Приятелски настроен или флирт? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелски настроен или флирт?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1010 пъти
Здравейте! От скоро се запознах с едно момче - много готино отвсякъде. Имаме обща компания, и напоследък доста често се засичаме като излизаме. Проблемът е, че не мога да разбера флиртува ли с мен или това е просто приятелско отношение. (не съм имала гадже до сега, за това ми е и малко по - трудно да разтълкувам поведението му)
Един ден, като бяхме заедно с компанията една приятелка се похвали, че имала някакво гости и тя била сготвлиа основното и десерта. От там друга приятелка каза, че много момчета ще са впечатлени от готварските й умения и, че ще е по - лесно да впечатли някое момче, като му сготви. Тогава аз се пошегувах, че по тая логика аз ще си седя без гадже и в близките години (мога да приготвям само 2/3 основни ястия ) и тогава това момче, каза че не му трябва гаджето му да готви, стига да може да прави баница.
Също така на няколко пъти имам чувство, че ми прави индиректни комплименти. Веднъж каза, че много харесва хората със зелен цвят очи (моите са такива). Един друг път една приятелка каза, че трябва да си запише час за аманикюр и той каза, че момчетата въобще не забелязвали тези неща, и че лично той намира за най - елегантен едноцветен маникюр ( моят беше такъв ). Друг път пък каза, че хората с къдрава коса винаги са изглеждали секси (да, косата ми е къдрава). Също не се бяхме виждали доста време - някъде около няколко седмици, защото бях на почивка и после при една приятелка, която е от дру град и като се видяхме след това той се пошегува, че съм му залипсвала за това време. И така като цяло на няколко пъти вече, имам чувство, че така леко подхвърлени небрежно тези исказвания са насочени към мен. Иначе в поведението му не съм забелязала други признаци, които да подсказват че ме харесва. Вие какво мислите? Не искам да го питам директно, защото може да стане сконфузна ситуация

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: b6603c69ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Да, момчето определено те харесва, но вероятно е малко стеснителен и се притеснява да тръгне с директен флирт към теб, затова и действа по този начин. Ако всеки път, когато подхвърли комплимент, в който да се припознаеш и ти си мълчиш и не реагираш по никакъв начин, той ще си помисли, че нямаш симпатии към него и в даден момент ще се отдръпне. Направи му и ти някой комплимент, дръж се малко по-свободно и ще видиш как ще се развият нещата. Пиши после тук-как са се развили нещата. Моето мнение е, че наистина те харесва, но и ти трябва да реагираш по някакъв начин.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f57f2b8b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Може би да те харесва, да, щом посочва неща които те обрисува. Ако е така, той със сигурност ще е по- притеснен от теб дали пък ти го харесваш и дали няма да го отреже ако е по- директен. Ако ти е симпатично момчето и имаш романтични мисли към него, намери начин да му го покажеш. Но не само защото смяташ, че той те харесва и просто ей така да имаш гадже.
Нищо извън това не посочваш за характера му, нещо в личността му да те е впечатлило.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b108b28947
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Засега не е сигурно, но определено те намира за симпатична. Прекарвайте време заедно и се опознайте взаимно, а ако продължава да ти праща сигнали, а и ти поискаш нещо повече, признай му. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1fd46c018d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Вместо да "четете" мисли, поговорете бе хора.

Не е толкова трудно, отиваш при човека, поздравявате се и казвате каквото ще си казвате. Ако ви откажат това не е краят на света. Има още някъде към 4 милиарда души, които не са ви отказали. Дори да филтрираме хората по много критерии пак ще останат най-малко МИЛИОНИ или ХИЛЯДИ със сходни на нашите интереси. Поне сега има интернет, социални мрежи, телефони, имейли, не е трудно да се общуваш с човек, който е на другия край на света. Ако не знаеш език има Google (Microsoft, Yandex или друг) преводач.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2de19698d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не е приятелско, а те харесва. Даже много щом е стигнал до цвета на очите. И не се засичате случайно. Ако ти харесва му го покажи, покани го на кафе или предложи кино или неща неангажиращо, а не питай и разпитвай. Два пъти ти го е казвал вече, че те харесва.

М68

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker