Как да извадя тези бръмбари от главата си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да извадя тези бръмбари от главата си
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1064 пъти
Момиче на 13. От 2 години харесвам едно момче от училище. Разликата ни с него е 3 години. Аз не го познавам лично, дори не съм си говорила с него. Той знае, че го харесвам но просто не можем да сме заедно, това го знам. Въпросът е, че не мога да спра да мисля за него. Искам да извадя тези бръмбари от главата си, защото той ми стана нещо като фикс идея от която искам да се отърва. Аз постоянно мисля за него, обаче човекът си има гадже и едва ли ще се хване с досадно момиче като мен. А пък и съм зубърът в класа.
Просто искам да спра мислите за това момче. Аз не съм социална, не общувам добре с хора, а и си седя в къщи по цял ден и слушам музика.
А, и това момче не се интересува от това, че го харесвам така че няма никакъв смисъл да мисля за него, след като не се интересува.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7d10bfc07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Започни да си занимаваш мислите с нещо друго- учене, хоби, семейство. Щом си седиш по цял ден вкъщи, излез и се запознай с нови хора. И не се срамувай, че си " зубър"- ако това значи, че учиш много, това е похвално.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ae2e15ba9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами, рецептата сама си я знаеш- докато седиш безработна вкъщи, естествено ще циклиш в някакви натрапчиви мисли. Трябва да си активна, да имаш приятели и познати, с които да общуваш и да се разнообразяваш. Това, че учиш усилено, е много положително, сега трябва да балансираш другата страна на везната.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a409df64fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз бях същата като теб! Харесвах едно момче цели 8 месеца. Имах 178 негови снимки а той беше от друг град. Опитвах се много пъти да имам нещо с него, дори един прост чат. Дойде времето в което той ме последва а аз луднах. Най-добрата ми приятелка която също беше от него град и те бяха в една компания, ме снабдяваше със снимките му и споменаваше името ми много често в техните разговори, а той нищо. В един момент ми стана фикс идея да се занимавам с приятелите му, но не беше много яко. С течение на времето се запознах с нови момчета а на него само му се присмивах защото се оказа голям курвар. Преди месец когато отидох в него град за да се срещна с приятелките ми и той беше там, в мен абсолютно нищо не трепна, така че продължавай напред както направих и аз и просто стои и гледай нещата как ще се преобърнат! :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 21461aacb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ще си преживееш платоничната любов и ще ти мине, спокойно.
Всички сме минавали през това, тайно да сме влюбени в някого и даже да се изчеряваме само ако минаваме на няколко метра от обекта на чувствата си. И голям срам да не би да разбере (поне при мен беше така, де) че сънувам с него, мечтая си и си представям различни ситуации, в които ме целува и ооо чудо, гаджето му изчезва все едно никога не е съществувала :))))
Сладка емоция, напълно нормална, преживея си я, сама ще си отиде един ден и после само ще си спомняш с усмивка.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 00ee19f4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Скъпа, зарежи тия сюжети на сапунки! "Не можем да бъдем заедно" - лигав начин да се опише нещо не толкова лигаво, а именно - няма причина двама души да бъдат заедно. Само че тук се вкарва някакво чувство, че има причина да бъдете заедно. И аз "не мога да бъда заедно с Кайли Миноуг, Дженифър Лоурънс, Емили Ратайковски и да речем Бела Хадид" /причините са различни с всяка от списъка/, но в реалността няма никаква драма.

Как се вадят бръмбарите ли? Първо махаш тоя романтизъм - "не можем да бъдем заедно" се заменя с "никога няма да бъдем заедно"! После надграждаш с "няма причина да бъдем заедно, не ми е нужен". Накрая съвсем естествено си заминава от списъка. Но докато гледаш на това като на някаква обречена любов, ама все пак любов, надеждата ще те подлудява.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 28844142c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не знам как да то помогна аз харесвах едно момиче, но разбрах, че има гадже и след около 6 месеца спрях да мисля за нея, но ти от 2 години ако го харесваш и още не си спряла не знам дали ще спреш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker