Защо свeстните момчета са толкова недостъпни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо свeстните момчета са толкова недостъпни?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2864 пъти
Знам че "свестен" е относително понятие, но наистина в последните година и половина се убедих в истинността на това заключение.

Не знам защо така се получи, но през това време или проспивах всякакви техни сигнали на привързаност към мен или пък хранех празни надежди и още по-баналното е, че не разбрах всъщност какво се случи. Точно заради това се запитах един доста важен въпрос - Знаят ли момчетата на 15-16г. какво представлява една връзка? А също и защо, ако я желаят, не се осмеляват да се разкрият чувствата си..

Така, първо беше едно момче, което непрекъснато ми дърдореше някакви работи, но с нищо особено не показваше дали ме харесва, а аз понеже по природа съм общителна, не обърнах много внимание на поведението му, докато един ден изведнъж не престана да ми говори, защото беше зает с друга. Естествено представям историята максимално обобщено, но важно е да се отбележи, че макар тази друга да бе с най-отвратителния характер, след една година на манипулиране, тя успя да свали човека, когото познавах.

А той с нищо не показваше, че харесва някоя от двете, докато внезапно не се оказа, че чрез обиждането и подигравките (така всъщност общуваше) той всъщност казва: "Обичам те! Продължавай да ми обръщаш внимание!" Мисля, че е свестен, защото е когато трябва е мил, умен и прочее, но защо се остави да бъде превзет от грешния човек (те двамата изобщо не си подхождат, а пък онази даже изказа по-ранно мнение, колко добре сме си пасвали ние двамата..)

Както и да е.. до някаква степен свикнах и преживях станалото, но проблемът е че продължавам да срещам такива хора като него, които уж флиртуват, защото си падат по теб, но , а все пак когато не сте близки приятели не върви като пълен глупак да ги попиташ дали наистина
си падат по теб :((

И все пак по-големите остават някаква алтернатива, но не се ли виждате често, струва ми се всякакъв шанс за връзка е обречен. Иначе не ми допада общуването онлайн, някак неистински ми се струва...

Така моля да ме посъветвате, какво да правя с любовните си отношения. Не съм тъпа или грозна, че да не ме искат. Не мога обаче да разширя особено кръга си на общуване, а много ми се иска да се позабавлявам поне малко. Чувството е като по време на абстиненция...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: ed723698f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Все пак когато не сте близки приятели не върви като пълен глупак да ги попиташ дали наистина си падат по теб :(("

Хех това не е вярно. Точно откровенноста понякога е най-добра :)

Иначе какво да правиш? Научи се да четеш хората "body language" за да знаеш какво точно ти казват... но се съмнявам да са чак толкова свестни ако изразяват обичта си чрез обиди, почти нелепо е :Д Или забравяте че в определението "свестен" все пак има и една точка с – умствено развит – Както го описа ти онзи, въобще не ми изглежда свестен, ако е мил само когато трябва, остава да го манипулират, не се застъпва нито нищо...


-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9d938995f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Между 15-16 годишни честно казано каква ''връзка'' търсиш. Аз си признавам, че първата ми сериозна връзка започна на 16, но заклевам се, сега съжалявам, че съм я започнала (тя всъщност приключи преди доста време, но ми остави кофти спомени). И при двата пола на тази възраст има хора, които наистина искренно харесват и са привлечени (дебело подчертавам не сексуално) от някой, както и такива, които просто се забавляват, искат да си ходят с когото си поискат за седмица-две, месец, през това време си се свалят и с други и т.н.

Не знам колко свястно е това момче, но знай, че на каквато и възраст да си, имаш ли симпатии към някого, а той не прави нищо е най-добре да вземеш нещата в свои ръце. Как и какво точно ще направиш зависи от теб и от съответния човек - какъв характер е, как се държи с теб и пр. Дори и да те харесва, не трябва да го съдиш, че е с друго момиче, защото от написаното от теб оставам с впечатление, че ти с нищо не си му подсказала, че искаш нещо повече от приятелство. А времето да чакаш момчето или мъжа да направи първата крачка отмина отдавна.

Сега май жените сме по настъпателни за сметка на мъжете, които кой знае защо се правят на неразбрали. Не става дума директно да му кажеш виж харесвам те или нещо от сорта (въпреки, че аз това съм го правила :Д ) просто намеквай, отвръщай на закачките му, ако имаш добри приятелки и те могат да ти помогнат. И повярвай ми няма да ти е по-лесно, ако сте близки приятели, защото тогава всъщност ще се чудиш всъщност като момче ли го харесвам или като приятел, ако той те приема за добра приятелка и нищо повече, ще се получи доста конфузно ако тръгнеш да му се разкриваш.

А варианта с по-големите не ми се струва по-удачен по простата причина, че и между тях има хлапаци, независимо на колко години са станали, а и те вече (повечето) имат друго мислене, дори и ти да си на 15-16 а той на 20 за него може да си малка както се казва и да бъде с теб, просто за ...... някой работи :)

Съвета ми е да продължиш да си такава каквато си, умно момиче ми се струваш и не бих приела, че някой може да не те харесва, след като не си и грозна :Р Просто не приемай за сега толкова сериозно нещата, не си на 60 години че да си изтървала всички влакове те първа ти предстоят забавления и няма и да се усетиш кога ще срещнеш нови хора и момчета, които няма да се държат като дечковци. Късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 080ce68cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря и на двете ви за мненията!
Death_Blade ^ може би не съм се изказала докрай, защото си ме разбрала погрешно: "но се съмнявам да са чак толкова свестни ако изразяват обичта си чрез обиди, почти нелепо е :Д"

Нямах предвид истински обиди, ами закачки, които някои хора не разбират и визирах гаджето на първото момче. Тя до ден днешен не разбира неговото чувство за хумор, а в началото единственото, за което те двамата водеха разговори бе затова, че той не преставал да я нагрубява... и прочее...

Иначе за езика на тялото... Тъкмо щях да те опровергая, обаче се сетих, че колкото и свободно да се държат заетите ми приятели с мен, все пак не си позволяват разни непринудени докосвания както други и все пак не съм сигурна дали тези други искат нещо по-специално от флирт, защото признавам че макар да ги познавам от дълго, не ги познавам толкова добре...

Номер две, уважавам разсъжденията ти относно разните любовни взаимоотношения на тинейджърите и съвета ти към мен, но понякога напрежението ми идва в повече и искам да разпусна като се позабавлявам с някого, а това доста трудно се получава, защото кой зает, кой отишъл някъде на далеч... а ми омръзна да се разсейвам с хобитата.

Така че, макар да не очаквам някой на определената възраст да е най-специален, ми се ще да е, защото просто не се впечатлявам от несериозните хора по купоните, които гледат да се напият и натискат с някого, като тайно се надяват да им се отвори прашута...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e677a42622
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха , стига глупости. Като видите жена да използва израза "свестни момчета", "свестни мъже" и пр. - да знаете че ви будалка :)))

На практика 99,9 % от жените харесват мъже САМО от следните типажи:
1) боклук - пиянде, лъжец, да има нещо особено "интересно" в него
2) да изкарва много кинти
3) да е много готин пич, готин сваляч

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: efe2c0afb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Добре... Точно затова определението "свестен" е относително, а всяка жена се привлича от някого интересен за нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker