Приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятели
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1199 пъти
Момиче съм и съм на 13 години. От малка съм отбягвана от всички (не казвам, че сега съм голяма, ама имам предвид от 1-ви клас.) Така и не се промених от 1-ви клас съм затворена в себе си, не говоря с почти никой (от даскало) и не можах да си намеря никакви приятели. Сега ми предстои да се записвам в ново училище, но ме е страх, че пак ще е така :( (плюс, че от 1-ви клас всички ме обиждат и ме игнорират.) Просто се чувствам някак си ненужна на никой. Излизам само с мама или тате, защото не искам сама и просто като видя, че всички са с приятели ми е някво не знам, не мога да го опиша.. Опитвам се да се променя и да стана някак си по-общителна, но не се получава. Просто всички ме игнорират.. Говорила съм неведнъж с класната и директорката за тва, че ме игнорират и обиждат, но те сякаш не ми вярват. Не знам как да се променя пък и ме е страх, защото в новото училище ще са повече деца и не знам.. Почти винаги се прибирам в нас разплакана, а дори не знам защо рева просто ми е трудно.. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2dbd88db5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Здравей. И аз бях така в училище, с разликата, че успявах да си намеря по една приятелка и си седях с нея. Моя съвет е да не се опитваш да се харесваш излишно, бъди себе си, огледай се в новия клас- ако някой е сам отиди при него, запознайте се. В ново училище ще ти е даже по-лесно, защото ще имаш възможността да започнеш отначало и реално да се сприятелиш с някого. Не се отчайвай, не се затваряй за околните, ще си намериш някоя дружка!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1c4ea3359e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Промени мисленето си. Усмихвай се и бъди позитивна. Никой не обича намръщени и негативно мислещи. Усмихни се.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cde266ab9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж,разбирам те, и аз бях така. До 7 клас имах приятелки ,но те само ме използваха за разни неща. Към края на 7.клас заминахме по проект от училище 4 момичета от училище и едното беше от другата паралелка 7.клас. Не я познавах, само я знаех общо взето, тя мен също, но още веднага си станахме много близки. Върнахме се, продължихме си приятелството и така вече 30 и няколко години сме най-добри приятелки, неразделни. Бяхме в различни гимназии, но не загубихме връзка. Понякога приятелствата идват в най-неочаквания, но най-точния момент, както стана при мен. Така че не се отчайвай, стани по екстровертна и когато дойдат правилните хора всичко ще се нареди!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1a3a1a90a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Дръж се и други хора сме минали през това. Ти просто нямаш техните интереси и за това така се получава, но някъде по пътя ще си срещнеш твойте хора и имай в предвид за напред в живота много пъти ще ти се появяват хора и изчезват, изключително рядко има някакво дълбоко приятелство. Правиш много добре че си седиш с родителите ти, те са най най важните хора за теб и ти за тях. Целта е да откриеш какви интереси имаш и да търсиш контакт с хора със сходни интереси и да мислиш единствено и само как да си осигуриш по добро бъдеще.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 48b53e36be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей момче съм , преминал съм през почти същото нещо

Просто се опитай да се , промениш бъди по общителна

Или освем да не си попаднала във синдром просто предпологам.

Да не се страхувай от друго училище може би предишното ти училище е било , кофти даскало.

Може би следващото да бъде по добро и да имаш много приятелки !

И аз бях в същата ситуация но после всичко се променя!

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b68a6fa56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! Малко по-голяма от теб съм (15). Първоначално и аз разглеждах себе си като "Берлинска стена" между характера си и хората. Дълго време бях в период на депресия, породена от странични фактори и вторичен продукт от нея бе мнението ми, че обществената сфера е против хора като мен. В момента, месеци по-късно излязох от тези тъмни монотонни дни и си хамерих сравнително много приятели и възвърнах връзката си с други. Сега имам няколко приятелски компании, като голям процент от тях са в училище. По време на прехода си от изолация към социалност разбрах няколко фундаментални принципа за привличането на хора. Лошото самочувствие отблъсква хората, затова демонстрацията му е основен елемент в промяната на социалния баланс. Самоувереността не се изразява в хвалби, а в усмивка, хумор и език на тялото, който загатва за вътрешна свобода. Опитвай се да разчупваш обстановката, когато прецениш, че е нужно. В повечето случаи дори и най- малко забавната шега върши работа. Самоиронията, докато не е отчаяно самосъжаление, е ефикасен инструмент за привличане на позитивно внимание. Можеш да правиш остроумни шеги по време на час, стига да не уронват авторитета на учителя, както и докато водиш кратък разговор с познат. Проявявай искрен интерес към останалите (хобита, и.т.н). Бъди добър слушател и ги насърчавай да споделят неща, за които могат да говорят свободно и им е интересно да разказват. Вместо несъстоятелни ласкателства,заслужени комплименти на хората, с които общуваш, но не се подмазвай, сипейки на всяко изречение хвалби. Събуди интереса им с твое потенциално добро качество/талант. Накарай човека, с когото общуваш да отвори съзнанието си за теб признавайки искрено неговите дадености в посочената сфера. Понякога сарказмът, отнесен към Правилния, без да е дебелашка смешка, го кара да се чувства специален. Смелостта е изключително важна, но е нужна практика. Опитвай се на ден да си говориш с поне един връстник. За да си преживяла училищен тормоз, явно си силно момиче. Аз също съм минавала през този ад, но с малко увереност ще си намериш приятели, защото имаш опит. Подсъзнателно знаеш как да предразполагаш хората, но трябва работиш върху самочувствие.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 038e79980d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ако живееш в София, която е по-голям град шансовете ти дс попаднеш сред по-добри деца са много по-големи. Вярвам, че ще срещнеш приятели на новото място. Приятелствата обикновено се завръзват в гимназията и остават за цял живот. И моето дете е момиче на твоите години и сега също ще сменя училището. Тя се чувства по подобен начин с повечето си съученици.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2f2e07994e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хей , здравей ! :) Това е хубаво , че сменяш училището , защото почваш на чисто и може да го промениш . Според мен бъди по-общителна в новия класна заговори някой , който ти е симпатичен , отиди на шопинг купи си нови дрехи и неща , да направиш добро впечатление и да ги привлечеш и нещата ще дойдат на мястото. Всичко с времето си :) .

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8c0534f361
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Горе главата. Минала съм по същия този път и съвсем сърдечно те съветвам да спреш да се притесняваш относно това. Самият страх, какво ще си кажат другите за теб, какво да говориш, дали няма да се изложиш, как те възприемат.. всичко това отдалечава. Този страх се усеща, другите виждат несигурността в теб. За да привлечеш хора към себе си, бъди усмихната, лъчезарна, изхвърли всякакви травми и страхове, общувай с всеки открито без значение, дали ще те отхвърлят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker