Да го направя ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да го направя ли?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1637 пъти
Здравейте. Според вас на колко години е нормално момче да прави секс? Аз съм момче на 17 години и честно казано вече ми омръзна от чекии. Много ми се прави секс и имам възможност да го направя, но не знам дали не е рано. Имам една приятелка (просто приятелка, не гадже) и с нея много си споделяме (тя е на 19). Като цяло тя е малко разкрепостена и е спала с още двама, които познавам, но иначе не е лоша като човек. Споделих й това, че напоследък съм много възбуден и много ми се прави секс. Отговорът й беше ''Разбира се, че трябва да го направиш, направо е грехота младо и хубаво момче като теб да се въздържа и да не го направи''. След това ми предложи, ако искам, да го направим двамата с нея и че много би й било приятно тя да е момичето, което ще ме отрака. Тя е хубава и нямам против първият ми път да е с нея. Но не знам дали е правилно, защото не я обичам и нямам чувства към нея, а става въпрос просто за секс. Тя ми каза, че също не търси чувства, а само иска секс от мен. Демек и двамата търсим едно и също. Откакто й споделих това, че ми се прави секс тя постоянно като сме в компания си слага ръката на крака ми или се опитва да ме пипне по гърба или корема и това много ме кефи. Наистина много искам да я чукам и първият ми път да е с нея, но не знам това дали няма да повлияе на отношенията ни после.

Вие какво бихте ме посъветвали, как щяхте да постъпите на мое място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2607b7dc60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Още като ми прочетеш коментара й звъни да го направите. След това ще се смееш на темата си!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5f7e9ad54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Проблемът не е в годините, а в чувствата. Аз те съветвам да изчакаш още- да, не е приятно, но така ще е с някое момиче, с което наистина искаш да го направиш. А докато се появи то, ти се съсредоточи върху нещо друго.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8e85a7a295
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти сериозен ли си бе, пич? Действай, че после да не си биеш главата в масата. Момче е нормално да започне да бъде интимен под каквато и да е форма от около 14-15 до към 21-2 трябва вече да го е направил. Ако и след 22-3 си девствен тва говори, че имаш някакви проблеми било то физически или психически (по-скоро второто)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1d956e988d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Ясно ми е, че всички ще ти кажат а го направиш, но за мен не е правилно. Някой ден ще срещнеш парвилната и ще се радваш, че не си се омърсил. Знам, че е трудно да откажеш, докато те пере хормона.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0f17410e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Задължително го направи с нея сега и не чакай. Хич не ти е рано. Рано ти е да ставаш баща, ама като сложиш презерватив, за секс не е рано.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1e042ea698
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, направи го. И то сега. Няма много момичета, които да ти предложат това, даже може да се каже, че това е много рядко да се случи на някое момче да получи такова предложение от коректно момиче. Но се изпразвай или в презерватив, или извън нея за да не забременее, защото това ще бъде много лошо във вашия случай, а и безсмислено. На 17 години съвсем си е навреме да се започне сексуален живот. Преди това е рано, след това започва да става късно. Пиши да видим как беше :). Успех! Жена на 45 .

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 302356c6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравейте! Аз съм авторът. Говорих с момичето и се разбрахме да го направим довечера у тях, понеже родителите й днес ще заминат за вилата им на село и ще се върнат чак в неделя. Така че в общи линии ще сме само двамата в апартамента й и никой няма да ни притеснява. Като й се обадих преди малко да й кажа, че съм съгласен, тя много се зарадва и ми каза, че няма търпение до довечера. Аз също нямам търпение, даже съм малко нервен, надявам се всичко да мине наред. Утре по някое време ще пиша пак и ще кажа как е минало!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 64e28315b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако задължително искаш 1вия ти път да е с момиче което обичаш - недей. Но имай предвид че дори да изчакаш, няма гаранция че първата ти връзка ще е успешна или дори че ще продължи дълго.

Ако в момента има друго момиче което харесват или те интересува, най-вероятно ще си навредиш на шансовете там. В противен случай нищо не пречи да се възползваш от тази възможност. Само използвайте презервативи задължително, защото при липса на опит е лесно да оплескаш нещата.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 41aa79cc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   "Но не знам дали е правилно, защото не я обичам и нямам чувства към нея, а става въпрос просто за секс. "
Можеш да последваш собственият си морал, който имаш... за сега.
А можеш и да го пречупиш сега, като последваш съветите на дъртите циници, за които е•ането е над всичко, особено като карат на проститутки, изневеряват на половинката си когато и с който им падне, никакви задръжки за нищо, нищо свято няма за тях.
Първият път е особено важен! Може да ти се случи невероятно преживяване ако си с човек към който изпитваш и романтични чувства. А може да си е просто механично ръгане в топла дупка.
И да продължиш да ръгаш в топли дупки, но вече без морални задръжки, без да се чудиш дали е правилно след като не изпитваш такива чувства към момичето. Ако смяташ, че ще се харесваш такъв...
Но се посъветвай със себе си... не приемай съвети от дърти циници, не бъди като тях, иначе ще завършиш като тях.
Ти си решаваш. Възрастта ти е добра за започване, но емоционално дали си готов? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fb571c9ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   6 като система ю на 45 кво правиш в тая графа.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4b179be464
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Мисля да си насочиш мислите някъде другаде от където няма да те боли глава секта не е нещо просто той е тежък грях тя се е запазила сега иска и теб да зарази незнаен ли как постъпват наркоманите...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4b179be464
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   На твое място преда да направя нещо щях да си задам въпроса кой ме движи греха или Бог.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b4eac9b974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На твое място щях да го направя. Отношенията ви ще се изяснят след като се чукате. Иначе всякакви приказки и фантазии нямат значение.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ce139a6816
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От автора. Направихме гоооо! Не мога да го опиша, това беше най-якото преживяване в живота ми. Та така. Нека обясня как стана всичко. Отидох вчера в апартамента на момичето към 19:30. Тя се беше постарала доста, беше ми сготвила даже. Хапнахме, пийнахме малко и отидохме в стаята й. Чувствах се все едно тя ми е учител (по секс), а аз съм неин ученик. Тя ми предложи първо да се съблечем един друг и да видим голите си тела. След това седнахме (голи) на леглото й и почнахме да се целуваме. Тя ми каза, че понеже ще ми е за пръв път, ще ми го направи незабравимо. Каза да легна по гръб на леглото и да се отпусна - така и направих. Тя беше върху мен и ме целуваше по устата, след това се насочи надолу и продължи да ме целува по врата, гърдите и корема. При това ерекцията ми ставаше по-силна особено като ме целуваше по линията под пъпа (явно това ми е много ерогенна зона). После хвана пениса ми и го налапа целия. В този момент вече не се сдържах и се изпразних в устата й. Заклевам се - това беше най-якото удоволствие, което досега съм изпитвал. След като се изпразних, реших, че трябва и аз да й върна услугата. Този път тя легна по гръб и аз започнах да стимулирам вагината й с пръсти, след това почнах с целувки и засмуквах клитора й. Тя се възбуди толкова, че си сгъна краката около главата ми, все едно, за да не избягам ха ха. След като "презаредих" си сложих презерватива и й казах, че ще й го вкарам. Вкарах пениса си във вагината й и започнах малко по малко да помпам. В началото бях малко нескопосан (като при всеки първи път), но след това свикнах. Накрая изкарах пениса си от нея и се изпразних върху гърдите й. След половин час го направихме още веднъж, като този път се изпразних на дупето й. След това се изкъпахме и понеже нали техните ги нямаше тя предложи да спя у тях. Легнах, тя легна до мен и сложи главата си върху гърдите ми. Толкова ми беше приятно да сме в тази поза и да усещам аромата от косата й до мен, че съм се унесъл и даже не съм разбрал кога съм заспал (а аз по принцип заспивам трудно). Сутринта се събудихме в същата поза. Пихме кафе и тя направи закуска.
Честно казано сега се чувствам някак различно, все едно вече съм голям. Знам, че да правиш секс не означава, че непременно си зрял и голям, но аз самия вече се чувствам по-различно от вчера.
Въпросът сега е друг. Това момиче се беше постарало прекалено много за мен. Беше направила вечеря, сутринта - закуска и кафе. Мисля си, че ако ставаше въпрос само за секс (както и тя самата твърдеше), щеше да й е все тая, нямаше да се старае да ми сготви, да ме предразположи и т. н. От днес сутринта си мисля, че може и да ме харесва, знам ли. Но пък от друга страна момичетата знам, че си падат по по-големи момчета, пък в случая аз съм с две години по-малък от нея. Не знам. Предполагам тепърва ще се разбере. Но как иначе да разбирам "Нямам търпение пак да се видим", което ми каза, като ме изпрати тази сутрин.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4c03ccf9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Хаха, сладур :)

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 64e28315b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе няма такова нещо като "само секс", освен ако не става въпрос за пари. Щом се е съгласила да го направи с теб, че и да ти бъде инструктор един вид, със сигурност има симпатии.

Дали иска сериозна връзка вече е друг въпрос - там трябва да се изясниш с нея. А тия работи "момичетата си падат по това/онова" ги забрави. Всеки човек е индивидуален, а и не е като да си 10на години по-малък от нея, възрастта ви е достатъчно близка.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0f17410e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Браво. Така се прави. Добре, че не си послушал жените, които ти казваха да не го правиш. Мъж след секс е друг човек. Мисля, че тя те харесва, да.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker