Майка ми си мисли, че правя секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми си мисли, че правя секс
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1389 пъти
Здравейте аз съм момиче на 16 години. Наскоро бях отишла на гинеколог понеже имах бяло течение обаче като отидох лекарката ми каза, че имам малка киста на левия яйчник. Казах на майка ми че трябва да си купя лекарство което да пия докато кистата не се спука, но тя ми каза че кистите се получават по полов път. Аз до сега не съм била с момче и никога дори не съм се целувала а тя си мисли че съм правила секс. Не знам как да я убедя че това не е така и също не знам как така тя си помисли такова нещо без дори да ме е питала. Тя много добре знае че аз си нямам приятел и просто не знам. Сега каза, че иска да ме води при нейния гинеколог който е мъж и поради тази причина аз не искам пък от друга страна майка ми няма да иска да излезе от стаята поне докато съм гола. Четох в разни сайтове че кистата може да се появи на всяко едно момиче във всякаква възраст независимо дали води полов живот или не. Моля ви кажете ми какво да правя и как да я убедя, че аз съм девствена и няма такова нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9db8e6196f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Майка ти да пита гинеколога си за кистата.
Кажи и го! Да се информира преди да настоява да изпъква с липсата на елементарни знания и да травмира детето си с нейните глупости.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f1b9effd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Майка ти се тревожи, но ти ѝ обясни, че няма за какво. Ако не ти вярва, онази гинеколожка, при която си ходила, може да ѝ каже, че си девствена.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cf445dff9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи и да почете малко литература.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f26a56e522
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Щом си девствена и дори не си се целувала-в НИКАКЪВ случай НЕ ходи на лекар при мъж гинеколог, защото това ще те травмира. После ще те е яд на себе си, че си позволила на НЕВЕЖАТА ТИ и необразована майка, да те притисне за това.
Ти си на 16 години-може да си непълнолетна, но не си малко дете и майка ти НЯМА абсолютно никакво право да те изнудва и принуждава да ходиш на преглед при мъж гинеколог. Като толкова настоява-отидете при жена гинеколог.
Защитавай се момиче, не позволявай на незрялата си майка да те изнудва и да ти причинява гадни травми. Нима си склонна, при положение, че дори не си се целувала още, нима си склонна да ти събуят гащите, да те разчекнат на скапания гинекологичен стол и някакъв непознат мъж да ти бърника из интимните части? ! На 16 г. си-развикай се, разкрещи се на майка си, обиждай я дори, за това което иска да ти причини, но не се пречупвай! Първо мисли за себе си!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f88cf95ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Майка ти ще ме извинява, но дори без да питам лекар и бидейки мъж, ми звучеше тъпо. Пуснах едно бързо търсене в Гугъл и воала! Не само аз съм на това мнение. Тъмна Индия ми е как се е заблудила така! Или просто иска да те скастри, смятайки, че ти и без това правиш секс, а това ѝ идва дюшеш, понеже не може да дочака да домъкнеш някоя ППБ и да може да ти дръпне съответното конско!

Предлагам ти да я образоваш малко и да не ходиш по разни там гинеколози за нейна угода! Да го приема както иска! Детска му работа, а уж е възрастен човек! Ако в бъдеще решиш да имаш деца с тогавашния си приятел, майка ти ще идва ли, за да проверява дали го правите както трябва за зачеване? Да очакваме ли лично да му слага /на приятеля ти/ презерватива, ако решите да се пазите? Що за майка е това? Такива истории ме напрягат - детето ти има проблем, а ти вместо да помогнеш, ставаш част от проблема!

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2a9c7c39a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля, че всички коментари са от жени, с изключение на н. 5, защото ние сме експерти по гинекологичните въпроси. Мисля номер 2 го е казала най-разумно. Иди при същата гинеколожка при която вече си била и й кажи да ти даде сертификат дали си девствена или не си. Какво толкова сложно има в това да бъдеш проверена за девственост след като твърдиш толкова гръмогласно, че си девствена и дори още не си се целувала.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: af4c9ddfdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   И да беше правила секс, какво от това? На 16 си е нормално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker