Това че не съм като тях не ме прави обратен или задръстен, но където и да ида все става дума за наркотици или секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Това че не съм като тях не ме прави обратен или задръстен, но където и да ида все става дума за наркотици или секс
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2817 пъти
Здравейте, пиша тази история понеже нямам с кой да си говоря освен родителите ми. Момче на 19 съм, завърших средно, приятелите ми от училище изчезнаха по чужбина или в други градове. Кварталната ми компания, с която се събирах в продължение на пет години се развали, започнаха да пушат трева, по шест/седем пъти в седмицата... Аз твърдо отказвах да участвам и те спряха да ме търсят, а след време и започнаха да ми се пресмиват че съм бил задръстен и т. н.. Преглътнах загубата на старите си приятели, продължих напред.

Срещнах се преди месец с едни стари познати, ходих на купон с тях, пихме, веселихме се, и по едно време някой се обади : ''Всеки да дава по двайсет лева, ще правим партия за амфети и трева'', всички извадиха пари, аз им казах че ще ида да си взема горнището от коридора и се ометох. Звъняха ми да ми питат къде съм, после ме нарекоха пу*ка и така....

Последната неприятна ситуация бе да поканя братовчед ми с още един познат в къщи да пием по една ракия, и десет минути след като дойдоха му звънна телефона и ме пита дали съм искал да дойдат в къщи две момичета, да сме ги оправели. Казах му не, той ми вика че съм педераст, да съм закоравеел малко и си тръгнаха. Това че не съм като тях не ме прави обратен или задръстен, но където и да ида все става дума за наркотици или секс.

Сега чакам да дойде 2012 за да кандидатствам в СУ, изпитите ще са чак след 9 месеца, а аз не знам какво ще правя до тогава. Нямам голям избор, идва зимата, не мога да тренирам любимия си спорт, никъде не ме взеха на работа, нямам приятели, нито пък приятелка понеже не познавам никакви момичета, този компютър ме изтощава психичеси. Нима и аз трябва да почна да вземам наркотици?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5777e0e678
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Все едно чета моята история, всичко е същото, но съм момиче на 21.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 80c21b7ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ставай един от тях! Чети книги през това време, гледай филми, готви се за изпитите, разхождай се... Каквото и да правиш, все ще е по-смислено от това да взимаш дрога или да се напиваш или пък да "оправяш" поредната кифла. Да стоиш и да гледаш тъпо в тавана е по-градивно от техните занимания. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8b8c3d59f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   за тревата да но за момичетата бих приел....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2fe8f4d52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей.. говори ти жена на 20 години. Недей да губиш надежда.. браво и евала, че не си последвал техния пример.. такива хора не могат да се нарекат приятели.. Съветвам те да продължаваш да търсиш работа, ходи на библиотека, чети книги, излизай на чист въздух по паркове. Не се заключвай у вас! А започнеш ли наново даскало ще си намериш приятели :) не си задръстен или обратен. Даже си супер според мен, защото един истински мъж никога не би се възползвал от наивно момиче и да го захвърли като парцал. Дръж на принципите си и един ден ще ги гледаш от високо, докато те са се проснали в някоя канавка дрогирвайки се :) горе главата и късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: dc4e26a753
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм на 19 същата работа съм като тебе. Работа не ме приеха, приятели няма, гадже няма абе живота е несправедлив, но не трябва да се отказваме каквото и да става.

П. П.
Стиснал юмруци,
със сълзи в очи,
аз неще се откажа,
ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ВЪРВЯ.

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 195dca3dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Подготвяй се за изпитите си например. Явно не си успял след първият път, на твое място не бих се чудила толкова какво да правя, а бих залегнала над учебниците. Колкото до приятелите ти, намери си нови, но помни, че всеки един от тях ще гледа преди всичко собствения си интерес и ако не му отърваш нщма да те търси. Ти също би трябвало да слагаш себе си преди всички останали, поне за сега. Странното е, че когато бях на твоите години, всичките ми приятели пушеха трева, само аз не(непонасям миризмата) и все пак, никой не ме изолира... но различни нрави, различни хора.
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 95103a98b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да не ти пука за тези хора. Аз бях в подобна ситуация. Имах компания, с която излизахме около 5-6 години наред. Така се получи изведнъж, че те започнаха да наблягат на наркотиците - трева, амфет, а и доста голямо значение отдаваха на алкохола в големи количества и то всеки ден. В един момент ме озари мисълта, че нямам какво да си кажа с тези хора. Беше ми трудно да се откъсна от тях от гледна точка на това, че бях свикнала с тях, но навика се изкоренява с времето. Почнах да страня, да сменям компании, да се занимавам с различни неща и изведнъж станах задръстена, лелка и не знам си какво. След 2 години, те стоят на същото положение, а аз съм на път да завърша юридическото си образование, имам планове за докторантура, специализация в чужбина и т. н. :) Така че не се притеснявай, ще намериш по-добри приятели.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 99f2e404fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Проблема според мен е, че си заобиколен от недомасленици и задръстеняци. Хубаво е да прочета, че все още има момчета с принципи. Не се срамувай от себе си! Мисля, че точно ти няма от какво да се срамуваш. Зарежи ги тия селяндури наркоманясали:) Ще си намериш по-нататък приятели със сродни интереси. Просто умните хора са по-малко от глупаците, за това ти е трудно да си намериш сродна душа. Не се терзай, аз съм момиче и не си падам по натегачи, които се правят на много готини, друсат се и "жулят" всичко каквото видят. Главата горе!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 451b2fcd38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Единственият вариант е- учи си кротко до изпитите, стисни зъби - кофти е, че в момента нямаш свястна среда край себе си, ама и това ще мине. Ще изкараш една зима на учебници, книжки и филми вкъщи, пък от догодина ще ти се наредят нещата. Няма как просто. И никакви такива "нима и аз трябва да почна да се дрогирам".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 63f7e3a191
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Намери начин да намериш някое свясно момиче начин да се забавляваш и в никакъф случай не исползвай наркотици аз съм момиче на 14 и съм пробвала хашиш е не само 1 път ами много пътя но от 2 месеца не съм защото е доста тъпо излагация и няма нищо готино.. особено ако си с някой коит не се напушил а ти си се направил мармалад изглеждаш ацки тъпо те няма да ти го кажат защото разбират че е дето си се напушил но малко или много можеш да мислиш и помниш и аз като си спомних и си викам леле как се изложих а бях с гаджето ми което тъкмо тръгнахме и се срешнахме само 2 пътя и от този ден дето осъзнах че се излагам спрях. Така че не ползвай наркотици както виждам си свясно момче а те са доста малко такива като тебе и ще видиш как ще си намериш момиче което ще те обича заради това.. не прави грешката да се излагаш и проваляш живота.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: be02f4fbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   На 18 съм от Поморие тва ми е живота ;( гадно е

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 846410bdd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   СПОКО бе пич! На 19 год. си, другата година няма да идва края на света....

Имаш достатъчно време, щом си заобиколен само от кретени и от к*рви използвай това време да учиш за да те приемат другата година в СУ.
Във София има всякакви, дори и като теб, там вече ще намериш приятели защото има меко казано неограничен избор! дори и приятелка може да си намериш!

И не си задръстен, просто имаш други възгледи за живоа. Остави идиотите, още някоя година и живота ще ги оправи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6085a0cfbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Смени си приятелите, въобще всичко. Светът около теб е такъв, какъвто ти го възприемаш, какъвто ти го скиваш. Зарежи ги тия, всичко се дължи в корена на хората около теб. Ти си свестен тип, не се оставяй да те "отвлекат". Да те направят като тях, и най-важното: Никога не губи себе си :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6d01cfd1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз мога да се похваля, че не съм израснала в такава среда. Около мен има само нормални хора, но и аз такива си ги търся. Искам да ти кажа, че има много много хора, които мислят като теб. Не се отчайвай и не си мисли, че всички са наркомани и алкохолици, просто не си попаднал на правилното място. Затова направи всичко възможно да се махнеш, защото просто не знаеш например в Студентски град колко много хора има, които са амбициозни и здраво стъпили на земята /съвсем нормални хора за мене - аз само такива познавам/. Всички казват, че били останали много малко свестни хора - е не е така! Но да ги срещнеш зависи от теб. Ето аз например не понасям наконтени фръцли и не отидох да уча в УННС, където е пълно с такива, ами отидох в УАСГ и там хората са ми точно по вкуса. Естествено, че не избирах университет само по тоя критерий, но средата в която ще попаднеш определено влияе на избора ти.
От моя малък роден град поддържам връзка с шепа хора, но всички са на ниво, докато например сестра ми излиза с някакви пълни идиоти и казва, че нямало с кой друг - е има, потърси просто!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 228ac060c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Само бих те попитал приятелю, кое те кара да се чувстваш зле? Това, че не си част от компания "модерни дебили" ли? От тумбичка тревомани и боклуци от които няма да излезе нищо повече от миячи на гръцки кенефи(в най-добрия случай)? Аз съм на 26 г, мъж, и на твоите години повечето от нашия пол решили да правят нещо с живота си сме имали твоя проблем, включително и аз. Мога да ти кажа обаче и да ти го гарантирам, че ако учиш здраво и вземеш една здрава диплома и образование ще си намериш и здрава и добре платена работа, ще бъдеш Някой. И ще видиш как всички мацки една по една, една по една ще бият дузпите на такива тревоманчета като твоите авери и ще се лепят за тебе и новите ти приятели от университета. Защото жените на 17-18 си търсят келеши, които са на мода, а жените на 23-24? Пак същото, но там на мода си вече ти, човека с бъдеще, с образование, с умения, с интелект, докато тревоманчетата-те не само, че не са на мода, дори стават смешни и жалки в очите на жените, безперспективни и дори и сополчето си в тях няма да обършат. Както и ти междудругото, ще се учудиш как след 4-5 години като минеш покрай някой такъв ще си викаш ейййй, дано само тая отрепка не ме поздрави или заговори, дори няма да искаш да ги познаваш даже. Развивай се, расти нагоре, пътя ти е правилния. Само и аз не разбирам-защо си отрязал двете курвички? Можеше да си ги приемеш във вас, да си ги ебнеш доволно, да ги изпратиш както си му е редът, не е нужно да обвързваш секса с трева и наркотици. И разбери-курвите са за това, да ги ебеш и да ги изхвърляш като парцали. Не ги жали, недей, те се качат на главата на свестните хора после, опознай ги сега, шибай ги сега, че после да са ти безинтересни и да си намериш свястна приятелка. Това е моя съвет, макар и дълъг, но все едно виждам доста неща, които аз съм преминал преди 8-9 години, включително и СУ. Успех.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e614421152
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Просто нямаш представа какви работи се говорят в моя клас (между другото съм в 6-ти клас). Кой знае колко сте били кротки (имам предвид в клас не че аз не съм, просто простаците в нашия клас са повечкооооооо). Не сте пушели пиели и др. Не трябва да не ти пука. Ти просто не си от семейство на простаци. Каквито родителите такива и децата. Ти просто си правилно възпитан. Не мисли за глупости, а мисли за учение. Ти ще станеш човек, а те не. Всички момичета си търсят по-възпитани (е....възпитаните момичета си търсят възпитани момчета). Не бива да мислиш така. Те са задръстените с проблеми, които си намират успокоение в наркотиците и пиенето. Надявам се да съм била полезна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker