Влюбена съм в учителя си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм в учителя си...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 6092 пъти
Реших да ви пиша за да споделя с непознати и да чуя съветите ви тъй като няма с кого друг...

На 17 години съм и тази година имаме нов даскъл по английски. Преди да разбера, че ще ми преподава си чатихме във Фейсбук съвсем приятелски. След няколко седмици чат, може би две, започнах да мисля за него постоянно, чаках го да влезе, да ми пише, публикувах на стената си какво ли не само и само за да ме забелязва.

Една вечер ми писа и ми каза, че от утре вече той ще ни преподава... Бях щастлива, не знам как да опиша тогавашната си радост. Но може би това беше и най - голямата ми мъка, та аз не мога да имам връзка с него, защото ми е учител, не мога да му призная, защото не знам как ще реагира...

Виждам го постоянно, а когато мине по коридорите и се засечем някаде аз буквално губя ума и дума... Започвам да говоря несвързано и това може би се забелязва.

Моля ви кажете ми какво да правя? Не спирам да мисля за него, в училище се надявам да се засечем някъде, да ме заговори. Във Фейсбук го чакам... направо ужас ще откача.
Толкова много го искам, че съм готова да зарежа гаджето си, с което ходя вече година. Впрочем даскъла е на 32г. Помогнете ми :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: f62c805de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако е женен, забрави. Ако не е женен, можеш изчакай да станеш на 18, преди това не би и предприел той нищо. Бъди благодарна за годината, в която ще ти преподава - така ще го опознаеш повече, но не прави ти първата крачка. Може би догодина няма да ти преподава повече и кой знае... може да стане нещо. Но докато ти преподава няма да започне нищо с теб, а ако е женен - забрави!
Хайде, изживей си тръпката.
И аз мисля, че трябва да скъсаш с приятеля си, щом обичаш друг, не е нужно да имаш нещо с учителя, просто не е честно към гаджето ти.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c8c44a36cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти сама реши, но той е голям за теб..

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5f56e84467
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 1, къде пише, че има гадже??? А ти този даскал откъде си го познавала, та сте си писали първо във фейса? Какво като ти е учител, пишете си както преди. Макар, че мисля че просто си увлечена и ще ти мине. Малко е големичък за теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 27fa9d1f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не е педофил та си пише с малки момиченца?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f62c805de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   4, какъв педофил те гони - авторката е на 17. Сексът с навършили 14 г. в България не се счита за педофилство, а човекът нищо и без това не е направил, сякаш да си пишеш с момиче е престъпление!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fddfc1189c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Други на който е преподавал казаха, че е имал връзка с ученичка. На мен сподели, че е бил женен но се е развел. Незная какво да правя има два начина да му намекна за увлечението си, но незнам как. Или просто да си мълча и е както до сега, сама незная кое би било по - добре

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3806d75027
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, натискай си парцалите и си мълчи в училище, наблюдавай го отдалече.
Ако той ти пише във фейсбук, отговаряй, но можеш да му направиш големи проблеми, ако се открие, че флиртува с теб. Чакай да станеш на 18.... ако продължи да има нещо между вас, помоли го догодина да не ви преподава. Така хем ще си на 18, хем няма да ти е учител.
Пак ще трябва да се криете, защото ще е учител в училището ти, но друго е...
Иначе, възрастовата разлика не е голяма, няма невъзможна любов, просто е все още проблем, че си под 18 и си негова ученичка, ако имаш търпение, ще бъдеш богато възнаградена! ... не вярвай на слухове, между дргугото.... има много ученички, които разказват какво ли не, за да се правят на интересни

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2fef1f0a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Гледай само да не се омъжиш за педофил дето цял живот гони ученичките и те зарязва щом родиш!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 18db6aa812
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Hещо като моята история... и аз се влюбих в учител от моето училище, само че на мен не ми преподаваше.. всичко започна в 10 кл., когато уж на шега с фалшиво име започнах да му пиша в импулс, после в скайп и фейсбук.

След 4 месеца му казах коя съм, защото той призна, че изпитва нещо към мен въпреки, че не ме познава. А и аз от една шега хлътнах мн. Преди да започна да си пиша с него не го забелязвах в училище, но като го опознах мн ми хареса и така. надявах се, че след 12 кл всичко ще е ок, но той живее за мнението на др.

Cега съм 2 курс и продължаваме да си чатим.. нито той се обвърза, нито аз, но какво ни спира нз. Веднъж ходихме на кафе.. и веднъж му се обадих в 00:30 да излезе пред блока му :) слезе... ядохме семки, говорихме си общи неща... Аз мн се притеснявам от него, щом го видя и не мога да кажа и дума, а и той се страхува от слуховете, които ще тръгнат ... та искам да ти кажа, ако чувствата ти са истински, толкова, че да издържат на вс слухове, ако мислиш, че той е готов да смени работата си дори... действай, не се отказвай, ако ли не.. отдалечи се докато е време. Аз 3г и половина не мога да го забравя и няма по-ужасно нещо от това..,а той също е на 32, разликата ни е 12.. не мисля, че годините са от значение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 667cd7af6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: Здравейте отново! Историята май дойде до своя край. На кратко, разговорите ни с учителя ми се задълбочиха до момента в който тръгнаха слухове, че между нас има връзка... Какво да ви кажа аз се изплаших, че той ще помисли, че аз съм ги пуснала и му ги споделих.... Това беше грешка... Бях адски изпрашена казах му да спрем да си пишем за известно време ( та дори беше глупаво това) тои сподели, че се чувства зле... каза, че е свикнал на слухове... след това спря да ми пише... Не зная, но от тогава (вече мина седмица) аз не спирам да се питам дали мисли за мен, дали иска да ми пише (Както аз). Но не мога та аз сама му казах да не ми пише... МОЛЯ ВИ дайте ми съвет... Да изчакам ли... или аз да му пиша... Не спирам да мисля за него... това ме убива от вътре... Зарязах и приятеля си. Което е единствената ми правилна постъпка в цялата история...

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ab9ad3ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Щом е свикнал на слухове значи си хваща поредната. Според мен разликата ви е голяма.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2f3e8870ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами гледай"Малки сладки лъжкини"! Там Ария също е влюбена в учителя си по английски, може пък от нея да събереш малко опит! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker