Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1379 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17г. и съм във връзка от 1г. Той е на 17г. като мен. В началото водехме активен сексуален живот, но напоследък това се промени доста. Изключвам възможността да си има друга. Но ми писна от неговите женски номера (болки в главата, не е в настроение т.н.). Преди си го правихме редовно, но от 2 месеца насам го правим много рядко. Когато се опитвам да говоря с него за това той ми казва, че апартамента не е само за това. Отношенията ми с него започнаха да куцат поради липсата на секс. Обичам го и искам да съм с него, но това едвам се издържа наистина. Все пак съм млада и имам нужда от това. Говорила съм с майка ми и леля ми и те ми казват, че трябва да го зарежа, но аз не искам, защото го обичам. Може ли да ми дадете съвет какво да правя? Не искам да го зарязвам. Благодаря ви за отделеното време и ще се радвам, ако изразите мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5bc185145b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Помоли го сериозно да си поговорите и му обясни, че той е важен за теб и затова искаш връзката ви да се развива, но в момента има проблем. Кажи нещо подобно:
- Разбирам, че в момента сексът за теб не е приоритет, и уважавам това. За жалост, на мен ми липсва времето в леглото, затова искам да обсъдим това. Просто искам да знам причината да не искаш, защото напоследък много се разредиха половите ни контакти.
Ако го поднесеш по този начин и му покажеш, че го цениш и уважаваш, той трябва да ти каже причината. Щом изведнъж сексът се е разредил много, няма как да е безпричинно. Може да те чувства емоционално далечна, да е подложен на стрес и умът му да е зает с други неща... но трябва да ти каже, това е предизвикателство, пред което може да се изправите заедно. Ако не ти каже, значи имате проблем, но не със секса, а с комуникацията. Затова в такъв случай ще е по- добре да се разделите. Ако обясни причината, ти го подкрепи и се опитай да му помогнеш да се почувства по- добре. Това ще заздрави връзката ви и ви пожелавам да се справите. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b510a407d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: говорих с него. Ще се оправят нещата обаче нещо друго ме притеснява. То се случи два пъти в рамките на 3 дни. Той си позволи да ми посегне. Не казах на никого. Каза ми, че аз съм виновна за това, че ме е бил. Според него съм се държала отвратително с него и затова го е направил. Но истината е, че аз се държа много мило с него. Не знам какво да правя

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5bc185145b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, щом те е бил, не се колебай, а веднага го напусни! Той се опитва да ти вменява вина и да те тъпче, няма как връзка с такъв човек да си струва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5eacb60bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към авторката, моето лично мнение е да го оставиш, защото щом веднъж го е направил, ще има и друг път. Колкото и да те ядосва една жена, мъжът трябва да бъде мъж и да не и посяга независимо какво се е случило. Остави го на време, за да си спестиш проблеми в бъдеще с този човек.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 034bb669ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Според историята ти е ясно, че правите секс редовно от 16 годишната ти възраст. И всичко това го споделяш с майка ти и леля ти. Те дадоха ли ти съвет как да го побъркаш с твоята луда сексуалност в леглото все пак те имат по голям опит от теб. Може би ти искаш само той "да води хорото" а ти да си дремеш и мечтаеш за други момчета.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e9ef6bd670
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Щом ти е посегнал - напускай го това е голям червен флаг!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker