа какво значи това, за да търсиш сериозна връзка?

Първо, познавам те. Преди постваше коментари на ляво и на дясно, сега самият ти дойде до нуждата от нечия помощ? Как става това? Не ме и интересува.

Като за начало вземи да снижиш границата, защото всяко момиче си има своята хубост.
Второ:ако искаш сериозна връзка, ще трябва да почакаш. Това не става с първата срещната. Намери си нормална приятелка, пък после искай сериозна връзка.
И трето, прекалено голямо внимание отделяш на това. Ако искаш да намериш наистина, момиче което да те харесва и обича, ще го намериш точно тогава, когато не очакваш, и когато не търсиш. Защото тези неща стават спонтанно. Излиза си с приятели, ходи си по кафенетата, и ще видиш, че точно когато не очакваш, ще намериш правилното момиче. Поздрави.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fd489048da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тук ли мислиш, че ще я намериш? :)

Tedi

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6b6d0b8f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съласен съм че е хубаво да имаш гадже, но да кажеш че ди във депресия заради момиче не си струва. Аз като нямам и гадже и приятели какво да кажа имаш приятели не си самотен.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3f36f5b521
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Брат от коентари мина на собствена история чел съм твои постове разумен си вземи да омаеш някоя с речника си. Хектор

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3970dd2acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ж29: І-та крачка вече си я направил - решил си да действаш, имаш цел. ОК. Ами следвай целта си! Не поставяй всичко и всички под един знаменател! Оглеждай се, ослушвай се, регистрирай се в сайтове за запознанства - комуникирай, предизвиквай, преценяй, отсявай... Това можеш със сигурност да направиш.

Приятелски съвет: Като те "гледам" как си се разнежил, си готов да паднеш в краката на всяка, окято се реши да е с теб. Постарай се да оцениш ИСТИНСКАТА и откровена Жена. Да не ти се лепне някоя хитра курва, че тежко ти и горко, тогава...

И съпругът ми е бил същия като теб. Завъртяла го една КУРВА, но той не знаел, че тя е такава. Напила го, забременяла. Дали е от него, не се знае... Но тя твърди, че е. Заставя го да сключат брак. Детето се ражда и той го гледа и се грижи за дома всеотдайно. Нито за ден, тя не се спира вкъщи, не спира да му изневерява, а той търпи, заради детето. Накрая тя му бие шута и за да го нарани, взима детето и го настройва срещу него, с условието той да го издържа, да го взима и гледа, когато тя не може (а тя ежедневно не може). "ЧЕСТИТО!"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 48b54ccd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И какво като е поствал коментари? Не му пречи да има мнения и да дава съвети към други проблеми. Все пак автора не е глупав, всички изпадаме в разни ситуации, в които имаме нужда от съвет. Даже би трябвало по добри и сериозни коментари да получава след като е давал съвети и е помагал на други хора.

Авторе, имам представа как се чувстваш, самотата и липсата на любов те смачква. Гадно е това наистина, но трябва да осъзнаеш, че една връзка не е само красивото и романтично. Има много проблеми и караници дори.

Страхотно е ако имаш добро момиче, което да те обича силно и да гледа само теб с красивите си очички, но реалността е по различна малко. Не е така както си го представяме.

Не знам точно как да решиш проблема, единствено, когато имаш връзки зад себе си. Много хора искаме това което си го описал, но рядко се получава. Успех, бъди малко по циничен и не вярвай безрезервно на тази, която ще ти бъде обекта на чувствата. Срещай се с повече момичета, все някоя от количеството ще бъде повече от елементарните на тези години.

К.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 91c48b7c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Май се оля ли, аз съм момиче и ми се стори сякаш полудяваш пък не знам :D. Така, няма да те бъзикам, чела съм постовете ти, имаш мозък. И все пак- овладей се бе човек. Идеалната няма да намериш, а и ,,по-тъпички, заблудени" има бол, аз примерно на тема биология, химия, литература съм супер, но ако ми заговори за коли или компютри гледам тъпо с часове и тук-там добавя нещо. Така че има си отделни теми, някои са по-добри в едни, други- в други.

2.- Какво, по дяволите, подразбираш под свястна. Да не се гримира и да има мозък ли, пак са много, принципно мразят кифлите и курвите, лесно се познават. Или да ти лази в краката, знам ли, да е винаги на твоето мнение. Да сте в пълен синхрон?

3.- И да я срещнеш, ако веднага заговориш за сериозна връзка, само ще я сплашиш. Остави на времето.
П.С. - Ако я искаш свястна, готова за сериозни и дълги връзки, по-зряла за възрастта си, няма да я намериш по дискотеки.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 49258f27db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора:

Към модератора: Знам че това е !анонимен! сайт, но не виждам защо да не може със съгласието на двама човека(от един разговор)да могат да си обменят лични данни поради каквато и да е причина ( харесване, дискусий, и тн ). Предлагам да може да има начин авторите на постове и коментари да имат начини да се свързват. :) Мерси за вниманието.

Към номер 2 - :Д Преди толкова разгорещено да се опитваш да ме вкараш в спор, прочети по-внимателно какво пиша. Никаде не търся помош, просто споделям. Не съм казал че всички момичета са тъпи, а само тези, които аз съм забелязал около мен. Когато казах че гледам външния вид, аз с причина сложих "body language" за да намекна че не гледам как са облечени, а какво показват.

Всеки си има умения, едно от мойте е да "чета" хората по мой си начини. Също, никаде не съм казал че всички момичета са грозни или както и да си го приел/а. То е много ясно че всяко момиче си има свой уникални хубости, и аз им се възхищавам на това.

Иначе мерси *-*

Към Номер 3 - Теоретически погледнато нищо чидно и тука да я намеря. По-свестни хора биха чели моята тема, и биха знаели за тоя сайт (освен ако не са едни от хората, които задават ужасно тъпи въпроси), та има шанс и тука да се засечем.

Към Номер 5 - Не съм бил в депресия заради момиче, а заради липса на любов ( която може да се сподели с момиче ) и купища други неща, през които е трябвало да минавам. За мен това е много по-ценно нещо, от колкото за много други хора, и си имам мой причини за това.

Към Номер 6 - Мерси Хектор :Р Това и се вайкам, че още не съм намерил някоя да омая :)


-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b8f6af3da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От къде си, ако не е тайна, -Death_Blade ^ ? :))

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3e18a1edb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторе, естествено, че няма лошо да се обменят лични данни и преди си пишеха хората. Но модератора приема нещата прекалено стриктно, не се публикуват коментари или се редактират, дори да е спазен "добрия тон". Сигурно и това няма да се публикува, един вид диктатура. За това и аз вече избягвам да пиша тук.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d8be75a8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм момиче на 20 г. и общо взето все едно аз съм писала историята. И аз искам някой за сериозна връзка, надраснал възрастта си, но случих на камък. И нека и аз поставя въпрос към модераторите: Защо да не може хората да се свързват тук? Какво пък толкова лошо има? Злоуботреба с лични данни сигурно ще кажете - тук хората са съзнателни и знаят, че винаги има риск но според мен не е правилно чак такава анонимност. Ми представете си, че четете нечия история, драги модове, и точно тя е жената/мъжът на живот ви а някой ви възпира да се свържете помежду си! Тук никой не побликува фейсбук и скайп все пак, а имейл адрес за комуникация.
Дори не е задължително да е с цел запопнанство и връзка а просто хората да споделят, но не само във вашия сайт! Какво е ТОЛКОВА лошото и НЕРЕДНО, моля да отговорите?

Към автора: Миличък, освен да те посъветвам малко да понамалиш самочувствието с изказването "Мога да чета хората (body language) и повечето или са заети или са твърде заблудени и тъпички за мен :/" - е как пък разбра, че са тъпички? Защото не са к*рвета с къси полички и 15 см токчета ли?

Еми и аз се обличам по спортно и не се държа предизвикателно, мислиш ли че съм "тъпичка" по тия критерии? Първо погледни себе си, осъзнай какъв си и какво всъщност търсиш в една жена/момиче и тогава се огледай. Аз примерно търся не някой "анабол" както ги наричат, а някое добро и скромно момче, което да може да ме обича. Което да не ми изневерява, на което да мога да споделя всяка своя болка и разочарование и той да ме изслушва, а не просто да кима с глава, мислейки за нещо друго.

Искам да намеря мъж, с който след време дори да създам семейство, някой сериозен и искрен с мен. Не гледам дори толкова външността. Тя е вна второ място. Така че..ако можех да ти дам мейла си и да ти дам някой и друг съвет щях (все пак съм по-опитна от теб и по-голяма на години) :D но.. знаеш защо не мога ;) Успех на теб и..очаквам адекватен отговор от модераторите :) Приятен ден!
Момиче на 20 г.

Модератор - изключения за мейл-адреси се правят, стига хората, които ще ги разменят да са достатъчно зрели и отговорни, за да могат да поемат последствията в случай, че не попаднат на това което са очаквали или което им е било обещано.
Сайтът се посещава от много малолетни и непълнолетни лица, които лесно се подвеждат от хора на пръв поглед дружелюбни, но всъщност в доста от случаите са пълна противоположност и посещават подобни форуми с цел намиране на лесни "жертви".
Случаите наистина са НЕ-малко и не публикуваме лична информация с цел да защитим потребителите...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 49258f27db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От автора:

Към Номер 7 : Аз си я следвам целта си :) Не съм писал детайли, защото найстина имам ужасно много умения и знам че щеше да излезне като пълното фукане. .. на кратко знам много и мога много :Р

"Оглеждай се, ослушвай се, регистрирай се в сайтове за запознанства - комуникирай, предизвиквай, преценяй, отсявай... Това можеш със сигурност да направиш." - Пробвал съм много неща, и те са едни от тези неща. Не съм срамежлив нито нищо, че нещо да ми попречи.

Може да съм показал "разнежената" част от характера ми, но тя далеч не е единствената. Ако ти ме погледнеш на улицата, единствено ще видиш една мистична личност, от която нищо няма да можеш да прочетеш, с излъчване, което те омайва или внушава чувство на респект ( и това е истина, много мога да въздействам на хората около мен с излъчването ми :Р )
Много сложна личност съм, и повярвай ми, никога не мога да въда заблуден, нито някога ще се хвърля в краката на първото красиво момиче което видя. Да си бъдем честни, толкова голям характер имам че никой не ме познава изцяло. Всеки познава само части от мен, които аз съм решил да покажа.

Към 8 : (Мерси) Знам че в връзките има караници и такива неща, но разчитам на развитото си мозъче да се избегнат такива глупости. Ако ли не, ще направя всичко възможно за да бъде решен този спор.

Към 9 : Под святстна имам предвид умно момиче, което е имало времето да размишлява над много неща. На кратко, умствено развита (характеристика, която липсва в голяма част от населението). А щом е умствено развита, хиляди неща падат под тази категория, да е истинска, да се познава, да не си губи времето с безсмислени глупости и тн и тн. Разбира се най-вероятно ще срещна някоя умствено рарзвита с уникален характер, в който ще се влюбя :)
(Както и в красотата й).

И спокойно, знам как да говоря с момичетата и е ясно, че освен ако не знам или не съм решил да рискувам, може и да я сплаша с подмятане на сериозна връзка, но пък може би и това тя ще иска. Когато стане, ще знам.
Също, аз не ходя по дискотеки защото ми е много тъпо там. Прочитам всички хора за три мунити и ми става ясно какви са.
(И да, малко съм луд ^_^)

Към 11- От София.


- Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d8be75a8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От коментар 14: Благодаря на мода за изчерпателния отговор. Разбира се, има и вероятност някой да си изпати. Прави сте, но в крайна сметка всеки сам поема рискове за себе си :) И понякога добрите намерения, се превръщат в пречка (като прекомерната анонимност, която изисквате понякога). Все пак се радвам, че има сайт като вашия! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 49258f27db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   --- Прочети много внимателно ---

От Автора:
Към 14- "Миличък, освен да те посъветвам малко да понамалиш самочувствието с изказването "Мога да чета хората (body language) и повечето или са заети или са твърде заблудени и тъпички за мен :/" - е как пък разбра, че са тъпички? "

Въобще не разбирам вражденобстта ти но ще предположа че не си ми прочела историята както трябва, съдейки по коментара ти. Това не е самочувствие, което изразявам а е простата истина. Поради причината че аз съм по-умствено развит за възрастта ми, под "по-тъпички" имам предвид заблудени хора, които се интересуват само от материалните неща, и си нямат и на идея какво става около тях. С години съм говорил с всякакви хора от двата пола на всякакви възрасти, та много добре съм научил много аспекти за хората, и ми е лесно да ги характеризирам.

"Защото не са к*рвета с къси полички и 15 см токчета ли?"

-От кога курветата с къси полички и 15 см токчета са умни ? Не знам защо въобще ги споменаваш, но очевАдно е още едно доказателство че не си ми чела историята. На мен лично ми се повръща ако видя толкова "изкифлясали" момичета.

"ми и аз се обличам по спортно и не се държа предизвикателно, мислиш ли че съм "тъпичка" по тия критерии?"

Както и в горен пост, казах че не съдя по външен вид, а по това, което аз прочета в тях (най-често очите са ми предостатъчни за да разбера човека). Това че ти не разбираш мойте умения или не вярваш в тях или каквото и да е си е твой проблем.

"Първо погледни себе си, осъзнай какъв си и какво всъщност търсиш в една жена/момиче и тогава се огледай."

Поредното доказателство че не си ми чела историята. Аз отдавна се познавам, и отдавна знам какво търся в едно момиче или жена.

Та на много кратко, съдейки по това, което си написала, ти набързо си ми прочела историята, по някаква незнайна за мен причина си решила че си падам по 15 годишни кифли, че въобще не се познавам, а си витая из облаците по цял ден, и че незнам какво искам. Поласкам съм че си решила да ми пишеш в темата, но ако ще пишеш, първо прочети какво е написано.

Ако съдя по коментара ти, виждам че ти си точно по материалните неща. Виждам в теб разглезеност, най-вероятно често си получавала точно каквото искаш, заблуждаваш се че се познаваш, или че въобще знаеш нещо повече, което ще те раздели от хората на твоята възраст. Много ми е забавно че мислиш че две години разлика са нещо голямо, и че се мислиш за много по мъдра и опитна от мен в живота заради тези две години разлика. .. хаха смешно, сега погледнах към коментара ти и видях тази линия ( която пропуснах преди ) ---"все пак съм по-опитна от теб и по-голяма на години"---.

Виж колко много неща мога да кажа за теб, само от един твой пост. Още ли ще продължиш да се мислиш за по-велика и важна(характерна черта на повечето разглезени момиченца), или ще си седнеш на д-то и ще се замислиш все пак колко много знаеш? Самият факт че си предположила че знаеш и можеш повече от мен заради тези две години разлика е направо комичен.

За да си се заблудила че знаеш толкова много, вероятно ти се е случило нещо гадно, примерно тежка раздяла или загуба на някой в семейството? Това не е нищо спрямо това, през което аз съм преминавал, та се събуди, и престани да мислиш толкова грешно. Разбира се това си е изцяло твой избор.

Сега можеш да избереш да ми отговориш на коментара, като се опиташ да опровергаеш казаното от мен, докато всъщност, без да се осъзнаеш, ти напълно ще го подкрепяш. Или ще се направиш на мила и миролюбива, и ще се опиташ да се направиш на по-голяма, като се опиташ да погасиш спор, който всъщност не съществува, и точно това ще ти погали егото и ще те накара да се чувстваш възрастна, точно за каквато се мислиш. Или третата опция (която на мен ми харесва най-много) е да се загледаш в това, което съм написал, и найстина се осъзнаеш, така че в бъдеще найстина ще знаеш какво говориш и показваш, и няма да се излагаш толкова много.

–Death_Blade ^


death_blade.lol42@yahoo.com e моят е-майл, ако някой е зайнтересован да се свърже с мен, заповядайте. Надявам се модератора да няма нищо против да направи изключение.

Приятен ден.

Модератор - ще направим изключение за 48 часа (а и докато историята е на начална страница) след това мейлът ще бъде премахнат...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3353e9834b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Съчувстам ти и аз понякога се чувствам така, изглеждаш ми като много интересна личност надявам се бъдещ лидер, и аз не ходя по дискотеки и съм много страна и особена личност, предполагам, че сега завършваш и трябва да фокусираш върху влизането във ВУЗ или вече си влязъл защо не пробваш да членуваш в някоя организация, клуб по интереси и да търсиш момичета който не парадират, а са по-затворени в себе си и са най-често срамежливи, а ако искаш потърси в министерството на образованието тези който са се класирали на олимпиади поне ще намериш имената, градовете и училищата те определено ще са умни. Просто даван предложения и успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 37764b9533
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Летиш.. мъничък си още.
Обади се, когато минеш 30, Ще ти се зарадвам тогава.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d8be75a8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Така, аз съм коментар 14 към автора: :D разсмя ме :D
Съжалявам, но не си толкова добър психоаналитик. В коментара ми за твое сведение нямаше и капка връждебност, а просто исках да ти дам съвет. Много добре ти прочетох историята, но честно казано цялата злоба в коментара ти 17 към мен направо ме срази :D Аз съм била по материалните неща? О, не тук си в ОГРОМНА грешка.

Именно заради това ти надменно отношение и заради това, че си мислиш че всеки можеш да го разбереш и прочетеш от един пост няма да имаш гадже в скоро време. Когато се научиш да се държиш ДОБРЕ, а не да обиждаш и да наричаш хората "смешни" - тогава ще станеш човек.

Когато каза, че съм по-мъдра от теб с 2 години, не е защото си на 18 а аз съм на 20, а защото съм убедена, че съм преживяла някой неща, които ти не си и сънувал (и хубави и лоши, защо реши че непременно става дума само за раздяла и загуби?).

Аз повече няма да си губя времето с твоята самонадеяност, дано някога намериш момиче, което въпреки това, че се мислиш за всезнайко и голям психолог успее да те приеме и хареса такъв какъвто си. Айде със здраве! Сбогом! (Няма повече да влизам в темата ти, затова си спести усилието да отговаряш :) )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 49258f27db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   "Сега можеш да избереш да ми отговориш на коментара, като се опиташ да опровергаеш казаното от мен, докато всъщност, без да се осъзнаеш, ти напълно ще го подкрепяш. Или ще се направиш на мила и миролюбива, и ще се опиташ да се направиш на по-голяма, като се опиташ да погасиш спор, който всъщност не съществува, и точно това ще ти погали егото и ще те накара да се чувстваш възрастна, точно за каквато се мислиш. "

Смесица от двете. Интересно.
Но не си права. Преживял съм хиляди пъти повече от тебе, и в двете насоки. Приятен.. заблуден живот.

-Death_Blade

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 77739cb69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Съжалявам №14, ама Death_Blade ^ е напълно прав в случая :Д Прочете те като отворена книга, и беше изненадващо точен в предвиждането на твоя отговор. Уж казваш, че ти си била много зряла, но в същото време се държиш като както той каза "разглезено момиченце" дето въобще не знае какво иска! Разбира се, че ще погледнеш отново темата, та това е уж "триумф" за теб с този твой "зрял" отговор :)

Райто

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3b15aa5cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здрасти!

Спомних си, че като бях на 18г. И аз се възприемах като мистична личност, обвита в неизвестност, със сложен характер, допускаща да бъде опозната само от хора, които съм сметнала, че си заслужават. По-късно ми омръзна този имидж и станах просто обикновен човек. И ми харесва така :)

Сега по темата. Моят съвет е да не стоиш пасивно в очакване да се появи Момичето за теб. Още повече ако до сега не си имал връзки. Намери някое не чак толкова умно, сравнително свястно момиче (не може чак пък толкова да няма около теб поне една свободна) и се заиграй с нея без да очакваш особено сериозна или дълга връзка. Ще имаш кой да галиш, можеш дори да се опиташ да я научиш да размишлява над повече неща. Приеми го като един вид подготовка за връзката ти с онова умно и свястно момиче, което търсиш и, сигурна съм, ще намериш.

Знам, че си мислиш, че си подготвен, че знаеш как да реагираш в различни ситуации или ако не знаеш, на момента ще разбереш, че всеки проблем може да се реши с разум и т.н.т. Ако беше толкова лесно нямаше хората да имат по няколко сериозни връзки зад гърба си или да пишат истории колко са самотни.

Любовта е емоция и при нея разумът не винаги е от полза.
Отначало всичко е розово, но впоследствие идва един период на напасване на характерите, в който колкото и добре да се познаваш, при всяка връзка можеш да откриеш нова черта на характера си, за която не си подозирал, не знаеш защо се проявява и съответно как да реагираш.

Тъй като си на 18, очаква се Момичето за теб да е в близка до твоята възраст и вероятно и тя няма да има голям опит. И двамата ще откривате нови неща за себе си, важно е поне единия да има някакъв опит с връзките. Този опит няма да те научи как да реагираш във всяка една ситуация, това е невъзможно. Този опит ще ти помогне да се научиш да разграничаваш важните неща, които изискват реакция, от маловажните, които не изискват.

Например (примера е елементарен, но не се сетих за по-смислен) – да не се шашкаш и решаваш, че тя ти е сърдита за нещо, само защото е била изморена и е предпочела да се прибере вместо да се видите, но и да не се стига до там, че тя да ти намеква, намеква, намеква едно нещо и накрая като се ядоса и ти каже, ти да отговориш „ама вярно ли, аз си мислех, че само така си приказваш”.

Има и нещо друго много важно, което ще придобиеш и то е смисъла зад думите - „Тя не е единствената жена на света, няма да умреш ако се разделите, ще намериш друга”. Нормално е човек да се вкопчи в първата си любов, като че ли тя ще е единствената и последната за него. Това обаче в много случаи го прави натоварващ, задушаващ, неадекватен в действията си. Но той се вкопчва точно защото горните думи за него нямат никакво значение, никакъв смисъл. Смисълът се забелязва чак след няколко раздяли.

Съжалявам, че съм толкова многословна, заради мрачното време е :)
Пожелавам ти лек ден и успех! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: eeac32fa5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Тази история напълно препокрива моето духовно състояние. Мислех, че само аз се чувствам така и дори започнах да смятам, че не съм добре. Не бях срещала някой, който да мисли по същия начин като мен. На мен също много хора са ми казвали, че съм много зряла за възрастта си (също съм на 18, но единствената разлика между нас е че съм момиче).

Когато бях малка играех на една игра- Sims 2, в нея си създавах сама хора и в края, след като завършех с външния вид, имаше опция да избера от няколко критерия (учение, пари, работа, любов, семейство) които да са водещи в живота на тази личност. Когато тя не получаваше достатъчно от избрания критерий, се чувстваше зле до така степен, че в един момент можеше и да умре.

Понякога чувствам, че за мен в този живот е избрана опцията любов. Дори когато всичко друго е наред, не мога да му се радвам, нямам си любим човек с когото да споделя всички хубави моменти. (Имам си приятелка, която е достойна за това прозвище, а не просто да се води за такава, но тя не ми е достатъчна.)

Искам и аз да си намеря момче, което да ме разбира, да ме разсмива, а не да бълва само глупости и да се интересува само от цигари, алкохол, жени и коли.
Вярвам, че ще дойде ден в който ще го намеря и ще си заслужава цялото това чакане.
Бъди оптимист и чакай подходящата, тя ще дойде в най-неочаквания момент. :р

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 91c48b7c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Така пак съм 9, сигурно вече ти досаждам. Благодаря за конкретният отговор, наистина си свестен човек.
Добре тези момичета се познават адски лесно, но повярвай ми, понякога се крият зад маски, примерно може да е решила да се забавлява, да е обула високи токчета и да се е гримирала, ще загрееш че не е курва от факта че, ще внимава да не й се види някоя прелест и ще и е малко неудобно. Само, не почвай и ти, не е нужно щом жена е с къса пола деколте и токчета да е курва, имам приятелки който на моменти се обличат по-изпаднало и все пак като заговорят можеш само да гледаш със зяпнала уста. Честно казано си е интересно, да се правиш на каква ли не, за да сепнеш някой идиот очакващ да те изчука.

Хубаво е че дискотеките ти се струват гадни,един вид собствен стил ,обаче има доста момичета който отиват там с приятелки просто за кефа, да се забавляват, да танцуват. Принципно забавни и умни, просто трябва да възприемеш факта че дискотеката не е ужасно място. Макар че има моменти когато аз лично не искам никакъв шум и да се блъскам с хора.

Имах един приятел, на когото ми напомняш. Именно тези черти ме подлудяваха. Не е казвал нищо лошо за мен, знаех че тай в себе си, не съм от най-милите същества на планетата, по-добре е да си казваш ако нещо не е наред. Никое момиче не обича да вади думите с ченгели. Не се плаши от това да излизаш с нея по шумните места, след тези глупости с краткото стоене, само двамата, т.н. , просто ми е втръсвало и съм искала да изляза да живея.

Не исках да се гримирам, дори обикновен гланц за напукани устни (не че иначе се гримирам много де) , само защото се притеснявах че ще се променя, че ще го отблъсна, макар че твърдеше че не съди човека по дрехите. И той като теб търсеше любов, разбиране, нещо сериозно... та и аз си мислех че от това се нуждая, да само че след него, аха бе аха. Не че не е хубаво, напротив чудесно е, само че тези неща ми втръснаха, измориха ме и накрая не издържах. Най-вече тази загриженост, да не се наранявам, да нямам интереси от който мога да пострадам, едва ли не и магазинерка не мога да стана да не ме гръмне някой и психиатър да не се появи откачен с пушка, че и учителка да не би дечурлигата да ме побърка, бе всякви професии , май само счетоводител му се струваше добре, млъкна като му казах че от цифрите ще повърна и ще умра :D.

Животът е като колело, нонстоп се върти, и когато си на дъното изведнъж се издигаш. Така че не се отчайвай, щом най-малко очакваш момичеТО, ще се появи. Не почвай в началото на връзката да и казваш че я обичаш, нека бъде изречено, когато е истина. Дано я срещнеш, дано тя е по-сериозна от мен към тези неща, дано си паснете и всичко да е наред. Знам колко е сложно да се срещне точната, знам и че си се отчаял само заради неточните, но пък се стегни, тя също ще се появи, рано или късно.

Болка мъки и черни дупки в сърцето да не чувам, болката ще е в стомаха ако не престанеш и то ще е от глад, а сърцето е орган, то ще те боли само ако имаш някаква болест, и ако имаш дупка в него... трябва да си зомби. Дишай и живей.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 91c48b7c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   И пак съм 9, прочетох коментарите (добре сега вече наистина ти втръсна от мен, признай си :D ), виждам че доста разчиташ на body language - в грешка си.
Добре хубаво, признавам си и аз го правя, признавам си че и аз за 3 минути съм изготвила пълно мнение и характеристика на всеки един човек, забелязвайки най-малкия грешен трепет. И мен никой не ме познава напълно, както сам си каза голям характер, само че работите не стават така. Разбираш ли, това което ти, както очевидно и аз, правим е грешка. Постави се на мястото на другия човек. Аз съм го правила и знаеш ли, не е много приятно, макар че до тук да съм сгрешила веднъж, частична грешка. Добре ти сам си каза, имаш голям характер, а представи си че аз, момиче което прави преценката както теб, те срещна и се заговорим, та ти вземеш ми покажеш някоя малоумна част от себе си, аз веднага ще загрея че си прикриваш нещичко, всеки крие от първият път. Е!?

Нямаме правото да преценяваме някого ей така! Не е редно, не можеш да го опознаеш за 5минути, можеш да разбереш някой главни черти на характера, стотици грешки в поведението, чести негови маниери, но не и същността му.

И повярвай ми, не се опитам да те обидя или да създам спор, просто познавам себе си знам грешките си и съм наясно, че тва е нещо основно, дразня се на това. Просто се опитай, к*рвата пред теб, може да е едно от най-умните момичета в университета, а момчето с очила и шини да е много уверен и силен физически. Признай, има пропуски, има изключения, има ги всякакви. Ето дори в сайта където нашите модератори съвсем приемливо са осъзнали че има непълнолетни лица, способни да допуснат грешка, доверявайки се на някого, правят изключение за теб. Да пуснеш е-мейла си. Животът е объркващ, колкото и да четеш хората (израза е адски тъп, хората не сме отворени книги) , ще сгрешиш и ще изпуснеш най-хубавото в живота си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 57da2983ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Първо, спри да гледаш на момичетата от високо. Не ги преценявай само по външен вид. Тази твоя фикс идея да намериш от раз твоето момиче прави нещата още по-трудни за теб. Искаш да си намериш приятелка, тогава действай по-въпроса. Да не би случайно да чакаш да ти дойде на крака? Не винаги нещата стават от първия път. Дори и да се провалиш с някое момиче не е болка за умиране. Пълно е с момичета. Не слагай момичетата на пиедестал. Бъде по-нахакан. Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 49258f27db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   От автора:
Към 24: Не стоя пасивно. Найстина няма никакви свестни момичета около мен, че да мога да се заиграя с някоя, която не е чак толкова умна. Иначе нямаше да пиша тук. ( Да знам, лудо, нали ? :) )

"Знам, че си мислиш, че си подготвен, че знаеш как да реагираш в различни ситуации или ако не знаеш, на момента ще разбереш, че всеки проблем може да се реши с разум и т.н.т. Ако беше толкова лесно нямаше хората да имат по няколко сериозни връзки зад гърба си или да пишат истории колко са самотни."

Хората имат няколко връзки зад тях, точно защото са хора. Правят грешки, учат се. Аз съм просто различен. Научих се по-рано. Узнах по-рано. Прогледнах по-рано.

"...в който колкото и добре да се познаваш, при всяка връзка можеш да откриеш нова черта на характера си, за която не си подозирал, не знаеш защо се проявява и съответно как да реагираш."
-Около 5 години съм се изучавал, и се познавам перфектно.
Познавам и най-малката прашинка в характера ми.

"Този опит няма да те научи как да реагираш във всяка една ситуация, това е невъзможно."
- Всичко е възможно, стига само да искаш :)
Както обичам да казвам -There is always a choice-

Много благодаря за коментара ти, добро е чувството да знаеш че не всички наоколо за неизвратимо заблудени. Напомня ми че все пак има смисъл да се боря за хората. Очевидно имаш опит и знания, само не се оставяй цифрите да ти замъглят преценката. По опит и знания възрастта ми далеч надминава физическата ми възраст. ( Хехе знам звуча изключително арогантен, но просто казвам факти. За това и избягвам да казвам какво знам и мога, защото веднага ще си помислят че се фукам или нещо... не че ме интересува какво някой би мислил за мен, но пък удобството не е зле ;) )
По начина по които говориш за това, ми изглежда че това не е било в далечното минало? Преди 4-5 години може би ? :)

Бих искал да си поговорим някой път(ако нямаш нищо против), много ме зайнтересова. Ще съм много благодарен ако ми пишеш на е-майла ( death_blade.lol42@yahoo.com ) за да може да се свържем.

Към 25: Много интересно се изрази "Опция : Любов". И аз съм точно така.. любовта за мен е просто много по-ценна от колкото много хора дори могат да съомеят. Пиши ми на е-майла, моля те! Говорене със себеподобни винаги има плюсове :Р

Към 9: Много ми е интересно как всеки път добавяш "не прибързвай". Не съм ли показал достатъчно, че при мен нещата стоят различно?
Също.. маските - лесно мога да видя през тях. Не всичко може да бъде скрито от мойте очички :Р.
Не съм казвал че дискотеката е ужасно място, нито че всички момичета, които са облечени по-разголено са кифли и тн. Нито съм казвал че не обичам да се забавлявам ;).

Към другият ти пост- Моя "body language"е различен.. по-развит. Дори не е точно това но няма с каква друга дума да го опиша, затова се задоволявам с този термин. Никога не греша в тази сфера.
За разговорите, ако си като мен, тоест да можеш да четеш, аз ще разбера много бързо, и най-вероятно ще си играя с теб, като буквално ти показвам нищо.

'Нямаме правото да преценяваме някого ей така! Не е редно, не можеш да го опознаеш за 5минути, можеш да разбереш някой главни черти на характера, стотици грешки в поведението, чести негови маниери, но не и същността му."
Тук не си права. Можем да си преценяваме който си искаме, както си искаме. Наше решение, наш избор е това, което ще извадим от тази преценка. Моето "четене" на хората е много по-добро и безпогрешно, защото и съм много наблюдателен. И най-малкият детайл не ми отбягва, затова винаги ще знам какво става, кое какво е, как е, защо е и тн.
За това и споменах че съм говорил с много хора от различните полове и различни години. С тяхна помощ аз съм научил какво хората ще виждат в мен във всяка една част от секундата, във всяко едно изречение, което аз изрека, във всяко едно действие, което аз извърша.

"Просто се опитай, к*рвата пред теб, може да е едно от най-умните момичета в университета"

За това и казах че не съдя по дрехите, а по това което виждам отвъд маските на хората.
И разбира се че винаги има изключения. Повечето хора всъщност са точно като книги. Толкова са умствено слаби и лесни за четене, че ти става жал че има такива хора.

А до четенето: Няма да изпусна нищо, което да не съм искал да изпусна ;)

( И не, не ми е втръснало от теб )

Към 28:
... и ти май не четеш всичко >_> , ами пишеш направо. Никаде не съм казвал че преценявам момичетата по външен вид, а точно обратното. Гледам душите, самите те, телата оставям тялото ми да им се радва.
Както казах по-рано, не очаквам тя да ми падне просто в краката, нито нищо. Всъщност нищо не очаквам. Търся и в същото време чакам да бъда намерен. Не ме е страх от провал, нито от болка. Изпитвал съм толкова силна болка, за толкова дълго време (психическа предимно), че душата ми вече е един вид имунизирана срещу нея. Още си я има, но аз просто не реагирам на нея.
И как искаш да бъда по-нахакан, като никаде не мога да намеря една, че да се нахаквам ? :Д

-Death_Blade ^

(Мерси много за коментарите до сега, много ще се радвам за повече разговори в скайп или нещо. Приятен ден ви желая!)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 53255becd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Има някои неща като грубост тип "виж колко съм готин и силен т.н.", но от твоя тип "аз мога да те преценя от първите 90 секунди.. виж колко съм умен, а ти колко тъпичка", на които много момичета не гледат много добре, смисъл ти искаш уминчка в такъв случай слез малко на земята не се мисли за велик с тези твои техники за разчитане по тялото, явно си чел за това ... вземи прочети малко и за отношенията между хората и за това кого можеш да мислиш за глупав и умен... пък и идеална няма, ако е умна ще има високо мнение за себе си ще знае какво иска от човека до нея... и представи си ти да не се впишеш в тези критерии въпреки че си толкова начетен... а ако е кандидатка за МИС надали ще се съгласува с теб за това как да се облече и дали държанието и да е кифленско... Успех в търсенето на идеалната!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 49258f27db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Към номер 30 - Всъщност не, нищо не съм чел, което да е свързано с уменията ми, просто го мога.

Думата "идеална" е просто гледна точка. За теб едно момиче ще е идеално по един начин, за мен друг, но всичко е възможно та няма смисъл да си губим времето с безсмислени критики.

А ако не се впиша в критериите на някоя.. еми, както викат мойте връстници "шанс, ще си намеря друга".

-Death_Blade ^

(Модераторе, шапка ти свалям за всичките неща, които трябва да четеш постоянно :) )

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 861f0edbc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Самотата е ужасно гадно нещо. Особено, когато виждаш как другите около теб успяват да се открият взаимно и са толкова щастливи. Разбирам те напълно как се чувстваш, аз съм била в това положение, а може би дълбоко в мен все още тая частица от "дупката", в която бях изпаднала. Всички ти повтарят, че някой ден ще намериш правилния човек или той ще те намери, когато най-малко очакваш, ама това все не се случва, по ягодите! Защо понякога е толкова сложно и трудно и сякаш съдбата, вселената и мухите ( xD ) са против теб, когато така отчаяно искаш да намериш топлинката на човек, с който да можеш да се почувстваш удобно, щастливо, просто да си си "у дома" и в същото време да я има онази тръпка и пламъче в очите. =_= Може би наистина е вярно, че щом го желаем толкова силно и чак ни боли от липсата на любов, тя просто се крие и сме неспособни да я хванем. Чисто и просто- не знам. То хиляда мнения се изказаха, банални и не чак толкова банални съвети се дадоха, правилни на теория, трудни за изпълнение и файда-никаква. Не че е особено успокоение да ти напишат някакви непознати човечета, че те разбират и ти споделят мъката по свой си начин, ама в крайна сметка така се получава. xD Аз лично се отказах вече изобщо, няма смисъл. Наоколо само повърхностни хора с окрадена душевност и фалшиви цветове, а аз искам шарени звезди, скитълс и много усмивки! Да живеят приятелите пък! Те ми ядат от самотата и е по-леко. xD Да, това сигурно е най-безполезното и рандъм мнение, което ще получиш, но ти стискам палци, самотни рицарю. Все някога ще изскочи някоя пленителна дама от ъгъла ^w^ Успех и усмивки!

~bluishskittles

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 91c48b7c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Добре, де не го знам какво е твоето четене, знам че си по-голям от мен, със сигурност има доста, което аз да не мога. И все пак, няма безпогрешни хора. И аз така си играх с приятелят ми, понеже и той го правеше и накрая кво, теглих му майната понеже ми писна нищо да не се казва. Вярно е че си е ясно, че забелязвах абсолютно всичко, имало е моменти когато без да ми е давал поводи знам, че не е добре аз знаех и защо. И всяка негова крачка си имаше цел, която също ми беше пределно ясна.

Но не мислиш ли, че на едно момиче няма да му втръсне от цялата работа. От началото беше супер, направо телепатия, после той ми споделяше абсолютно всичко- КЕФ, нямаше грешка... и после се почна- не ми е казвал неща просто за да не ме тормози, лъжеше ме когато и двамата знаехме, че въобще нещата не са такива каквито той ми ги обяснява, ядосвал ме е до краен предел без дори да го разбере.

И хубаво е че си го можеш без да си чел, това е умение което не се учи- или го можеш или не. Ако е четено е просто поредната излъгация. Всъщност имало е моменти, когато самочувствието ми е било доста високо, именно заради факта че го мога, не греша, и животът ми минава на магия защото знам какво следва. Обаче и това не е правилно. Не е е лошо да имаш самочувствие, страхотно е даже, в онези дни не съм сваляла усмивката от лицето си, да но пък често това отблъсква много хора. Разбираш ли ме?

Момичетата доста често си знаем нещата без да е нужно да се казват, обаче в никакъв случай не обичаме да се говори, че ни четат като отворена книга. Още по-малко някой си там да си мисли че ни познава. Нямаш си идея колко хора са го казвали за мен, нямаш си идея и колко хора съм ги пращала в ада заради тези думи, защото всичките са грешели. Да не си мислиш, че ако се засечем и почнем и двамата да говорим някакви глупости (демек говорим много, а всъщност не казваме абсолютно нищо) , нещата ще са добре. Сигурно първата ми мисъл ще е ,,Мамка му, защо все още се занимаваш?" . Понеже въобще няма да ми допадне някой да ме преценя ей така за секунди.

Прочел си коментарите, а забеляза ли как всичко в женски род те е подлепнало заради това ,,четене на хората" ? Е, ако си забелязал- смятай! Цял сайт, толкова момичета/жен , всяка която е чела тук... и никоя да не е казала че това й допада, че ти и допадаш с тези приказки, че е супер яко и жестоко някой да я прецени за 5минутки и да става квото ще става!? У, да бива те. Нали знаеш, че ако беше и наполовина толкова точен, колкото си мислиш, нямаше да ти се налага да спориш толкова с нас. И да не безсмислено във всеки пост ти казвам да не прибързваш - тук ти е грешката.

Вероятно за момчетата и мъжете ти си някой спец, именно защото си ни разбирал. И в същото време навсякъде из света се говори ,,Господи, колко двулични са жените!!! Човек никога не знае за какво си мислят!" . Да не мислиш че ти знаеш? Понеже 100/100 си си направил преценката за мен и в момента само си мислиш че тя е правилна, може би и си играеш, изпитваш ме, мен и нервите ми- който ти гарантирам че далеч не са големи. (иии о да ще ти втръсне от мен :D аз съм нахално същество ще свикнеш- надявам се вече знаеш коя е)

Понеже ти, о велики спец на четенето по хората (тва е бъзик, не вдигам скандали :Р) можеш да четеш, може и да си въобразяваш че можеш, но пък абсолютно всичко в женски род на тази вселена може да прикрива до степен на болка. Не сме двулични, викаме му вроден талант, не случайно ние сме ,,Кучки", а вие пичове. Изводите?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 49258f27db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   До 34: Виж сега. Далеч не съм казал че единственото нещо, което мога е да чета хората и да ги разбирам. Нарочно споменах че с години съм говорил с момичета и жени от всякакви възрасти, за да ви науча всичките аспекти на характери, гледни точки и тн, защото сте ми били много интересни, и много съм ви се възхищавал. Забавно ми е че се смяташ за по-уязвима поради факта че някой може да те познава по-добре от колкото ти искаш. ( И никога не казвам на някого, когото смятам да свалям, че мога да я прочета, освен ако не видя че това й харесва. ) Радвам ме че можете да прикривате чувста и тн, но това не зависи от пола, а от самия човек. Аз лично мога и да умирам вътрешно, а ти да ме видиш като най-щастливия човек на света.
Но както казах вече, аз съм различен. При мен няма да има само едно нещо, което на момичето ще му писне след време. При мен има хиляди неща. И с тези хиляди неща, аз ще направя всичко възможно, че тя да е винаги щастлива и зайнтересована, изпълнена с приключения и любов и каквото още й допада, и да е в безопасност.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 91c48b7c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Интересно ми е че си мислиш, че съм по-уязвима ако някой ме познава по-добре отколкото искам. Най-малкото никой не може да ме познава по-добре отколкото сама искам, ако евентуално се случи- добре, щом така иска съдбата нека е така. И то си е ясно, че няма да кажеш на момичето че четеш по нея, така де не си някой пълен идиот за да го изръсиш.
Добре, съгласна съм че не зависи от пола, мразя тези деления, обаче си е очевидно, жените си го правим ей така. И не говорих за чувствата, а за характера.
И сам си го каза. Не зависи от пола, а от човекът. Така че, фактът, че си говорил с момичета на различни възрасти с различни гледни точки и характери далеч не означава, че си научил нещо повече, от което и да е друго момче. Аспектите на характерите са огромни, до толкова, че цял живот няма да ти стигне да ги изучиш, какво да ти кажа сложно е, ние сме сложни, животът още повече. Човекът не е книга, не е учебник, нито предмет... не можеш да го изучиш, не можеш да го прочетеш, не можеш с поглед да разбереш всичко за него. Примерно има момичета, който обичат, когато им е тъжно и се разплачат, партньора им да е плътно до тях да ги прегръща и да не спира да говори мили приказки (сладко е), аз обаче предпочитам да ми каже да се стегна и без разнежване, стига ми да ми подаде една ръка за да се изправя. Изводите- или аз съм хипер ненормално и откачено същество (възможно е), или всички сме различни до степен на полудяване.
Аз приключих с тази тема, това което сега не разбираш, това което мислиш за МОЯ грешка, или пък предполагаш че нещо аз не съм разбрала, ще го загрееш след време. Ще разбереш и думите на жената (или момичето), с което също водеше спор.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 49258f27db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Сега те разбирам изцяло. Ти продължаваш да отричаш факта че просто мога нещо, на което на теб не ти харесва. Твоята нужда за величие, твоето его, на които явно си подвластна не ти позволяват просто да разбереш това, което казвам. Няма смисъл да говорим повече, щом от едното око ( в случая ) ще излиза от другото.
Няма нищо за разбиране. Вие сте просто хора, и ви е страх от различното, от това, което за вас е непонятно или невъзможно. Може да не го чувствате, но е там, и от там идвата и вашата мания за величие.
Игнорирам твойте постове вече, щом ще си губя времето.


-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1ab897ff3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Като начало намери си момиче, което да харесваш.. Някое, което се различава от останалите по твоите "критерии" Не е нужно да си се обсебил от нея, просто да ти е приятно да излизате заедно, да се разбирате.. От начало не можеш да търсиш сериозно връзка.. Представи си разбрали сте се да имате сериозна вризка и кво? Изведнъж почвате да сте мн "сериозни" :Д Няма как от пръв поглед да разбереш дали тя е подходящата за теб ;) Пробвай. Па ако не върви.. Я изчакай първо тя да го разбере, или и обясни.. Няма нужда да стават скандали.. Може да си останете просто приятели.. Естествено аз мога само да гадая какво ще се случи.. Ако не даваш шанс на "по-тъпичките" едва ли ще си намериш момиче..
Като гледам другите коментари имам чувството, че вече знаеш какво искаш.. Защо изобщо пишеш тема тук? Наистина ли се надяваш, че ще я срещнеш ТОЧНО в този сайт..
Забрави за това.. Излизай с приятели, кефи си се.. И някой ден най-неочаквано ще я срещнеш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker