Осъзнах, че не ми трябват приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Осъзнах, че не ми трябват приятели
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1120 пъти
Здравейте, аз съм на 13 години и съм от малък град.
Никога не съм излизала с приятели, нито пък някой ме викал, с нея дума аз съм антисоциалния и освен това това разбрах, че приятели не ми трябват.
И така ето какво стана, едно момиче от училище с което се познаваме искаше да си пишем, а аз тогава нямах фейсбук и си направих за да можем да си пишем, обаче аз не знам как да реагирам, тя иска да излезем, да се срещнем, а аз си мислех измислям оправдания че не мога, че съм болна и такива.
Преди бях това бях изпратила покана за приятелство на едно момче от училище, което все пак не познавам и той поиска да се видим за да разбере коя съм, но аз казах че не искам, казах му го защото ако ме видеше нямаше да бъде това което ти е очаквал.
Защо ли, защото той очаква красиво момиче, а аз не съм такава срам ме да се покажа пред хората, камо ли се срещана с него за да види коя съм, за информация не го харесвам това не е любовен романс. Просто искам да си пиша с него това е, но той пък не иска да си пише с всеки.
Накрая стигнах до извода, че не съм за приятели, а и не ми трябват. Най-добре да си седя вкъщи и да случая докато гл едвам телевизия.


Благодаря,че обърнахте внимание на глупавата ми история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: afea84443a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако се чувстваш добре в собствената си компания, това е супер. От друга страна, ти не си искрена с другите и не вярваш в себе си, а това вече е проблем. Хората, за които спомена, се интересуват от теб и искат да те опознаят. Опитай да излезеш с тях няколко пъти, никой няма да те кара да продължаваш. Но може да се почувстваш добре в тяхната компания, струва си да опиташ.
Поговори с някой близък човек и му обясни същото, което си написала и тук. Открий причината да си мислиш, че не заслужаваш приятели. Ако поработиш над самочувствието си, ще станеш уверена и усмихната, което ще привлича и другите и може да се окаже, че общуването с връстниците ти те зарежда и вдъхновява. Ако не стане така, няма лошо- ще вложиш енергията и времето си в нещо друго, което осмисля дните ти. Мисълта ми е, че просто трябва да опиташ да излезеш от комфортната си зона и да повярваш, че можеш да имаш приятели и те да те подкрепят. На 13 си, вероятно скоро ще имаш нов клас, но приятели можеш да си намериш и извън училище, ако го искаш. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6b4a7dc98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От автора:
Благодаря номер 1. Много мило от твоя страна, но просто много хора ме избягват, не ме харесват, а и аз винаги съм в кофти настроение и имам кофти външен вид. Незнам дали някой би искал да се занимава с мен аз съм странен тип, хаотична съм, хладнокръвна, спокойна съм дори повече от колкото е необходимо сигурно, единствено не съм спокойна когато се карам с нашите те винаги си намират причини да се карат с мен и да ми викат, макар и да не съм виновна. Просто вече и аз незнам какво искам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker