За нищо не ставам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За нищо не ставам.
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1404 пъти
Здравейте, пише момиче на 13 години. Не знам откога съм така, но не ми се живее повече всички хора странят от мен, нямам приятели, оценките ми в училище вече не са същите,родителите не се интересуват толкова, дори отношенията с учителите ми се разпаднаха всички са ми ядосани че не уча по техните предмети,дори в квартала където живея всички ме мразят, а аз не съм направила нищо на никого. Наистина не разбирам, защо съм на този свят, не ставам за нищо аз съм развалина, дори незнам как да комуникирам с връстниците си, когато кажа нещо те ме гледат сякаш съм паднала от небето, казват ми, "Мноо си зле,, и аз няма какво да кажа повече. Ядосана съм на себе си, вече се мразя, става ми отвратително като се погледна в огледалото не съм Мис красота а едно грозно лице, вече не издържам не мога искам просто да затворя очи и да забравя за всичко, да умра и толкова. Много ми е трудно наистина незнам, какво да правя. Всички ме отбягват като ме видят ми се хилят насреща незнам какво да правя просто помогнете ми чувствам се ужасно. Моля редакторите да побликуват историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: dd64b60195
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Спокойно това значи си различна от другите. Помисли да си опознай себе си...Можеш да започнеш да помагаш на родителите да се научиш в домакинството ...Един ден съдбата ще те отблагодари...

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9c55e1b488
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Здравей, може просто така да се е получило и не винаги да се смеят на теб, а просто ти така да си мислиш. Нещо, което аз научих с времето е че няма как някой да те нарани ако ти самата не го мислиш, т.е. дори и някой да ти каже, че си гръзна ако ти не го мислиш няма да бъдеш засегната по този начин. Друго много важно е модела за красота в обществото. В България често се опредеят като красиви момичета/жени, които имат грим, прическа, козметични и пластични промени по тялото. Ако ти изглеждаш просто обикновенно и нямаш скъпи дрешки отговарящи на стандарт в обкражението е нормално. Често нападат също за мустачки, сляти вежди,не обръснати крака и т.н.
Просто се успокой ако съвсем не става може да помолиш вашите да те прехвърлят в друго училище, за да почнеш на чисто. На вашите кажи просто, че избраното училище е по-хубаво и повече възможности има човек ако го завърши.
Ако можеш да си вдигнеш успеха би било много хубаво. Аз не отговарях на представите за красиво момиче в училище, но бях силна ученичка и всички се държаха много добре с мен, защото преписваха по контролни и т.н.
Може да намелиш приятели, ако се запишеш на нещо извън класно лека атлетика, баскетбол, футбол, танци, шах, някакво рисуване, чужд език и т.н.
Стискам палци, всичко ще се подреди.

ПС: Не си глупава, грозна, неспособна. Вероятно си различна, да си различен не е лошо. :)

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 11c83267eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж ще се опитам да ти го обясня, така както аз го виждам. В момента си в пубертета и хормоните ти бушуват. Гледаш се в огледалото и образа в него не ти харесва. Много момичета са така, дори тези, които изглеждат уверени. Ще ти дам някои съвети, дано да са ти от полза. 1. Не вярвай на социалните мрежи. В тях всички изглеждат щастливи и красиви, но повярвай ми, истината е съвсем различна. В този смисъл бих ти препоръчала да намалиш социалните мрежи и да започнеш да четеш интересни за теб книги или статии на теми, които са ти любопитни. За да се почувстваш по-добре физически можеш да правиш упражнения вкъщи. Да, изморително е, но след тренировка ще усетиш как се чувстваш много по-добре. Приятелите не са задължителни, за да се чувстваш добре, прави нещата, които обичаш и ще видиш как ще се срещаш с хора, които мислят като теб. Можеш да се запишеш на някакви общи занимания като танци, курсове по рисуване или йога, там ще срещнеш нови хора. Намали вредните храни като сладко и чипсове, защото те само потискат енергията. За хигиена мисля, че не е нужно да го казвам, но един душ, когато се чувстваш зле може доста да те освежи. Почиствай лицето си с измиващ продукт като например пяна и слагай някакво хидратиращо кремче. Не е нужно да са скъпи. В дрогерии дм и тяхната марка балеа имат много хубави евтини продукти за лице. Дезодорант и някакъв лек парфюм са достатъчни да се почувстваш по-добре през деня. От тежък грим няма смисъл, спирала и един балсам за устни са супер за деня. Както и повече разходки. Можеш да си вземеш куче, за да си по-активна. Кучетата дават много любов и позитивни емоции. Ако мислиш, че нямаш време, което да отделяш за кученце, котката също е супер компания. Учи, мотивирай се сама, докажи си, че можеш да очароваш учителите и си докажи, че можеш да вадиш добри оценки. Ей така, дори напук ако трябва. Шестиците не са задължителни, но едни добри оценки ще те накарат да си повярваш повече. Иначе за мнението на останалите няма нужда да мислиш. Повярвай ми, хората са такива егоисти, че всеки гледа неговия си живот и се интересува само от себе си. Говори повече с вашите, споделяй им. Може би всичко това, което ти казах ти звучи като пълна глупост и сякаш ти говоря фалшиво, но дори само едно нещо, от това, което казах да пробваш според мен ще ти се отрази добре. И не се опитвай да се впишеш в големите компании. Само ще ти кажа, че "популярните" в даскало след години много често са абсолютни провали.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 80453b00a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Здравей! Първоначално и аз разглеждах себе си като "Берлинска стена" между характера си и хората. Дълго време бях в период на депресия, породена от странични фактори и вторичен продукт от нея бе мнението ми, че обществената сфера е против хора като мен. В момента, месеци по-късно излязох от тези тъмни монотонни дни и си хамерих сравнително много приятели и възвърнах връзката си с други. Сега имам няколко приятелски компании, като голям процент от тях са в училище. По време на прехода си от изолация към социалност разбрах няколко фундаментални принципа за привличането на хора. Лошото самочувствие отблъсква хората, затова демонстрацията му е основен елемент в промяната на социалния баланс. Самоувереността не се изразява в хвалби, а в усмивка, хумор и език на тялото, който загатва за вътрешна свобода. Опитвай се да разчупваш обстановката, когато прецениш, че е нужно. В повечето случаи дори и най- малко забавната шега върши работа. Самоиронията, докато не е отчаяно самосъжаление, е ефикасен инструмент за привличане на позитивно внимание. Можеш да правиш остроумни шеги по време на час, стига да не уронват авторитета на учителя, както и докато водиш кратък разговор с познат. Проявявай искрен интерес към останалите (хобита, и.т.н). Бъди добър слушател и ги насърчавай да споделят неща, за които могат да говорят свободно и им е интересно да разказват. Вместо несъстоятелни ласкателства,заслужени комплименти на хората, с които общуваш, но не се подмазвай, сипейки на всяко изречение хвалби. Събуди интереса им с твое потенциално добро качество/талант. Накарай човека, с когото общуваш да отвори съзнанието си за теб признавайки искрено неговите дадености в посочената сфера. Понякога сарказмът, отнесен към Правилния, без да е дебелашка смешка, го кара да се чувства специален.
Успех! ;)

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 80453b00a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей! Почти колкото теб съм. Първоначално и аз разглеждах себе си като "Берлинска стена" между характера си и хората. Дълго време бях в период на депресия, породена от странични фактори и вторичен продукт от нея бе мнението ми, че обществената сфера е против хора като мен. В момента, месеци по-късно излязох от тези тъмни монотонни дни и си хамерих сравнително много приятели и възвърнах връзката си с други. Сега имам няколко приятелски компании, като голям процент от тях са в училище. По време на прехода си от изолация към социалност разбрах няколко фундаментални принципа за привличането на хора. Лошото самочувствие отблъсква хората, затова демонстрацията му е основен елемент в промяната на социалния баланс. Самоувереността не се изразява в хвалби, а в усмивка, хумор и език на тялото, който загатва за вътрешна свобода. Опитвай се да разчупваш обстановката, когато прецениш, че е нужно. В повечето случаи дори и най- малко забавната шега върши работа. Самоиронията, докато не е отчаяно самосъжаление, е ефикасен инструмент за привличане на позитивно внимание. Можеш да правиш остроумни шеги по време на час, стига да не уронват авторитета на учителя, както и докато водиш кратък разговор с познат. Проявявай искрен интерес към останалите (хобита, и.т.н). Бъди добър слушател и ги насърчавай да споделят неща, за които могат да говорят свободно и им е интересно да разказват. Вместо несъстоятелни ласкателства,заслужени комплименти на хората, с които общуваш, но не се подмазвай, сипейки на всяко изречение хвалби. Събуди интереса им с твое потенциално добро качество/талант. Накарай човека, с когото общуваш да отвори съзнанието си за теб признавайки искрено неговите дадености в посочената сфера. Понякога сарказмът, отнесен към Правилния, без да е дебелашка смешка, го кара да се чувства специален.
Успех!

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b04b14a393
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   След всяка буря идва слънце :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2f866fe4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз също бях в такъв период на твоята възраст. Пубертета може да е доста тежка възраст, много хора се депресират и отчайват през тези години, все пак сега ти е прехода от дете към възрастен, тепърва ще се опознаваш и изграждаш като личност. Като човек завършил училище вече мога да ти кажа едно- училището не е реалния живот, там е една коренно различна среда. На тази възраст сме склонни да сме много самокритични, защото се влияем от околните изключително много, подражаваме и тн. Моя съвет е да започнеш да посещаваш психолог, в училище имате такъв. Повярвай ми, това не значи, че си луда- напротив. Фокусирай се върху нещата, които харесваш. Ако имаш интерес към нещо- развий го, усъвършенствай се. Каквото и да е- четене, рисуване, спорт, каквото те влече. Много е трудно важно също да започнеш да се обичаш, повярвай ми. Колкото и да е трудно започни да си повтаряш всеки ден- "Аз съм супер, аз мога, аз съм умна, красива". Няма значение какво говорят хората, повярвай ми ако някой те обижда, то идва от негови вътрешни проблеми. Успех и горе главата! Не си сама.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8b0604dd85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Автор:. Не е така, както вие си го мислите. Мен изобщо никой, никой не ме разбира. И да, бях при психоложката в училище дойде там и един господин започнаха да ми говорят за неща на теми който не искам да обсъждам, говориха ми че сега съм в пубертета, ставала съм жена, дрън дрън че пляс вместо да ми стане по-леко излязах ядосана от кабинета на тая психоложка много ме доядя опитаха се да ми втълпят че аз съм виновна за всичко че родителите ми били прекрасни а всъщност родителите ми са най-лошите хора които познавам много да не говорим че психоложката и оня господин изобщо не познават нашите. Вкъщи е като война в Сирия кажеш ли нещо умно те пребиват от бой и те мачкат с думи.
Майната и на психоложката в училище и на глупавият господин. Казвам го, защото като отидох там те ми говорят за теми който не са ми приятни питат ме наудобни въпроси изобщо сега като си спомня и започва да ме е яд още повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker