Къде да ги намеря тези хора? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Къде да ги намеря тези хора?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1386 пъти
Здравейте. На 14 години съм. Проблемът ми е, че не мога да говоря много с моите връсници. Те мислят детински, злобни са или се интересуват от неща, различни от тези, които аз харесвам. Смисъл аз имам няколко приятелки и те са супер, ама няма какво толкова да си кажем. Пък знаете, че другите тийнейджъри са по-особени, мислят само за секс и такива неща. Преди време си писах с един мъж на 33 години. Беше зрял определено и ми хареса как говори, как мисли. Определено не беше някакъв педофил (не сме си говорили по никакъв по-особен начин от просто приятелски). От тогава се замислих, че може би хората, с които ще върви приятелството ми са по-големите. Аз далеч не твърдя, че съм много зряла или нещо такова, но просто контакта с хората на моята възраст не ми харесва кой знае колко. За мен полът няма значение, стига човекът наистина да мисли като възрастен. Може да е странно знам. Бих се радвала на помощта ви. Ако някой знае къде мога да намеря моля да пише в коментарите. Ще прочета всеки.
Приятен ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4811252a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   33-годишният вероятно ще го намериш там, където сте си писали. Мястото още съществува, нали? Други хора ли искаш да търсиш, защото заглавието и темата леко се разминават и не съм съвсем сигурен кого търсиш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 147499f0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Моето дете, което е на твоите години, също се оплаква от връстниците си, че говорят само за мастурбация и секс, а на нея това й е противно. Внимавай с възрастните. Мъжете са обиграни, хитри и лъжливи, инвинаги мислят за секс, когато общуват със същество от женски пол, независимо от възрастта. На 14 години ти си момиче, а не жена, но повечето нямат задръжки заради възрастта.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d2b415bf24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Избягвай да се сприятеляваш 34 годишни мъже, ако ти си на 14. Мъжете, обикновено, мислят за секс, точно толкова колкото и твоите връстници. Ще се омотаеш в някакви глупости и ще си объркаш живота, който не е вечен купон.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 294cd699c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Те само най-малоумните педофили започват така и търсят точно такива като тебе, специално този има някакъв акъл поне. Направо си перфектна жертва за такива хора. Такова е, може и до 19 годишна възраст да е такова, все ще се намерят свестни хора някъде.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 57bb926553
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какви са взаимоотношенията с родителите ти?

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1c29afbe38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Бъди сигурна, че всеки възрастен мъж, който си говори с непозната тийнейджърка иска и мисли за секс. Какъв ти е проблемът, нямаш баща и си търсиш бащинска фигура ли? По-добре си стой със скучните ти приятелки. Така няма да ти се случи да правиш аборт на 14 години. Не бързай да растеш и да ставаш майка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9315e1cbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Опитай се да инициираш повече близост с тези си приятелки, възможно е нещо да се промени, но няма да стане бързо. А други приятели може да намериш навсякъде- в училище, на тържество, в някой клуб по интереси... Старай се да се запознаваш с много нови хора, но после ги отсявай и внимавай да не е твърде голяма разликата помежду ви. Има и книги на тази тема, например на Дейл Карнеги. Прочети някои от тях и ще добиеш представа как можеш да привличаш нови приятели.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 02e10eceee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Проблема ти е, че ти очакваш непременно да имат плът, не всичко хора имат плът когато качеството на същтноста ти се подобрява има такива хора до теб.. не усещаш ли, че по някога си по.. красива е тогава има хора до теб.. макар да нямат плът те Са живи.. хората не умират!!!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 02e10eceee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Сега ще ти предам един урок от всички хора... , а той е-Преди да направиш нещо помисли кой те движи!?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9e8a5443c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ще ти обясня къде се намират хората Аз писах още 3 - 4 кратки коментара по горе, но незнам.... дали на всички ще са угодни за да ги побликуват.. когато отиваш да вършиш някаква работа там са хората.. примерно искаш да свършиш някъква работа на някого не противозаконна и дори си обедна, че не можеш да я свършиш, но когато изявиш желание се явяват хора с такива способности които се вселяват в теб и ти я свършваш и после не можеш да повярваш, че това си го правила ти.. като външен наблюдател на тялото ти си:) Радвам се че почувства енергията ми. На 42 съм М и Съм Монах.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker