Защо всички са извратеняци? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо всички са извратеняци?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2350 пъти
13 години съм на този свят и едва тази година разбрах, колко извратени са всички около мен. Един приятел щял да да си прави порно клип, навсякъде се говори за секс независимо дали в телевизията или навън сред хора, думите който използват когато псуват включват отново секс. Не разбирам, толкова ли сте извратени бе хора и поне не го излагайте на показ, защото не всички хора са с вашия акъл. Шокирана съм, че всички са такива и не им личи. Може би за някой от вас е напълно естествено и нормално извратенячеството, но мен ме отблъсква. Извратеняци, егоисти, лъжци, предатели, убийци не само на хора, а и на мечти. Защо всички са такива? Тази история не е само за темата ,,извратени хора", но и за тези които изброих по-горе. Защо всички мислят за себе си, защо някой не помисли за друг, наистина ли доброто го няма?
Аз не мога да живея така. Светът е едно отвратително място пълно е с лоши хора, грубост и насилие, егоизъм и омраза, толкова лоши хора навсякъде. Чувствам се много зле, задушавам се около всички хора. Вече разбирам, че не всички са такива каквито изглеждат, всичко това ме съсипва дори не мога да мисля добре в момента, ужасно много се обърках.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: f50f517141
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ами.... права си. Аз съм на 40 мъж и мисля като теб. Всеки мисли за себе си а ти си малка и наивна все още. Идеалистка :)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7540a36c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Споделила си много определения за хората; лоши хора, грубост и насилие, егоизъм и омраза.
Извратеняци, егоисти, лъжци, предатели, убийци.
Всичко това те съсипва дори не можеш да мислиш добре в момента.
И всичко това си го разбрала на 13 години. Аз мисля, че ти ни лъжеш, че си на 13 години, а опрекваш другите, че лъжат. Я ни кажи истината на колко си години. Не ни лъжи защото иначе и ти попадаш сред тези които описваш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d38ed43ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не всички са такива каквито ги описваш, но си на възраст в която тепърва ще започваш да откриваш различия я поведението на хората. Проблемът е в цялата социална среда в момента, обществото губи стабилни цености. За да си ок със себе си и света, избери хоби, нещо което да ти дава цел и смисъл, чрез него ще си далече от пороци и вършенето на непристойни неща. Не че човек не прави грешки, но по добре да не са поне малко по преценени. Стреми се разбираш причината за поведението, а именно, коя е причината един човек да се държи зле?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 17ccf0a232
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Когато смислените, чувствителни и стойностни хора влязат в пубертета те първо това виждат и започват да страдат, от сега нататък ще знаеш, че света не е красиво място, ще търпиш известно време до момента, когато започнеш наистина да развиваш себе си да използваш потенциала, който имаш, а именно това е щастието, колкото по близо си до това да правиш това което наистина ти харесва и ти е на сърце и си добра в това толкова по-добре си, а заедно с това ще намериш хора като теб. и в един момент вече няма да ти пука толкова

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b9783e28c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Света е грозно, несправедливо и грубо място. Стягай се или ще бъдеш смачкан. Ще ти дам един съвет... Прави се на загубен като останалите, докато си наясно как стоят нещата в действителност. Пък за тоя твоя познат или там какъв е мога да ти гарантирам, че на 95% кучетата, които много лаят не хапят! Истинските еб*чи си действат без да се хвалят, коментират и говорят фантазии, които никога не са преживяли.

Harden the f*ck up!

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 87f5dc19e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ти си български вариант, copy/paste на активистката Грета Тунберг. Всичко те възмущава, срещу всичко се бунтуваш, само ти си права и твойте възгледи за устройството на света и цивилизацията са меродавни. Дано скоро да излезнеш без допълнителни усложнения от този омагьосан кръг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 23e9be3496
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Това не е отвчера или от днес миличка, светът винаги е бил такъв. Тепърва го опознаваш и да, наистина е пълен с ужасни хора и ужасни неща.
За твое успокоение ще ти кажа, че има добри хора, но те винаги са били по-малко от останалите.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8cb196be7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторът на това мнение /Пускайки сълза/: Мила, добре дошла в чакалнята за отдел "Възрастни"! В момента, в който осъзнаеш, че обществото ни е пълно с извратеняци, вече си започнала да съзряваш и е въпрос на време да станеш пълноправен възрастен човек откъм начин на мислене и представа за света!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b94ddd9fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Още много ще научиш за хората. Относно въпроса - медиите и културата, която се поднася моделира ума на хората, най-вече на младите. Тези неща са в основата на изпростачването и извращаването на хората. Погледни какво се предава чрез музиката, филмите, социалните медии и още много други форми на медията.
Съветът ми към теб е - остани такава каквато си, внимавай от кой случаен човек взимаш съвети и мнения, не слушай хора, които ти казват, че си идеалист и това е грешно, в това лошо няма, но не забравяй, че света не е точно идеален и трябва да си предпазлива и със здрав ум. Внимавай какви хора допускаш лично до теб.
Стреми се към идеала, ако това желаеш.
Също, учи и изследвай постоянно, за да разбереш защо нещата са такива каквито са. Формирай си собствени мнения по въпросите и се старай да се бориш, срещу това което не харесваш.
За това няма напразно усилие! ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0307c4b368
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Тепърва ще се нагледаш

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f4c3c7dcae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Сексът е част от живота и е нещо напълно нормално. Не разбирам какво те притеснява.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: faa872d9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Така е, права си. Моят съвет е да потърсиш среди с добри хора - например доброволци в нещо. Ако обичаш животни отиди в приюти за животни ище видиш много добри и нормални хора, отиди на разходки в планината, не сама, планинарите са добри хора и пр. Илма и добри и нормални хора, ще ги откриеш. Не се отчайвай. Просто порастваш..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 69d1735cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   1. Това е графа за тинейджъри не знам какво търсиш тук като си на 40

11. И аз мисля така, явно някой хора го намират за неприятно но мисля че като порастне ще разбере

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5a6818611c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката: Вижте хора, не съм казала че имам нещо против секса. Мисълта ми беше, че сега всички говорят за чукане и др. такива неща и някой хора си го говорят пред децата и създават лошо възпитание и объркват тяхното въображение за темата, , секс". Да не говорим, че всички знаем че всички са лоши и са просто егоисти, а и не ценят никого освен себе си. И освен това, ДА ще си остана такава каквато съм и няма да променя мнението си за тези хора. Защо ли? Защо, всички тези хора са около мен. Ето затова мнението ми е такова, за всички хора.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d6cd17d248
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Радвам се, че не съм единствена. Сега приемам това малко по нормално. Светът
Е извратен това е факт.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ab9bd801cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Повечето хора са първични, дори в по-висока степен от животните.
Наистина положението е извън контрол. Вече всеки има достъп до порно канали през Интернет, а и през кабелната телевизия сигурно са над 10 канала.
Имам дете ба твоите и това, което момчетата си позволяваха още на 12 г. през междучасията беше немислимо във времената, когато порното беше достъпно само на черно. Не пе на тази възраст преди 30-40 години момчетата не са се самозадоволявали, но не говореха открито за това или поне не пред момичетата. Сега абсолютно са им паднали задръжките. Един беше пратил миналата година снимки по бели гащи по вайбър на целия 6-ти клас, а беше пълен отличник и голям зубър. Друг всяка сутрин си клател таза напред-назад към чина и разказвал как гледал порно цяла нощ, само на 12 години. Вече на 13 говорят кой-с каква сексуална ориентация бил- хомосексуален, хетеросексуакен, бисексуален, транс.
Наистина е отвратително, но за всичко е виновно порното.
Преди хората поне се сдържаха на публични места, сега им падат задръжките заеади цялата тази демонстративна показност.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: 6e43f3a83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Да наистина светът си е едно шибано място, но пък никой не може да го промени. Светът наистина е отвратително място, както каза ти има ги всякакви хора. Различни хора, различни страсти. Аз бях същият на твоите години и се бунтувах за всичко, но един ден когато станах пълнолетен се качих на самолета и заминах. Срещнах се с много добри и нормални хора, срещнах и любовта. Тя ме научи как да бъда истински човек и как мога да бъда полезен на другите, научи ме да бъда себе си и да не се преструвам на други, научи ме да бъда добър най- вече със себе си. Вярвам, че един ден и на теб ще се случи да срещнеш не само един човек, а и много повече който наистина са хора и са здравомислещи.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: f55af5a7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторке има едно нещо наречено наивност детска такава. Сега си такава и искаш да си честничка и всичко такова ти е гадно и отвратително. Като се превърнеш в кифличка след 18-20тата си година пак мое си пишем за това как ти се струва света

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 6e43f3a83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 19 ти нещо много си отворен, ама ше ти кажа че изобщо не ме познаваш и си нямаш напредстава коя съм затова си запази обясненията за себе си. Незнаеш на какъв тормоз съм подложена заради егоизма и малоумието на хората около мен. На теб пък кой ти каза, че ще се превърна във, , кифличка", това че другите момичета са такива не значи че и аз ще бъда такава. За разлика от, , кифличките" както ти казваш, аз имам цели и мечти, който да осъществя. Не съм като момичетата който само си мечтаят за някой който да се появи в живота им и да сбъдне всяко тяхно желание. Много ми е любопитно, когато започне те да пишете така за някой когото не познавате. Тълкувате си това което първо ви дойде на акъла, а това че не позна ватерлинията човека... Кво ви пречи. Нали

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 76c0453ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Книгите, любовните филми - всичко това създава тотално погрешна представа за света който те заобикаля и когато се сблъскаш с истинския свят - количествената съвкупност от човешки същества, движени най-вече от нагон и други първични инстинкти, се разочароваш от света, вместо да се разочароваш от фалша на всичко, което е оформило очакванията ти за света. :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 23 дни
hash: cadcb5f18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Права си за едно, всеки гледа себе си. Единствения човек дето те обича е майка ти, но даже и тя все пак трябва и за себе си да помисли.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker