Какво значи всичко това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво значи всичко това?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 653 пъти
Здравейте пише ви момче на 16 години. Ще ви споделя какво ме мъчи и се надявам някой да ми помогне защото съм зверски объркан. Малко уточнение преди историята-
Като бях на 14 започнах да осъзнавам че май съм гей (ставаше ми само на гейско, не ми вървеше с момичетата и се възбуждах само от момчета). На 15 вече бях сигурен че е така само че никой не знаеше. Миналата учебна година в класа ни дойде ново момче. С него бързо се сприятелихме. Започнахме да излизаме постоянно, канехме се в домовете си, даже семействата ни се запознаха и ходиха на море заедно. Направо си станахме като най-добри приятели. Аз обаче започнах да осъзнавам че не е само приятелски чувства (поне от моя страна) ама какво можех да направя бях убеден че той не изпитва същото и се примирих. Както ви казах ние сме си много близки и му признах че съм гей. Прие го супер каза че това не променя нещата и че ще пази тайната. Само че напоследък забелязвам че се държи различно- започна да ме кани у тях още по-често, смее се на всичко което казвам, като гледам на другата посока виждам с периферното си зрение че ме гледа ама като се обърна се обръща да гледа в друга посока. Ще дам за пример и една случка. Миналия месец на 17 бяхме на басейн с него и още няколко приятели. Аз по принцип много обичам да стоя във водата, той точно обратното- винаги е на шезлонга. Стояхме на басейна почти цял ден и колкото пъти влизах и излизах от водата той всеки път ме завиваше със суха кърпа ама само мен. По нищо не прилича на гей но знаете някои не си личат. Много съм объркан не знам какво се случва изпитва ли същото или не. Страх ме е да призная за чувствата си защото ако не изпитва същото може да си развалим приятелството, но ако изпитва ще съм щастлив. Само че не знам как да го питам защото ще е супер неудобното просто да отида до него и да му кажа "Абе ти харесваш ли ме или ми се струва". Моля качете историята ми надеждата ми е в този сайт. Ще съм благодарен много.

От Н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 82623ed1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Питай го ти какви наклонности има- това е много важно в случая. Приятели сте, може да ти сподели дали е ( бил) влюбен в някого- момче или момиче? После най- добре му признай, защото иначе ще се измъчваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker