Опитвам се да го забравя, но не мога! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Опитвам се да го забравя, но не мога!
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1154 пъти
Здравейте. Момиче съм на 14 години. Сега ще ви разкажа какво не мога да забравя, но моля ви не ми пишете, че историята ми е скалъпена, защото не е така...
Става въпрос за майката на един мой много близък приятел. ( да го наречем М., а майка му нека наречем Л.) Аз и той сме приятели откакто се помним, защото майките ни са най-добри приятелки. ( аз и М. сме на една и съща възраст ) Той от дете свири на един мой много любим инструмент ( нека кодираме наименованието на инструмента с първата му буква, т. е. Ф. ) и винаги свири по нещо, когато съм у тях с него или пък сме с нашата компания. Съвсем наскоро, той имаше рожден ден и малко след като изядохме тортата, майка му дойде и го накара да вземе Ф. -то и да изсвири нещо. Той се съгласи и изсвири нещо толкова красиво, че едното момиче от компанията ни се разплака от радост. След това излязохме, за да се приберем един по един. Беше доста късно и веднага след като се прибрах си легнах. Същата нощ сънувах нещо много неправдоподобно и то беше как Л. ( майката на М. ) свири на Ф. -то, качва клипа във фейсбук и под клипа валят коментари от рода на "много си талантлива", "браво, миличка" и т. н., и дори реакциите със сърчица бяха повече от обикновените лайкове, с две думи все едно това е профил на публична личност. В реалния живот, Л. не може да свири на този инструмент, защото - най-малкото - тя е маникюристка. Та, след като сънувах това нещо, не мога да спра да мисля за него, но най-лошото е, че колкото повече се опитвам да го забравя, толкова повече "то ми се натрапва" в ума.
Разказах за това на майка ми и на сестра ми, която е на 8, при което майка ми ми каза да изляза от този филм, а сестра ми реагира много нелепо и дори каза "Колко е хубаво, че леля Л. може да свири на Ф.! " ( това сестра ми го каза чисто по детски ) Не знам вече какво да правя. Не искам с М., защото ако той разбере, разбира се ще каже на майка си и ще ме помислят за откачалка и никога повече няма да искат да дружат с мен.
Разчитам на вашата помощ и съвети, приемам всякакви критики и се надявам, че ще ми помогнете да спра да го мисля.
Благодаря предварително, че изчетохте темата ми, благодаря предварително и на модераторите за това, че публикуваха темата ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1e2c05464c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз лично не можах да разбера, къде е проблема, че Л сфири на инструмента, на М. Ако е сексуален подтекст, дааа, странно е. Но е доста закодирано и много много неразбрах текста.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9c28dad4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Спокойно, това е просто сън! Дори и да ти се случи да сънуваш нещо, което ти се струва страшно/ извратено, помни, че това са само символи. А това дори не е такъв сън, просто правиш някакви подсъзнателни паралели между приятеля си и майка му. Може би ти си мислиш, че тя е талантлива и мила и затова това си видяла това насън, кой знае? Във всеки случай няма нищо срамно, даже може да си поговориш с този свой приятел или с някого другиго и да си споделите странни сънища. Всеки ги има накуп и често не разбираме защо точно това ни се е присънило.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6369f74940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1, ами проблема е, че й приписвам качества, които не й принадлежат! Още повече, че тя си няма и хал хабер, както се казва, от музика, защото както споменах, тя е маникюристка, т. е. не може това да е реално! Подтекста не е сексуален; имената са кодирани, защото не искам да ме разпознаят познатите ми! Та, да кажем накратко: проблема е, че й приписвам качества, които не й принадлежат!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 521acf74de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре измисли им имена примерно гошо и петър или нещо подобно с тея букви нищо не може да се разбере.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8bbe7dc19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е, и какво от това? Може да сънуваш майка ти, че е алпинистка или кралица. Майката на М, че е десетобойка или акробат в цирка. И какво от това? Това е сън, а не реалност и няма значение. Никакво. Гледай си реалния живот.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1e2c05464c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   номер 3- сега разбирам до някъде. А ми не мисля, че има причина за притеснение, че в сън приписваш качества, които човека няма. Не виждам какв оте притеснява от това. Това е сън. Може да се тълкува, но не мисля, че има проблем за да се разисква. Иначе, съвсем лаишки, може би я съжаляваш подзъснателно, че не може и за това я сънуваш като такава. друга опция, която ми хрумва, по някакъв начин те е страх от нея и те безпокои тя да него измести по някакъв начин и за това я сануваш като умееща това, което умее той. Друго не ми хрумва. Темата е малко странна, без да те обидя, просто не я разбирам лично аз.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ec2c17ac76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За имената на приятеля ти и майка му разбирам защо си ги кодирала, и аз така бих направил, ама защо кодираш и наименованието на инструмента на който приятеля ти свири? Наистина не се сещам за кой инструмент става на въпрос, ( а ми е интересно, така, че ако другите се сетят кой е, да пишат ) ама който и да е, М. не е единствения 14-годишен в България, който свири на този инструмент. Наистина е безсмислено да кодираш името на инструмента. Иначе относно твоя проблем, както са написали и другите коментирали, това е просто един сън и нищо повече. Не се притеснявай, рано или късно ще спреш да го мислиш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0686176f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8, авторката е написала, че ще кодира музикалния инструмент с първата буква от наименованието му. И тъй като тази буква е "ф", единственият инструмент, за който се сещам, че започва с "ф", е флейта. Може би флейтата е въпросният инструмент, за който става въпрос.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 92ab963c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ще каже човек, че има сто инструмента с Ф. Два са- флейта и фагот. Предполагам, че тук иде реч за флейта.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f245b58db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Принципно има флейта, фагот и френски рог /малко вероятно да го ползват в наши дни/. Три са, но два от тях два са малко по-логични като предположения.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ee088fba47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Авторке, има проблем! За да сънуваш нещо такова, значи ти по някакъв начин идеализираш жената, защото сънищата са отражение на мислите. Сподели с М., да видим какво ще каже той?
П. П. Ако наистина приятеля ти свири на това, което 9 и 10 са казали, е голям женчо. По-женски инструмент не можа ли да си избере? !

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 07b26b4d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   1. Недей се притеснява, просто сън е. Аз колко по-големи небивалици съм сънувала, ти си тръгнала да се тревожиш за такава дреболия! Успокой топката, момиче! :)
2. Спри да го мислиш. Знаеш ли защо става така, че колкото повече се опитваш да го забравиш, толкова повече ти се натрапва в мозъка? Ами защото колкото повече се бориш с него, толкова повече мислиш за него!
3. Да споделиш с приятеля си е добър съвет. И кой знае, може пък той да научи майка си да свири! Но шегата настрана - наистина, кажи му, да видим какво ще стане.
4. И сега нещо встрани от темата: Ако М. свири на това, което 9 и 10 са предположили, 1) не е женчо, защото този инструмент не е женски (казвам го във връзка с коментара на 12) и 2) сигурно е много чаровно момче. Момчетата, свирещи на това, по принцип са много чаровни! Сигурно М. е някой красавец :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4161df9c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката - разбрах, че сестра ми е казала на майката на М. (защото преди седмица майката на М. дойде на гости у нас) за това, което съм сънувала, защото почти всеки ден аз и М. сме навън с компанията ни, и онзи ден М. повдигна този въпрос като останахме само двамата. Нито ми се е подигравал, нито ми се е сърдил, но ме е страх, че на Нова година (тогава ще сме на гости у тях, както всяка година) М. ще свири и след като си свърши изпълнението, майка му ще ме попита за съня ми и ще съм в задънена улица. Страх ме е, че Л. (майката на М. ) ме е помислила за някаква филмарка, която сънува тъпотии. Въпроса ми е - как да я убедя, че това беше просто сън, и по-точно как да и се извиня? Да, знам, че сега ще кажете да не се извинявам, защото нямам вина в случая, но аз мисля, че имам, и това е защото споделих на сестра си, която както вече споменах, е на 8 и разправя наляво и надясно всичко, което й се каже. Не знам какво да правя, помогнете моля ви!

П. п. Да, 9 и 10 познахте. (относно инструмента, на който М. свири, не знам защо изобщо му кодирах името)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7068a8a507
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, не мисля, че трябва да убеждаваш майката на това момче, че това е било просто сън. Тя може изобщо да не повдигне въпроса, а дори и да спомене за това, ще видиш как ще реагира и ще прецениш. Дори и да ѝ е неприятно, ще се извиниш и ще обясниш защо според теб си го сънувала, за да покажеш, че нямаш лоши чувства. Засега не говори със сестра си за неща, които искаш да останат тайни, щом тя не разбира това ти желание и разказва на другите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5ad09104b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке, ако не искаш да си имаш неприятности сега ще ти кажа един трик - ако Л. повдигне въпросът, ти допоследно се прави на ни лук яла ни лук мирисала. Кажи, че това са измислици на сестра ти и ще се получи. Пробвай го и ще видиш.
П. П. Весело посрещане на 2023 ви желая :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker