Как да си намеря гадже в чужбина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да си намеря гадже в чужбина?
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1259 пъти
Здравейте. Аз съм 17-годишно момиче. Живея от няколко години в Германия, уча се, имам приятели, хобита и т.н. Обаче имам един лек проблем - родителите искат да стана досущ като германците, а аз не искам. Майка ми ме натиска да вляза в университет (не искам, защото тука университетите са масово инфилтриран с крайно-леви идеологии които промиват мозъци), да съм се оженила на 30, и да раждам след 30 само защото местните правели така. А аз искам да си имам обикновенна, но добра професия, да се оженя за българин и да имам български деца в моито средни 20 години (някъде между 25 и 27). Но майка ми е категорично против да си имам приятел и мъж българин, защото българите били простаци и ганьовци и си биели жените. Щото пък идиоти сред германците няма, нали? Аз ги виждам младите германски момчета какви са - масово едни безмозъчни джендъри, с женско поведение, нон-стоп играят игри пред компютъра, с едни гейски прически нагоре, с кльощави женствени тела, масово с промити мозъци на тема ваксини (бодат се масово, а както знаем тия ваксини дето са уж срещу Ковид водят и до безплодие, и до смърт дори...). Да не говорим, че масово имат по 5-10 деца от все различни партньори (с първо дете на 14, и шесто-седмо на 45). Лошото е, че и българските емигранти, особено момичетата тук стават така! Фактът, че българите в чужбина се асимилират лесно ме натажава много, защото се гордея, че съм българка и си обичам родината (въпреки, че не бих се върнала в България защото всичко е поскъпнало и държавата ни е доста бедна)
Имам приятели гърци и турци тук, на които хем и родителите им са родени тук, и бабите и им дядовците им са тук вече повече от 50 години, и са си запазили гръцкото и турското самосъзнание, гледат гръцка и турска телевизия вкъщи, знаят си перфектно родните езици, правят по 3 дена свадби, и в повечето случаи си се женят за хора от своята националност (имам съученик и приятел които е от смесен брак между грък и германка, но дори и той знае перфектно гръцки, всяка година си ходят до Гърция, ядат гръцка храна у тях, даже е и православен християнин). Наскоро по-голямата сестра на моята най-добра приятелка (туркиня, родена в Германия) се ожени, и тя (приятелката ми) ми прати снимки и клип от свадбата - цялота рода е там, забавляват се, танцуват, с типичната турска музика, жените са облечени като жени, мъжете като мъже. А германците и българите дори не се и женят (и масово накрая се разделят), и нито жените са като жени, нито мъжете като мъже (говоря и за визията, и за поведението)
Българите веднага се отричат от своя род и родина, забравят българския, мешат се с германци, и се асимилират (германизират) бързо и лесно. А и лошото е, че в региона в които съм, български момчета няма - има само български кифли които се хващат я със смотани шваби, я с мургави ислямски съмнителни индивиди от Третия свят, и тук таме има някой циганин, които го мързи и да учи и да работи дори. И също ми направи впечатление, че с белите момчета много не ми върви - германците не ми обръщат никакво внимание (не, че и аз им обръщам де), български момчета няма, и съм имала и предишни гаджета от Източна Европа (поляци, литовци и т.н.), които все са ме тормозили, подигравали и използвали като тяхна играчка, а циганите и арабите доста често ме харесват. Добри отношения имам с гърци, румънци, турци, албанци и... цигани, негри и араби.
Та въпроса ми към вас е ако не успея да си намеря българско момче, което е разумно, да не се поддава на погерманчване, да ме уважава и да ме обича искренно, какво да направя? Приятел от каква националност да си търся? Даже да си хващам гадже изобщо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: f616234ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   На 17 години шансоветете ти да си хванеш сериозен приятел, с който да създадете семейство, клонят към 0, защото ще се разделите след година-две най-много.
Учи нещо, почни да работиш и тогава си търси мъж. И хората се преценяват по характера, а не по националостта.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d2504748e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Почвай фитнес, направи супер тяло. Тогава ще стане работата.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 51a5c58230
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съвет - не избирай човека по националност. Започни да гледаш хората като едно цяло, а не отделни единици и фракции.. Хващаш си един или го харесваш как се държи, какви ценности има, каква история и прочие или не. А това, че искаш да запазиш българското е много хубаво и определено трябва да вървиш в тази посока, ако човека до теб не е съгласен - да го д*ха. Мога да ти дам един пример с известна личност от българското Ютуб пространство, а именно Йоана Yokko, мъж Белгиец, били са в Белгия, сега са в България, уважат и двете националности, култури и т.н.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: daa8341d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Изобщо не се асимилират българите, само със свои се събират, повечето и език не научават.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fe28a04c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се развращавай! Не прави секс, а любов. С човек към който наистина имаш чувства и той също към теб има и те пази и цени. Защото иначе бързо ще се поддадеш на порока, ще бъдеш наранена и пътят надолу по наклонената повърхност е бърз и лесен и никога не свършва добре в дългосрочен план. И не го имай като фикс идея да си търсиш мъж. Не започвай връзка просто така...заради секса. Отдай се на човек който обичаш и който ще те цени. Това ще е най-големия подарък за него, а ти ще правиш хубава, чувствена любов.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 23f2fbf306
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз не си представям да създам поколение с жена от друга народност.
Иначе facebook dating има опция за филтрация на хората по езиците, които говорят. Цъкаш на ''български'' и ще ти покажи българите, който са близко до теб в Германия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 015e339a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторката,
Вкъщи имам фитнес уреди, и тренирам всеки ден, имам хубаво и стройно тяло - нито съм дебела, нито кльощава, или пъл с едни изпъкнали мускули. Съвсем нормално тяло като на момиче на 17 години, добре оформено, а и имам и красиво лице (чудя се как нито едно момче не ме е харесало, като изключим малки немски лапенца на по 11-12, както и араби). Но проблема ми е, че български момчета тук няма, а има само са цигани (тъй, че няма смисъл да ходя на фитнес). Чужденец НЕ искам. Връзка с германско момче не искам, защото са безчувстени и студени, и половината са тотални джендъри. Един ден като бях в училище, един мой съученик германец се оригваше, а останалите дойчовци се смеят (и това стана по време на час, пред даскалката...) Такова невъзпитание за първи път виждам! Също така, веднъж класната ни беше паднала по стълбите, и докато аз и един мой съученик и приятел албанец (и то точно албанците дето се славят с диващината си) и помогнахме да стане и веднага извикахме линейка, германците гледат... и се смеят... Иначе западняците изкарват нас балканците диваци! Тъпа нация, все пред компютъра и телефона игри да игаят и порно да гледат, и масово неподържани (неокъпани, косите им мазни, пушат трева, наливат се с бира, гащите им висят), не ми трябва такъв мизерник и джендър. Морал и възпитание има само при възрастните германци. Поне българина ще иска да има семейство и деца, за които ще се грижи, ще работи здравата и той ще бъда глава на семейството. Вярвам че има все още български момчета, който са свестни и си търсят половинка. Знам, рано ми е още за семейство, но кога ще се оженя и ше имам деца? На 35-40? Майка ми и баща ми често ми говорят, че в моито двадесет години (дори към 27-28) ми било рано да се женя, защото тогава имало най-много шансове да попадна на неподходящ човек, и ме натискат да се оженя задължително за местен. А ако браковете и ражадането след 30 бяха нещо хубаво, тогава защи точно страните където се женят на по 30 и косур години (Испания, Люксембург, Скандинавските страни, Белгия, Германия, Швейцария) са с най-високите нива на разводи, а точно тези където женят млади на 24-25 (Турция, Армения, Азербайджан, Албания, Косово, Северна Македония, Румъния, Малта, Полша) са с най-ниските?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: dcee351bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ох, поне не се праив на 17 годишно момиче, става ли? Съвети за "свалки" върви да даваш.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: daa8341d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   "И аз не си представям да създам поколение с жена от друга народност."
още малко и от друг град ще кажеш. ако не се смесваха народите всички щяха да са си роднини и да се раждат болнави.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d591c13dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Имам дъщеря на същата възраст, от няколко години сме в чужбина и имам преки впечатления. Текста, начина на изразяване, думите, въобще не са на млад човек, особено живееш в коя да е западна страна. На 17 имат абсолютно различен начин на говор и смесване на български думи и чужди. Текста 99,9% е писан от мъж над 30 , който само е слушал за образованието в коя да е европейска страна а вероятно никога не е бил извън България.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 015e339a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 11,
Наистина съм на 17, и наистина съм в чужбина. Просто на мен лично ми харесва повече българския манталитет и култура, и искам да съм с българско момче. Нямам нищо против любовта между двама души от две различни националностти, даже такива връзки са ми доста интересни, но не мога да представя себе си с германец, американец или още-повече с арабин или африканец. Едно време като бях малка ми се искаше да живея в прогресивна и мултикултурна страна, и ето сега живея в такава (има абсолютно всякакви, имам и приятели от цял свят), но сега предпочитам да съм в по-консервативно и етнически чисто общество (смятам като порасна да имигрирам или в Дания или в Унгария). А и дето се питате защо имам различен начин на мислене от останалите тийнове - това е защото се интересувам много от различни култури, история, политика, психология и т.н. А и тези български кифли дето се правят на големите американки, германки и т.н. и следват либералния cringe мейнстрийм (ето че сега смесвам български с английски) да американизират българския, да си слагат символите на BLM и LGBT в профилите си по социалните мрежи (аз дори и социални мрежи не използвам, като изключим Instagram, но дори там съм много рядко), и да ми налитат по западни момченца дето мязат на меки китки, и най-вече по ислямски мангали и чернилки, няма и да ги коментирам… Такива ме отвращават и ме карат да се срамувам от моето поколение и произход…

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: d969506156
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Един ден като бях в училище, един мой съученик германец се оригваше, а останалите дойчовци се смеят (и това стана по време на час, пред даскалката...) Такова невъзпитание за първи път виждам!
Ти влез в някое българско училище по време на час да видиш за какви примати става въпрос.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker