Пристрастена към него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пристрастена към него
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1115 пъти
Честно казано, дори и да е анонимно, ме е срам да разкажа това. Момиче на 14 съм. Луда съм по едно момче, но дори не го познавам лично. Не знам как. Знам горе-дору какъв човек е и взех, че мноого го харесах. И на външен вид, естествено. Но проблемът е, че не е някво време, а цели 1 година и 3 месеца, откакто хлътнах по него. Вече си мисля, че направо си го харесвам, но не само на външен вид, а като човек, с когото искам да бъда. Това даже беше в началото, сега положението е ужасно. Представям си го много често навън докато съм, или е уж с мен. Вечерите няма да коментирам. Заспивам с него. Гледам снимките му нон-стоп. От време на време плача за него ("любимото ми"). Просто няма как да бъдем заедно по много причини. Виждала съм го как говори, разсъждава, знам до няква степен какъв човек е и го ОБОЖАВАМ! Не мога вече, някак си това е пълно безумие, дори не го познавам лично. Дали имам някви проблеми? Аз съм пристрастена към него! Нелепо е, чак ме е срам да разкажа подробности, за да не се чудите как съм го намерила, като не съм го виждала на живо, реално, но това няма много значение, просто искам да спре, защото става странно. И разбира се, следя го навсякъде в соц. мрежи. Даже направих нещо гадно, заради неговото внимание, но това е друга тема. И да отбележа, че съм си писала с него от фейк профил, но дотам.
Определено го харесвам, но вече не знам кога ще спре и как да забравя съществуването на този човек!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: c9262f9e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Намери си хоби и не се занимавай с глупости, може би имаш нужда да обичаш и си намерила безопасен отдушник в лицето на този непознат.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 58e5e6f9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Това наистина е много сериозно и е добре, че осъзнаваш проблема. Не знам защо толкова време се измъчваш, но явно не можеш просто да се разсееш и да го забравиш. Остави настрана фалшивите профили и лошите постъпки и се замисли защо си обсебена от това момче. Може би всъщност чувстваш, че живееш скучно и самотно, и затова търсиш нещо красиво и интересно, което си намерила в образа на това момче, което безспорно идеализираш. Ако е така, промени нещата! Първо просто поговори с някого, потърси подкрепа. Обясни, че разбираш проблема си- това е първата стъпка. Нататък ще се случат нещата, даже ще е по- лесно с някое смислено и приятно занимание, което да измести мислите за него.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 52f5623cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Човешкото съзнание понякога си играе много неприятни шегички с нас. Много често ума ни не различава добре фантазиите от реалното, така че всички неща които си фантазираш са тези които ти влияят по такъв начин и засилват проблема.


Това което трябва да постигнеш е да разграничаваш реалността от въображението си. Само тогава ще приемеш истината че нещата които те свързват с него са илюзия, и голяма част от това което те привлича у момчето е плод на собствената ти фантазия.

Ако продължаваш да имаш проблем с подобни фикс идеи, може би трябва да се консултираш с психолог за това как да го преодолееш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9e07962abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Осъзнаваш проблема и това, колко е абсурдно, така че ще се справиш. Събери се и го махни от каналите на социалните мрежи, в които го следваш и си изтрий фейк профила. Пишеш и разсъжадавш много разумно, сигурен съм, че ще си намериш твоя човек в реалния живот и ще изживееш много хубави неща. Не ти трябват тези бягства от реалността и мании.
Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b2d67eb48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж какво, на мен ми се е случвало същото нещо и нека ти кажа: не си заслужава! Опитай се да мислиш за нещо друго и ако може се опитай да го забравиш. На края ако се окаже че не му пука за теб ще се чувстваш много гадно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker