Какво се случва след това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво се случва след това?
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1288 пъти
Здравейте. На 15 съм момиче и ми е интересно какво се случва след самоубийство? На мен от месец два ми се върти тази мисъл в главата, защото аз искам да го направя тъй като не виждам смисъла да живея и само да страдам... Все някой ме зарязва, използват ме, обиждат и плюят. Какъв е смисълът да живея в среда в която не ме приемат каквато съм? И без това никой не ме иска и ако си отида всички ще се радват. И затова ми е интересно какво става след това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3aa288ac1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Недей, защото душата на такива хора остават между физическия свят и астрала. Неслучайно във всички религии и свещени книги пише, че е самоубийството е изключително лошо нещо. Освен това всеки идва тук с някаква мисия и цели и за да научим даден урок. Понякога урока го учим чрез трудности, понякога с хубави моменти, това е нормално. Това, че сега ти е трудно, не означава, че няма д аимаш и хубави моменти. Означава, че трябва да се научиш в трудностите да не се прекършваш и да научиш поуката от това. Както и в хубавите моменти да не се възгордяваш, това също е предизвикателство. Та мисълта ми беше, че ти имаш мисия и ако сега се самоубиеш, пак след време ще се преродиш в същата ситуация, докато не си минеш урока. Така че е безсмислено.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d5a5c8079d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Здравей, и аз съм си го мислил на твоите години, както и след това - до към 21 е силно разпространено състояние. Мисля всеки е имал такъв момент, особено след любовни авантюри. В психологията се дават добри обяснения за това защо подобни мисли ни се въртят из главите ни на тези години.
За мен самоубийството не е лошо нещо. Даже си е много хубаво. Хубаво колкото са хубави наркотиците, и там другите медикаменти. Лошото наистина започва едва след това. Просто животът е кръговрат. Може да се опиташ примерно да живееш един ден със затворени очи, без да си ползваш ръцете, или пък краката. Потърси в нета имаше човек без ръце и крака, който разказваше за себе си точно на младежи на подобна възраст. Представи си има хора желаещи толкова простички неща, за които повечето хора не се замислят.
След като отминаха първите няколко такива състояния при мен, ми се прииска да съм в точното време на точното място, на което да имам възможност да подам ръка на човек решил се да се самоубие. Не след дълго такъв момент дойде. И да, беше циганка момичето, но какво значение има това. Та опитай се да погледнеш по-отгоре на случилото се, да премислиш дали някога няма да си полезна на някого в точната секунда, независимо с какво разполагаш. Ако можеш да помогнеш на котката да си отгледа котетата спокойно, това няма ли да те направи щастлива? Зашото котката ще ти е благодарна!
Принципът е да чупиш/повреждаш това, което можеш да съградиш. Ако можеш да създадеш муха - убий я, И да, през последните 2 години постоянният тормоз отново ми напомни за този изход. Но същевременно си имам мечти, които искам да постигна преди да хвърля топа. Това пък ми отключи едно спокойствие да си ги следвам - свързани са с високите места и автомобилните спортове. И да стане нещо, това няма да е самоубиство.
Ще се радвам да съм бил полезен.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e0bba1ade9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, когато бях на твоите години се чувствах по същия начин. Но трябва да ти кажа, че след като завърших гимназия и се преместих в друг град....просто всичко някак се подреди. Знам, че вероятно ти звучи "нереално" и те разбирам напълно, на мен ако някой ми беше казал, че животът ми ще се подреди така, щях да си помисля "ах, какъв наивник смешен". Когато смениш средата, приятелите, отдалечиш се от семейството (в моя случай бяха изключително токсични), заживееш самостоятелно и се грижиш ТИ за себе си, физически и емоционално...просто няма такова спокойствие и удоволствие. Потърпи още малко. После животът ти ще е твоя отговорност, ще зависи от теб. Можеш да го направиш прекрасен. При мен годините преди да завърша бяха ад. Много би ми се искало да можех сега да ти помогна някак, знам, че е ужасно. Мога да ти дам само от сърце съвет да се опиташ да потърпиш и при първа възможност след завършване да се преместиш в друг град, да потърсиш друга среда и перспектива за развитие.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9f5b5fa6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   А защо просто не смениш училището или направо града?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a00acb5592
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: аз мисля че почти всеки човек, който е искал да сложи край на живота си, му е любопитно какво става донякъде след това за да не се страхува да го направи. Аз реално искам да го направя но все ме е страх точно накрая и не го правя. Например преди 1 седмица една сутрин си казах:довечера се самоубива! И дойде вечерта и пак ме хвана страх и не го направих. Явно трябва на момента като ми дойде и тогава...

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3aa288ac1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   5, не го прави. Това, че искаш да го направиш, говори за психологически проблем. Обърни внимание и посети психолог. Никой нормален човек не иска да се самоубие, дори да му е трудно. Някой ден ще имаш щастливи дни и ще се чудиш на себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a00acb5592
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Дори и да го направиш пак ще се преродиш в същата ситуация. Няма смисъл 5

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9f5b5fa6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Миличка, някогя и аз така мислих като теб от отчаяние, но днес не бих го направил, напротив нямам търпение да се оженя и да ми се родят деца. Просто смени училището и града. Сега може всичко да ти се струва непоправима, но след време ще се смееш на това.

Още не го осъзнаваш, но един ден ще срещнеш любовта, после може и още няколко. Накрая ще се омъжиш и ще ти се роди сладко бебче. Сега не го осъзнаваш, но ако убиеш себе си ти затриваш потенциалните си бъдещи деца и внуци със себе си. Сега може да не го искаш, но един ден нещо в теб ще напира да забременееш и да родиш едно малко слънчице, което ще те нарича "мамо". А като чуеш тази дума ще ти трепва нещо по цялото тяло.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9f5b5fa6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пак от 8 - и ако не го направиш така или иначе всеки изпитва това на края на живота си. Кое избираш - да разбереш какво е отвъд сега, още ненаживяла се или като вече си остаряла и около теб са вече порасналите ти деца, внуци и правнуци и си спомняш с радост за първата истинска любов, техните първи думи, прохождания, първият им ден в училище и т.н.? Е нищо от изброените няма да помниш и изпиташ ако го направиш сега, потърси помощ от психолог или психиатър, миличка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f433c26418
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Авторке, моля те покажи темата на родителите си.
Нека те заведат на лекар. Състоянието ти е напълно лечимо, буквално за 2 месеца можеш да станеш по-добре - само посети лекар!
Не се самоубивай!

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e6d4997160
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами то, цял живот ще е така, авторке. Намери някакъв мир със себе си, но пълно щастие няма и не всеки ще те харесва или обича.
Не мисля, че смъртта е страшна, или пък каквото има след нея, но ти е рано, дори за самоубийство, естествената си смърт - никой не знае.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dce66b1bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не го прави, прочети това:
https://nash-dom.org/duh-na-samoubiec-razkazva-medium-chico-xavier-iramo-x/?fbclid=IwAR0YGSiWzQARkoq_1Tl2Jw3SysYie_hfP8YALW-6BzwvRJ4XEC6tifbtmF0
,дано прочетеното те откаже от намеренията си!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3aa288ac1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   12, на кратко? Че не ми се чете.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a00acb5592
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 8:съгласна съм с теб

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker