Как да я накарам да се върне при мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да я накарам да се върне при мен?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 11343 пъти
С приятелката ми ходихме 2 месеца, когато изведнъж реши да скъса с мен (вчера). Докато стояхме заедно ми изтърси, че иска да се разделим, защото още имала чувства към един друг (който я е наранявал супер много) и не иска да ме лъже. Мислех, че го е преодоляла вече и чувствам се ужасно в момента.

Наистина я обичам и искам да си я върна, знам, че още имаме шанс и не искам да го изпусна. Как да я накарам да се върне при мен? На 16 съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4430df0f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо ти е, ако се съберете отново ще страдаш още повече от сега. ще си наясно, че тя ще е с теб само от уважение да не те нарани, а всъщност ще умира от любов за друг. Не е честно спрямо теб, продължи напред ще има толкова много момичета в живота ти

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e33912f943
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ако те обича, ще се върне, но не я чакай цял живот. Когато този човек я нарани отново, ще иска да се върне при теб, но вече може да е късно. Не й позволявай да си играе с теб, да се връща при теб, после при него и така ! Бъди благодарен, че е била искрена с теб, защото щеше да ти е много по-трудно, ако беше разбрал, че ходи и с двама ви ! ; ))

The Star *

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3069d5b236
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Покажи и че си по-добът във всичко от този, по които тя все още има чувства. Поговори с нея, напомни й колко много той я е наранявал, кажи и че ти никога не би направил такова нещо, а точно обратното, ще я защитаваш. Покажи й че в твойте обиятия, тя ще е в безопасност. Също покажи си всички черти, които биха се харесали на нея. По-мил, по-романтичен и тн.
Изглежда ми че тя има нужда от това.


-Death_Blade

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d585d0c43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом обича друг, съжалявам че ще го кажа, но я забрави. До номер 1 - "ако те обича, ще се върне" - че тя не го обича изобщо, просто се е надявала да продължи напред и да се влюби отново. Нямаш си представа колко хора нараних, докато осъзная, че няма смисъл да съм с друг. Продължавай напред и си намери друго момиче, което да те оценява.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 027d0d2cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Казвал съм и на други казвам и на теб не я търси не звъни и не се унижавай нека си влачи кръста и знай едно на тоя свят вечно щастие няма за никои. Хектор

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 13eb65833d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   напоследък е нещо като нормално момичетата да се хвърлят в обятията на тези които се държат с тях по-грубо... колкото и глупаво да звучи.. когато едно момиче реши, че е влюбено в някого трудно умира тази любов.. така че можеш да се радваш, че е била искрена с теб и все пак и дай малко пространство, ако тя иска да е с теб ако усети, че и липсваш няма да мине много време докато те потърси отново :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ed1f159d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никак. Не се занимавай с такива момиченца по принцип. Това е момиче, което не знае, какво иска и ще те разиграва и без това като маймуна.
Не вярвам и да се върне при теб, а и да се върне - само ще си загубиш времето.
Гледай напред, бъди благодарен за хубавото време заедно и това е. Тази не е читава, скоро ще тръгне да те търси пак, за да си изплачи болките и просто ще си изгубиш времето, докато вместо това можеш да си намериш някое нормално момиче, с когото да бъдеш щастлив.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: aaf7e5345b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Братле, като ти прочетох поста, все едно съм го писал аз. Абсолютно същото стана. Накрая тя ми каза, че иска почивка от мен, а се държеше ужасно с мен през цялото време и така свърши всичко. Скъсахме преди около 2 месеца и ходехме 2 месеца и половина. Трудно ми беше вече да не й се обаждам, да не пиша и получавам СМС-и, но си казах, че аз съм достатъчно разумен да не се измъчвам така и я забравих. С нея сме от 1 училище и даже се подминаваме като се видим. Това продължи до преди около седмица. Тя отново ме потърси, както и очаквах. Не мисля да й давам отново шанс, макар че адси много я обичам, въпреки гадно й отношение към мен. Да сигурно звучи тъпо, но съм сигурен, че ме разбираш, както и аз теб. Затова моят съвет е да си я изключиш от главата, да почнеш да се забаляваш и да не ти пука. Станалото станало. Бъди силен и не й давай да си играе с теб, а напротив ако още те обича ще се върне. Тогава ще е твоят момент за разигравки, но истината е, че няма смисъл. Не постъпвай комплексарски. Бъди МЪЖ!!! Успех..

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 02d599102b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И при мен е същата история. Бях с една малко повече от месец и половина. Търпях много работи. Например това да се виждаме 2-3 пъти в седмицата защото тя въобще не излизаше, баща и не и даваше да излиза и да се вижда с мен. Накрая ми каза, че късаме защото си е харесала друг. Но и с този съм почти сигурен, че нещата ще се развият по съвсем същия начин и тогава той ще я зареже. След това може и да дойде да ме моли да сме заедно отново, но ще и кажа, че трябва доста да се постарае ако ме иска пак и ще и постава условия. Ако при теб се получи същото направи като мен. Ако истински иска да сте заедно отново ще направи почти всичко. Но каквото и да става недей да бъдеш отчаят от факта, че е скъсала с теб защото ще изглеждаш слаб. Жените искат да виждат уверени в себе си мъже. Помисли по този начин: ако си тъжен тя ще си помисли "Гледай го тоя сега по цели дни и нощи ще реве че сме скъсали", а ако се държиш стабилно и не проявяваш никаква слабост тя ще си каже "Изглежда той е добре и без мен. Дали не направих грешка че скъсахме? ". И ако тогава с другия не потръгнат нещата тя ще се моли да е пак с теб. Затова както каза пича от коментар 8 бъди МЪЖ!!! Не и позволявай да те разиграва. Успех и бъди силен!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bea3d04ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   опитаи се да поговориш с нея, но без да досаждаш и обясни, че я обичаш и искаш да сте отново заедно...
Мери

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 027f4d9c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При мен същата история с малката подробност че ме заряза всъщност разчитахме на намеци през цялото време накрая я попитах какво не е наред след като правех всичко за нея дори и невъзможното тя замълча и аз попитах дали сме си омръзнали - тя отново замълча и просто се разделихме - обичам я но не мога да позволя да ме боли с нея през цялото време. Та от моя гледна точка по добре да те боли месец, два без нея от колкото през цялото време с нея!! Колкото до моята случка аз бих се събрал с нея - но тя не иска :) ама аз съм глупак. Камен :) 18г. София

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ef1d1615bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   човече всички момичета имат по един който ги е наранил и по един при който винаги ще тичат когато са нешастни и аз съм в подобно положение тя си пише с един нейн съученик и си мисли, че аз незнам дори е спала с него и си мисли, че аз отново незна аз винаги (както мисля и ти) ще направя всичко за нея и винаги ще я обичам но ако тя самата не пожелае да се откаже от другият няма начина да бъде твоя ще е с теб докато на онзи не му се прииска да я види и хоп пак си на заден план може да ти се иска да не е така но това е грозната истина. Обичаш я и ще я обичаш още доста време и ще те боли когато я използват, но човече ти неможеш да я предпазиш от самата нея.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3b6819b2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 13, хареса ми изказването ти.
А колкото до братлето мисля, че всички сме минали по този път и те първа ни предстоят още много драми, влюбваме се в неподходящи много често, работата е там, да трупаш опит докато дойде подходящата:
1 Направи си извод от цялата ситуация и се погледни от страни, как би помогнал на човек в твоето положение.
2 Бъди безпристрастен, не и прощавай за това, че те е употребила само защото я харесваш.
Рано или късно ще видиш как чувствата ти изстиват и ще се чудиш сам на себе си как си могъл да харесваш такова момиче.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 72e6bb2aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм на 14 години. Ходих с едно момиче 7 месеца. Тя скъса с мен преди около 2 години. Аз обаче я забравих по едно време и една вечер като си легнах и се замислих колко хубаво ми беше докато бяхме заедно и сега искам са си я върна.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c2f050035b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Помогнете ми Благодаря на този човек.
Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: 27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker