Проблемите на момиче в пубертета.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблемите на момиче в пубертета..
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 913 пъти
Здравейте! Като майка на едно 15 годишно момиче, бих искала да попитам :позволявате ли на децата си да имат гадже и да спят с него почти всяка вечер? До преди 1 месец бях напълно против, но се случи няколко пъти дъщеря ми да се измъкне от нас докато спя и да отиде при него (а сега като се замисля, може и другаде да ходи.. )
След тези случки, започнах да й позволявам да ходи през деня и да преспива у него.
И така, 5 часа след като майката на момчето ми се обади, че е намерила опаковки на кондоми в кошчето, реших да пиша в този скоро намерен от мен сайт. Та, сега се чудя... Какво да правя? Не бих искала съвети, ще поговоря с нея и с мъжа ми и ще решим какво да правим, тъй като последиците може да са много. Затова ще помоля за вашите мнения и ако бяхте на мое място, какво бихте направили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: d4de18d852
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На 15 ми се вижда малко малка, но не я познавам и не мога да преценя. Говорете с нея открито, трябва да си заслужите доверието и тя да не се измъква нощем.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3a6ec736bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Майката на момчето е постъпила коректно като ви се е обадила да каже какво се случва. Браво на нея, че като виждам вече какви шашави родители има...
Аз имам двама синове, но и те си имаха вечерни часове и правила у дома. На 15- ят им рожден ден между подаръци бяхме сложили по един кондом и книга "аз ставам мъж" мисля, че се казваше.
Не бих допуснала без значение син или дъщеря да остава с преспиване при гаджето. Ясно, че секс вече има и ще има, говори с нея за начините за пазене от нежелана бременност и болести. Вероятно тя си ги знае, но така ще знае и, че може да ви се довери при нужда.
Все пак обаче и спрете спането при него. Тя е още дете, под ваше попечителство. Ако забременее или реши, че е "готова за семейство" си съсипва безвъзвратно бъдещето!
Тя е тийн, вие сте възрастните и трябва да помете отговорност и наложите контрол!
Това е моето мнение, така бих постъпила аз, пък вие както решите, че е най- добре за детето ви.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 844ae99d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да остави я да има гадже, но за секса не знам как да я спреш общо взето пубертета това прави, и не знам какво може да направиш, мисля, че ще е съвестна и на 15 няма да го направи без презерватив и да има бебе, а ако случайно се случи, ще трябва да го махнете, ако изобщо си признае по-рано, много е малка за да има бебе и едва ли ще може да се грижи за него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 065633b687
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз почти на 16 правих секс за първи път (съжалявам за първия си избор, но каквото такива, пубертетски трепети), след това имах гадже, с което реално 4г. Първоначално и аз се криех насам-натам, впоследствие си оставах събота и неделя при него, като все пак казвах на баща ми. Не беше много съгласен, но е по-добре от колкото да го лъжа. Мисля, че първото ми официално преспиване в гадже беше в 10-11 клас, като нашите се запознаха с момчето преди това. Сега съм на 24, да чукна на дърво не съм имала гафове с бременности и тн. Мисля, че въпреки ранното ми започване на полов живот съм имала разум в действията си. Може би заради това, че предпочитах да споделям на баща си, в момента ми има огромно доверие и мога дя споделям с него и да се държа естествено, като с приятел.
По-добре седнете и говорете с дъщеря си (аз нямах тази възможност, но в Интернет се образовам от малка и не говоря за порно), предразположете я поне на теб да споделя, да може да те чувства като приятелка. И да и забраните да преспива, все някак ще се измъкне. Говорете с родителите на момчето да поговорят и те с него. Реално е нормално да се започне нещо такова - дали орална любов и пипане или и секс, особено в днешно време децата са доста развити и започват полов живот още по-рано дори.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: dfcb7f96a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Секс на 15 - мммм, не виждам чак такъв проблем. Доста хора по мое време си направиха "сефтето" на тези години. С преспиване в гаджето? Категорично не!
Аз имам дъщеря на 17 и син на 15. И на двамата им е строго забранено това нещо. Казал съм, че ще следват страхотни санкции и наказания и за двамата ако се опитат да се измъкват от вкъщи за такива неща.
Нямам проблеми да имат гаджета, но да спят някъде другаде? Абсурд!

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d2a8843b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вината е и твоя, кой си оставя детето така по чуждите къщи разглезила си я и си я оставила да си прави каквото иска и на всичкото отгоре не си поела никаква отговорност. Хич не се оплаквай, а вземи си възпитай детето или скоро ще станеш баба.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8b3238607d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Здравей, аз съм момиче на 17 години също си имам приятел от 2 години той ми е първият , бъди до нея и говорете за всичко защото мойте родители не са до мен даже бяха против връзката ни, но преодоляхме всичко защото се обичаме и се надявам винаги да е така , с преспиването е нормално не я спирай просто и давай някой прости правила говори с нея като приятелка и обясни методите на предпазване защото е много лошо да нямаш майка до себе си на мен ми дават до 21 на вън с него Апа да спя в тях абсурд, каква майка е ако не разбере дето му как се чувста, за това бъди до нея , вече в днешно време на 15 години за тези работи дори е късно, дръж я до вас за да не направите по зле

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker