Да му дам ли...шанс? Да дам ли на нас шанс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да му дам ли...шанс? Да дам ли на нас шанс?
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1140 пъти
Здравейте! Пише момиче на 15 , почти на 16. Стана така , че ...взаимно се харесахме с едно момче. Сладък е , държи се мило , забавен е, но... вчера , докато си писахме , искаше да си говорим за онова нещо , което възрастните правят , когато се обичат. Пита ме дали бих му позволила да правим анален секс и аз му казах , че не бих му го позволила и той попита ,,защо? Защо не може там,дай ми просто някаква причина?". Обясних му,че това за мен е унизително и че това е за хомосексуалните. В същото време го попитах защо би искал да го направим. И познайте какво ми каза! Защото просто искал. А аз глупачката го попитах не иска ли ,защото има , изпитва нещо към мен. В първите дни говореше супер романтично , държеше се като зрял , но да ми поиска такова и да пита защо не бих му позволила,това вече не е зряло и мъжко според мен! Да му дам ли все пак шанс? Да дам ли ... на нас шанс? Каза ми ,че няма да се повтаря и че не иска да късаме. Е,и аз не искам да късаме... Обаче...чудя се ... има ли някакъв смисъл момиче , жена да има връзка с момче , мъж? Започвам да се уверявам постепенно ,че няма никакъв смисъл да имам връзка с момче. Вие...Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 7d2924478f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   При теб може да са чувства, при него са предимно хормони.
Разбира се, че има изключения, но правилото е, че голяма част от мъжете докъм 25-30 искат единствено секс, а след това - семейство с някоя, а жените докъм 20-25 търсят любов, а след това - някой с по-добри доходи от тях.
Любовта е доста по-рядко срещана, отколкото филмите я представят, доста хора никога не я срещат цял живот (не говоря за временни "харесвания" и подобни увлечения, които отминават, когато започнеш да общуваш повече с другия).

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 919edcce51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Няма абсолютно никакъв смисъл повярвай ми, после като те опъне ще те разнася на всички който познава.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: f671c6d44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Той иска да го направи, но това не означава, че това е единствената причина и не е влюбен в теб. От друга страна, не бива да ти го казва така рязко, а и ти вероятно не се чувстваш готова. Обясни му това и му дай втори шанс, но го остави, ако е нетактичен и настоятелен, защото трети шанс не се дава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c66795e138
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Пише ти момче на 18. Ще карам направо, няма да ти спестя нищо, все пак трябва да знаеш истината и само истината. Първо - малка си за тези работи, изчакай поне докато станеш като мен - на 18-19 някъде и тогава прецени. Това пишлеме което предполагам е на твоите години иска просто да "отърка пацата" и да бега. Демек иска да те чукне веднъж-дваж и да те заебе по живо по здраво. За него ти просто си една играчка, тва където казваш сладък, държи се мило, забавен - миличка тва е част от сценария му с цел да те манипулира. Въобще да не се връзваш на този посерко - той още лайненото гъзе не мое си изтрие, пък ще тръгне да ебе. Бий му шута от всякъде, казваш не искам и точка, блокирай го във Фейсбук, Месинджър, Вайбър, телефонен номер, ако се налага накарай вашите да го сменят ако продълби някакъв евентуален тормоз по телефона. Моля модераторите да публикуват това което съм написал, самата истина е в този моя коментар и не виждам смисъл защо да не можете да го публикувате.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4defe111d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей на скоро бях изпаднала в подобна ситуация, но не с анален секс а с традиционен и то с бившия ми приятел. Аз отказах, но той ми постави ултиматум, че ако не правя секс с него няма да сме във връзка отново, независимо от това аз отказах и той ми каза, че оставаме само приятели тогава. Според мен дръж на твоето и имай предвид, че отсега нататък всички ще искат да те използват само заради секс. Не бъди найвна и нереалистична.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bf49925ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж, момчетата на тази възраст търсят предимно секс. И, тъй като това им се вижда нещо извънземно, след това се скъсват да се хвалят. Хвалбата, дори, им е по-важна от секса. Дори, просто, може да си измислят нещо за теб, което да се разнася след години за теб из града и селото. Тоя мочко, щом се е размечтал за анален, ти си помисли дали има някакви романтични намерения и каква по-точно му е целта.
Не го прави. Въобще, мисли по-трезво, ако не искаш да страдаш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6228d11b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторката е, здравейте! Благодаря Ви за коментарите, особено благодаря и на коментар номер 4! Скъсахме, но истината е, че не съжалявам! По-добре е да съм без него, отколкото с него! Вече... няма да посмея да се влюбя... никога...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e4ea1b65e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, не съжалявай за нищо, това е един егоистичен тип който иска да се възползва от тебе! Аналния секс е вреден, но много хора го правят за да задържат някой или просто да са готини, не се съгласявай на този секс, толкова млада!! Това е за напреднали хора, или поне хора които са зрели и знаят какво да правят. А това е необуздано момче което 100% съм сигурна, ще ти остави голяма травма и няма да искаш да чуеш за секс, пък какво става анален. Ти може и да си девствена, съмнява ме но... ако си още повече ще те травмира, за някои неща не трябва да се бърза!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker