Как може 13 годишни момичета да са толкова жестоки??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как може 13 годишни момичета да са толкова жестоки???
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2149 пъти
Здравейте. Преди доста време се запознах с едни момичета, с които сега ми се ще въобще да не се бях запознавала... Всичко беше супер в началото, писахме си, споделяме си неща и така нататък до момента, в който не ги почувствах близки и тогава и аз разбрах че са били приятелки и разбира се ги питах дали искат и мен за приятелка. Съгласиха се и даже едната беше много щастлива и ми пишеше колко се радва че е намерила близък истински приятел, на когото да разчита. Да де ама след месец може би както всичко си беше ок: блокираха ме, отпоследваха ме и нищо, никакво обяснение. С триста зора убедих едното момиче да ми каже какво за бога се случва и тя ми писа че съм се месела в приятелството им, искала съм да съм във всичките им групи, което не е вярно и че съм ги била деляла. Много се разтроих освен това многократно опитвах да се свържа с тях и да им обясня, дори и на сестрите им, защото ги накараха и те да ми пишат и да ме обиждат. Няма дори да давам примери с какви думи ме наричаха и какви изрази използваха... Просто недоумявам колко жесток трябва да си за да причиниш на някого такова нещо, от камък ли трябва да си, но на тях не им пука. Дори и ги питах ако и на тях им направят така дали ще им е приятно и едната ми вика да. Едното момиче поне се вразуми и искаше да си останем в добри отношения и да си кажем сбогом и че и тя не знае какво е станало че ме е намразила и аз се ядосах, защото няма как да е просто ей така и я блокирах, после тя ме нарича тъпа и аз се ядосах още повече и и писах да вървят и те и сестрите им по дяволите. Не съм такъв човек по принцип, но просто те ме направиха на нищо, подиграха се с мен... Не можеш просто така да зарежеш някого и да се подиграваш с него все едно е парцал. И те са хора. Но явно има и каменни хора... Съжалявам че стана малко дълга, но просто искам да знам вие какво мислите и правилно ли съм постъпила.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: d5127a9d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Не е трябвало да им отвръщаш с грубост, но си била наранена. Замисли се, че и те са били разстроени и затова са те обиждали- явно не си ги деляла, но за тях е било така. Извини се и обясни, че си била под напрежение, а не си мислела наистина тези неща. Занапред може да се абстрахираш от групите в социалната мрежа и да общуваш лице в лице с връстниците си- други приятели ще се намерят. Пожелавам ти късмет!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2bd4db4dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Така е при жените. 2 приятелки, третата е излишна. Странното е що за виртуален живот - блокиране, отблокиране, писане и вълнение от всичко това. Пак по-добре отколкото да се биете и скубете.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bf3da1a2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторката до номер 1: Аз ли да се извиня? Ако не си прочел или прочела, аз многократно се опитвах да се свържа с тях и да обясня, че не съм искала и въобще не съм била под напрежение. Или е било несъзнателно или те си измисляха за да ме разкарат и дори и сестрите си намесиха как да не отвърна с грубост ми кажи???!!!! Тези, които трябва да се извинят са те, макар че вече не ми пука за тях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bf3da1a2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Номер едно, дори да са били разтроени, така ли трябва да се държат?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e79b41adaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тийнейджърите са абсолютни задници. Независимо дали са момчета или момичета. Хормоните ги пукат и вършат глупости.
В твоят случай, тегли им едни майни и ги пускай по пързалката.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 09f789d6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съществува и в приятелството ревност. Най-вероятно си станала жертва на този феномен от страна на едно от момичетата, а тя от своя страна е повлияла на другото. Случват се тези неща, неприятно е, боли, но поне така ще отсееш истинските приятели, на които да разчиташ.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1486deba77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ако все още не знаеш-хората са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЖЕСТОКИ, ПРОСТИ и ГАДНИ. това трябва възможно най-отрано да го разбереш и да не се доверяваш на всеки срещнат... Живота е л... о-това е истинатата и имай едно на ум... Истински приятели сe намират МНОГО ТРУДНО-особено в днешно време... Има и завист, тъпотия и какви ли не още неща-кой знае защо са постъпили така с теб...
Знаете ли-аз когато бях дете-бяхме на 6-7 години, моя "приятелка" ми ОТКРАДНА сребърни и златни бижута, докато беше у нас!!! 6 гдоишна!!! И после дълго време казваше-"НИЩО НЕ СЪМ взела" и гледаше майка ми в очите и я лъжеше без проблем! ... Тоест-възрастта НЕ те прави невинен(особено пък на 13 години-вече съм сигурност НЕ)... в днешно време децата са много гадни и перверзни-да точно така- перверзни, точно такива са....

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f089b32794
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   О, мен ме блокира по подобен начин сестрата на мъжа ми без обяснения, без да сме се карали и той не разбра защо толкова се разстроих, а се разстроих, защото е изключително гадно някой така да те блокира без причина и да спре контакт завинаги. Просто я игнорирам вече и все едно не съществува. Каквото повикало, такова се обадило.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bf3da1a2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 7:права си че трябва винаги да имаш едно наум, но защо слагаш всички под общ знаменател?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d5127a9d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Номер 1 съм. Не смятам, че онези момичета са постъпили правилно, напротив- били са страшно груби и е трябвало да дадат обяснение. Може обаче наистина да са си мислели, че авторката ги дели. Щом за нея вече няма значение, значи всичко е наред. Те не си заслужават и това ще бъде горчив, но полезен опит.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0bc18f28fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Тъжното е, че много хора на по 20-30 са на същия акъл като тези 13-годишните момичета. Даже не съм чел темата, но знам за какво става въпрос от първо лице. Точно заради такива индивиди съм избрал да имам братя и познати. Няма средно положение. Съвет - търси качествени хора с твоите интереси, които имат акъл, държат си на думата, не са лицемери и интересчии. Вярно, че трябва да имаш и някой Ганьо за маса, ама аз лично ги избягвам и съм много доволен, че нямам токсични хора, които зад гърби ми да ме коментират, завиждат а пред мен да се правят на приятели. За добро или лошо съм се научил да разпознавам хората дали стават за нещо за няколко минути.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9b03c42572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз на твое място, така хубаво щях да ги подредя... нямаше да се успокоя, докато не видя как им се връща. Животът Винаги го връща на онези, които са обидили и наранили някой, който нищо лошо не им е направил. Сигурна съм, че ще имаш повод да се радваш в моменти, когато видиш как животът, Съдбата им го връща на такива. Сега вместо да си тъжна-се радвай, че така е станало и онези злобарки-сами са се разкарали от живота ти. Аз никога в живота си не започвам първа, но когато някой се заяде с мен за нещо, достатъчно е само да си помисля, че той със сигурност ще си плати и тогава аз ще тържествувам и ще се радвам-какво да ти кажа доста Скорпионова енергия имам в Рождената си астрологична карта, в характера си-ха ха, така че-Истината е, че враговете ми винаги си плащат и то с лихвите, понякога трябва да се почака малко, но после е голям кеф и наслада, да гледаш падението на враговете си и как животът ги мачка, случват им се гадости и т. н. Не съм лош човек, дори напротив-твърде добра, дори с простаци, глупаци и селяни, които са и от т. нар. родно семейство-да не ти разправям през какви драми съм минала.... , но плащат си... с лихвите и повече. Затова и ти се успокой и не се тормози, защото тоя свят е населен с боклуци и не си струва свестните хора да се тормозят, заради скапаните боклуци без съвест и морал, с които са заобиколени. Радвай се, че тия злобарки не са от семейството ти, че тогава лошо. Ти нищо не си им направила, пратила си ги по дяволите и то след като първо те са те изтормозили, не си съсипвай настроението заради такива. Ще вървиш с гордо вдигната глава и толкова. Ония просто- НЕ са ти на нивото. И още нещо-ти се опитваш да търсиш логика в поведението им, но от мен да знаеш-логика в кухи тикви-не търси, защото -няма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bf3da1a2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката до номер 12 мерси за коментара. Явно просто не си прочел или прочела и затова си бил на това мнение или поне аз мислех че ги защитаваш.благодаря и на другите, все едно прочетох в един коментар думите на най добрата ми приятелка:НЕ СИ ВИНОВНА ТИ НЕ СЕ ТОРМОЗИ ЗАРАДИ ТЯХ!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bf3da1a2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката:Забравих да допълня че те самите ми казваха че никога не са ме смятали за приятелка, а в същото време съм ги била деляла.... Това нима е делене? При положение че за тях не съм била приятелка, значи мога да си пиша с която си искам повече или по малко. Не се замислих да им го кажа тогава, защото ми беше много тъпо, но то и сега не е късно да им го кажа и на мен да ми олекне, а те ако щат да го четат или да им пука

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3e14231d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Приятели няма, само интереси. Особено при жените.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bf3da1a2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторката: Това е последния ми коментар, който иска може да пише след това. Аз много ама много пъти се опитвах да се свържа с тях, да говорим да се изясним. Толкова месеци държах този товар и наскоро преди няколко дни реших ей така да си го излея! Макар и на тях да не им пука аз пак исках да си го излея, да ги обидя, да ги по изтормозя точно както те направиха. Отидох и дори и на сестрите им си го излях и на тях самите и сега се чувствам много ама много по добре. Знам също че човек не е хубаво да си връща, но когато човек многократно те наранява ти търпиш търпиш ама накрая вече ти писва и кипваш. Не съм споменал, но много пъти въпреки и ударите аз пак исках и исках да се сдобря с тях, но после се осъзнах. Човек трябва да се научи да прощава но е важно и той самия да е готов да прости.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ccf8e60bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Я им тегли една майна и си продължи живота. След 10 г. ако отново прочетеш тази тема ще се смееш гарантирам ти. Толкова други неща те очакват в живота не си заслужава да си късаш нервите заради едни пикли, които не искали да са ти приятели. Като не искат много им здраве ще се сприятелиш с други хора, които ще те оценят! И запомни едно, мила в трудни моменти си личи, кои са ти истинските приятели. В този живот на много малко хора ще им пука наистина за теб така да знаеш още от сега. Аз като дете имах трудности в общуването, после лека полека ги преодолях и се научих да разпознавам хората още от първия в път. Някой път се случва да сгреша в преценката си за даден човек, но в повечето случаи интуицията не ме подвежда. Усетя ли, че някой е свестен и ми допада нещата се получават, като усетя, че от другата страна няма особено желание или някой не ми е приятен не си давам изобщо зор. С времето и ти ще се научиш да преценяваш хората и да отсяваш свесните от плявата. Горе главата и не ги мисли повече тези девойки, каквото било било продължаваш напред смело!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bf3da1a2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторката: Здравейте, това ми е последния коментар, просто исках да ви споделя какви манипулатори могат да бъдат хората. Да, наистина ги обиждах и им писах неприятни неща и едната ме заплаши че пази скрийншоти и да внимавам какво правя иначе щяла да ги покаже в една група, някои от нещата обаче и са мои и са измислени. Въпроса е обаче че да, писах гадни неща, но не се замислят защо и че не съм ги писала просто така, след това ми изиграха една сцена за помирение, в която даже и те си казаха че може наистина и те да са ме провокирали и след това отново ме блокираха... Питах едното момиче защо пак и отговора беше просто че го е видяла и това е... просто бях ядосана и затова им писах тези неща, за да им го върна някак....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bf3da1a2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ами прекалила си щом са те заплашвали, ама преди това те са те изтормозили, но явно не го осъзнават просто.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: bf3da1a2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторката: Благодаря на всички за съветите, ясно ми е че с последното прекалих но вече всичко е в миналото. Идват ми спомени но ги игнорирам. Ще ми се да бях написала тази история януари когато бях още по разтроена, всъщност май писах но не можах да а намеря и затова е тази новата и буквално като чета старата ми става тъжно за мен че съм била тъжна за някви чикли на които даже не им пука за мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker