Дали в университета ще е различно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали в университета ще е различно?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 881 пъти
Добър вечер хора. Аз съм на 18 и вчера беше последният ми първи учебен ден. Днес беше едва втория, ама нямам търпение всичко да приключи. Вчера тържество беше скучно. Преди имаше мажоретки и танцьорки, а тази година децата четоха стихчета. После в класната стая като се качихме най-неочаквания съученик който плюеше по пушачите преди два месеца запали цигара пред камерата и каза "ето толкова ме ебе за камерата в стаята"(две години нямахме камера в класната стая). После госпожата каза че събира пари за дарение и той се оправда че две кутии му са десет и колко и не може да дари. А уж той постоянно говореше за това как той е един от малкото нормални момчета в държавата. Днес пък едни съученици не спряха да се карат за глупости. И да ги игнорираш не можеш защото те викат с цяло гърло. После в час по информационни технологии госпожата се скара с право на една съученичка за това че е сложила шишето до компютъра. После същата съученичка се оплака от нея на приятелки наричайки я курва. Мислех че за лятото съучениците ми ще се променят към по-добро и ще сме по-сплотени, все пак последна година сме заедно, ама... Някои съученици като мен работиха цяло лято и понеже научих много неща на работа само за два месеца, абе като цяло преживяването ме промени и ме накара да науча важни уроци, та очаквах и те да се променят. Обаче са станали по-ужасни и лицемерни. Очаквах да се държат зряло, ама се държат като петокласници(и аз се държа детински понякога, но се контролирам).

Направо нямам търпение да завърша. Дали в университета хората са по-зрели? Имам позната която трета година следва и тя ми каза да не очаквам нещо по-различно, но не знам. Просто ми писна от лицемерие и детинщини.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: c3818d1011
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   В университета са същите. Казвам ти го като студент втори курс.
90% от съучениците ти ще запишат висше образование и ще бъдат приети, понеже изискванията в нашите университети са несъществуващи. Взимат всеки който кандидатства.

В живота след университета вероятно пак ще са същите. Хората не се променят лесно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fa783f5d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Това че си 12 клас нищо не значи. Даже колкото повече се приближава краят на годината, толкова по-несериозно ще се държат съучениците ти. При нас най-големите глупости ги правиха в края на 12 клас.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1f55f533b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В училище аз също бях в ужасен клас. Всичко беше до долу, под всякаква критика. В университета е по-различно, поне при мен. Тук в университета хората сякаш са по-подбрани, по-интелигентни. Вече съм трети курс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7956ff2bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Нищо различно няма. 70% от хората там са записали нещо колкото за дипломата и ще присъстват по-редовно в местната дискотека, отколкото в университета. Останалите 20% и те не знаят какво правят там и няма никога да завържат контакти. Само едни 10% знаят защо са там и какво точно ще правят с живота си. Съдя по лични впечатления.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f2b8b26511
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Зависи от Университета и от специалността. Там, където се борят по 5-10 души за място, подборът е качествен, там, където всеки, които иска, може да влезе - има хора, които тотално не са адекватни. Към трети - четвърти курс е с една идея по-добре, защото отпадат свободните електрони или се превъзпитават до някъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker