Мъжка съблекалня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мъжка съблекалня
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2950 пъти
Здравейте,
защо младите момчета ги е срам да се събличат пред други момчета? Записах се на плуване и ми прави впечатление, че момчетата се срамуват да се събличат в съблекалнята и да се къпят под душовете. Някой се крият в тоалетните или в кабинки ако има и там си обуват банските. Под душа се запердват със завеса или не се къпят изобщо ако няма такава. Според мен това не е нормално. Все пак е мъжка съблекалня и всички сме мъже. Никога ли не са виждали друг пенис? Никога ли не са се къпали с баща си вкъщи?
Според мен няма нищо срамно в това да видиш друг мъж гол.
Аз и сега се къпя с баща ми или брат ми като плуваме. Все пак сме се виждали толкова пъти голи.
Моля момчетата да споделят мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: c305f215ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   На теб пък какъв ти е зора да гледаш на младите момчета пенисите? Просто на теб като ти е ОК се преобличай в общата съблекалня, но не виждам смисъл толкова да се чудиш защо те не искат да се събличат пред теб, някак не виждам логика защо това е важно за теб?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b067f68a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Нямам подобни впечетления, тренирам фитнес, а преди това - бокс.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eea846527d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мен не ми е приятно други непознати мъже да ме гледат гол както и аз тях да гледам. За това и аз се преобличам така че да не ме видят гол.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 945820c61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Според мен не е нормално толкова да си загрижен за това, че другите мъже не искат да ти видят патката и ти да видиш тяхната, даже да ти кажа нещата намирисват(ако ме разбираш). Аз за целия ми живот само веднъж съм виждал баща ми гол и се случи съвсем случайно, когато бях дете докато отивах към хола, където той беше почнал да се преоблича и вината беше негова, защото не ми каза да не влизам и веднага се обърнах, а той дори не разбра(поне така мисля). Какво като сме мъже? Мен това ми е супер гейско - да гледам на другите патките и те да гледат моята, ама супер, да не говорим, че в днешно време не знаеш кой е гей и кой не, а да ти кажа нямам намерение да се показвам чисто гол пред обратен. Сега като се замисля за целия ми живот освен тази случка с баща ми никога не съм виждал гол мъж и не искам да виждам щото пак ти казвам тва ми е толкова странно и гейско. Сега, ако още имаше казарма там няма искам, не искам, което пак е неправилно и гейско според мен лично, но там никой не те пита.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: efa54514c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Жена съм. На мен също не ми е приятно да се размятам гола сред други голи жени.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: faaca10251
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До номер 6.
Не съм загрижен, ти го смяташ за загрижване, аз го смятам за странно и дори прекалено. Аз от малък ходя на баня, където всички са голи. Говорим за мъже, не за жени, въпреки, че в Австрия и Германия нямаш право да си с бански в общата сауна и баня. Не знам, много се отчуждиха хората. Баща ми ми разказва за нудистките плажове в София, за къпалните. Сега всеки нещо крие, притеснява се, младите са толкова комплексирани. На мен ми е смешно как ще се пребият докато подскачат мокри на един крак с кърпата увита около кръста и се опитват да си обуят гащите.

Номер 6, ако се показваш пред жена гол по-добре ли би се чувствал? За мен да се показвам пред жена гол си е съвсем друга бира. Там го правя с цел - еротична, сексуална.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: faaca10251
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   До номер 1.
На теб ти изглежда като да ми е зор да гледам аз пениси. Не, ми е зор. Виждал съм пениси от мн малък, и първия е на баща ми, което за мен е нормално. Все пак wtf, вас не са ли ви къпали бащите ви бе хора? В случая се чудя на поведението на хората, а не търся да им гледам пенисите.
Питам защо хората се срамуват, защо са комплексирани?
Може би въпроса ми трябва да е, ако сте в обща съблекалня мъже и жени или дори Биг Брадър ( ще се опитам да съм по-креативен) пречи ли ви да се събличате и къпете пред същия или другия пол?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a8842e7d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   6, защо в казармата са карали момчетата да се събличат голи един пред друг? Имаш предвид докато се къпят или?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a8842e7d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   "Защо младите момчета ги е срам да се събличат пред други момчета? " Най-малкото защото е грозно и унизително. И аз съм мъж, но не би ми било приятно да ме гледат гол други мъже. Все пак всяко нещо си има граници. Това си е моето (лично) тяло и не съм длъжен да го показвам пред други хора, било то мъже или жени. И какво като са момчета, добре, хубаво, всички момчета/мъже имаме пишки и си ги гледаме всеки ден в гащите, но това не означава, че като всички имаме еднакъв полов орган трябва да си го показваме пред други от същия пол. Просто е грозно. Ако аз трябва да си покажа пишката пред друг мъж, ще умра от срам, сигурно никога няма да го погледна повече в очите тоя човек, камо ли да си запазя същото отношение към него като преди това.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 945820c61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Към Н9 - еми хубаво братле ти от малък ходиш на бани, където всички са голи, но много(повечето) хора не са го правили и не ги кефи, аз съм един от тях. Ти едва ли не го изкарваш, че трябва всеки да се къпе гол в бани пред други мъже. Доколкото знам и сега си има нудистски плажове, като те кефят ходи си, никой не те спира..
Да братле за мен единствено смисъл има да съм гол пред жена, тя ме привлича мен сексуално и аз нея, според мен това е мястото да се събличаш пред друг, а не в някви общи бани пред абсолютно непознати МЪЖЕ. Ок събличаш се пред жена с цел еротика/секс, а може ли да те попитам с каква цел се събличаш гол да те гледат други голи мъже и ти тях в някви общи бани, че не ми е ясно хаха? Щото аз не се сещам какво може да ми помогне/какво може да извлеча от това да гледам други голи мъже как се къпят и те да гледат мен как се къпя, тва даже кат си го помисля ми е гадно честно. Ти като така си израснал те разбирам, хубаво, но не разбирам смисъла на темата, едва ли не го изкарваш, че хората са побъркани, че не се къпят голи един пред друг в общи бани :D.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 945820c61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До към Н11 - Еми не знам със сигурност, но съм чувал, някви неща преди, май да, че са се къпели голи или де да знам, нещо от сорта.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 945820c61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До Н10 - Аз съм коментар Н6 и мисля, че отговора на този твой въпрос " Защо хората се срамуват, защо са комплексирани" е в отговор Н6. Точното определение не е срам, а по-скоро аз го чувствам даже като неправилно отвътре да го правя това и не съм комплексиран, а пак ти казвам мене това ми е някво гадно да се къпя с/пред непознати гол.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d87e97a388
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Приятел, таво което си написал, звучи като все едно искаш да гледаш мъжки чатали. Разбирам че си млад, ако е много голям го пакажи на някое гадже. Иначе и аз ходя на фитнес и не съм видял друг да ходи по шпек освен чичовците, които така са свикнали още от казармата. На никой хетеро съвременен мъж не е приятно да гледа дедовия на друг.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: faaca10251
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До 11.
Аз съм от последното поколение, което ходеше на военна комисия. Там 100 тици момчета се събличат чисто голи и се редят на опашка. Съучениците ти, приятелите ти от квартала, ако сте от по-малък град, целия набор от града. Редите се на опашката и минавате през всички лекари седнали бюра и всеки те пипа и преглежда нещо.
Това бяха нормални неща.

Номерн 12 какво унизително и грозно има? Дори и да си с малка пишка, никой не му е толкова зор. Малка или голяма твоя си е, ти ще си я ползваш. Вие физическо не играете ли сега? Нямате ли съблекални и общи душове??

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1309ca0e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Здравей,
Момче на 23 години съм. Именно поради тази причина отдавна не ходя по такива места. Да, признавам си срам ме е. Защото децата в днешно време са лоши. Веднага ще почнат да коментират този има малък пенис. Ще се подиграват. Когато бях малък 3 или 4 клас нашите ме бяха записали на плуване. Тогава изобщо не се притеснявах. Не ми пукаше че ще ми видят чурката. Когато се преобличахме в съблекалнята на всички момчета съм им виждал чурките съответно и те моята. Но сега не. И междудругото аз съм останал без баща. Никога не съм почувствал какво значи да имаш баща?
Авторе, ако не е тайна на колко си години? Ученик ли си? Студент ли си? Дай твоята чурка да видим

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: faaca10251
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   От автора:
Мисля, да прекратя темата, това, което научих е, че явно младежи си имат някакви техни разбирания и определено имат проблем с това да ги видят голи. Защо е така не мога да направя заключение. Може би аз имам други разбирания и съм отворен, за което се радвам за себе си. А иначе няма да спре да ми прави впечтление и да ми е смешно как се крият по ъглите.
Иначе за въпроса на номер 18. На 27 години съм.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9e1065f831
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   17, за мен това си е направо унизително да те карат да се събличаш чисто гол и да те гледат всичките ти съученици и приятели. Всяко нещо си има граници, но това да те накарат да се съблечеш чисто гол пред погледите на 100 и повече човека си е направо нарушаване на личните права на човека. Това са интимни неща, лични, никой няма право да те гледа гол без съгласие и някаква комисия да те обарва и да те пипа, както хората като ходят на пазара да си купят пилета и почват да ги опипват, за да видят кое е по-хубаво, та да го вземат него.
Иначе да, играли сме физическо в училище, но аз никога не съм се преобличал в съблекалнята, винаги си обличах екипа още от вкъщи и си седях с него през целия ден. Никога не съм се къпал в общите душове на училището, беше ме срам, не искам другите да ме гледат, къпех се след училище, като се прибера у нас. Малко е неприятно, че се е налагало да седя целия ден потен, но това ме устройваше повече отколкото да ме гледат другите как се къпя.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9e1065f831
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Авторе, искам да отговоря на твоя коментар 10. Да, баща ми ме е къпал, като съм бил малък, но винаги е бил облечен, поне аз нямам спомен да е влизал чисто гол в банята заедно с мен. Чак се чудя на акъла на твоя баща - що за родител (баща) ще се покаже гол пред детето си? Искал е да ти покаже как изглежда пениса на възрастен мъж, за да свикнеш с гледката и един ден толкова много да се интересуваш от пениси, че чак да тръгнеш да пишеш по сайтове колко много искаш да гледаш пишурки ли? Да ти кажа честно това баща ти да те е къпал гол и ти да го гледаш граничи малко с педофилия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 90b78c36de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Да, странно е. Промяна на времето и интернет. Преди наистина е било нормално, в казармата например, сега всеки мисли за тялото си, как ще го възприемат.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 902d79f6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторе, напълно съм съгласен с мнението ти и виждането ти за нещата.

Не виждам нищо лошо и ненормално момчетата още от ранна възраст да свикват, че са мъже и да не се притесняват от голотата, ОСОБЕНО, КОГАТО СА СРЕД ДРУГИ МЪЖЕ.

Въобще не възприемам поведението на баща ти за педофилско, а за абсолютно нормално и ПРАВИЛНО поведение на един НОРМАЛЕН баща. Можеш да видиш, докъде са го докарали синовете на онези бащи, които са влизали в банята с тях с дънки и риза. Макар, че те вече мъжете и не носят толкова ризи и панталони, ами тениски, дънки, спортни анцузи. Момчетата им са си останали момчета и след 20-годишна възраст - било ги срам да си покажат чурката. Пхахахаххахахаххаа. Смях голям.

НАПЪЛНО НОРМАЛНО Е В МЪЖКА СЪБЛЕКАЛНЯ ДА СЕ СЪБЛИЧАШ ГОЛ И ДА СЕ КЪПЕШ ГОЛ!

Днешните момчета и мъже на средна възраст не знаят, че преди десетилетия в много населени места в България е имало обществени бани с две помещения, обособени за мъже и жени. Там всички са влизали голи, къпали са се голи и е било нещо ненормално да влезнеш по бански. Което е и сигнализирало на останалите, че се срамуваш или имаш физически недъг - операция, кожен проблем...

И аз съм си задавал тези въпроси като тебе. Това е в следствие на възпитанието, което младите НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ОТ БАЩИТЕ СИ. Голяма част от семействата са разбити, още докато децата са малки и момчетата нямат примера на бащата вкъщи. А и голяма част от поколението на нашите бащи (нека си го кажем честно) въобще не ги биваше за никакви бащи и възпитатели. И резултатът е на лице - "Срамуващи се мъже от чурките си"!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e6c8291288
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ето още един зажаднял да гледа пишки - 24. В каменната ера може и да е било нормално всички да се разхождат голи пред другите без да се срамуват, но в цивилизования свят не е така. Ако наистина някога е било нормално мъжете да си гледат пишките един на друг бих казал, че навремето хората са били доста извратени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: faaca10251
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   24 личи си, че си имал нормално детство, където нещата са се случвали естествено. На каква възраст си?
Номер 25. Верно ли това, дето си написал те кара да се чувстваш нормален? Говориш ми за каменна ера и цивилизован свят. Айде чуй накратко батко си.
В каменната ера и до ден днешен в някои племена в Африка ходят чисто голи.
В цивилизования свят пък на места като СПА, сауна, парна баня в Европа ( Нидерландия, Исландия, Норвегия, Финландия, Германия, Австрия) има човек, който СЛЕДИ, повтарям, СЛЕДИ, това му е работата, разбираш ли, за това му плащат! Следи да не се влиза с бански! В общо помещение за двата пола! Представяш ли си, мъже и жени, деца, млади и стари сме на СПА чисто голи! И има глоба бе! Глоба, ако не спазваш правилата! Изритват те през вратата!
В другия цивилизован свят, САЩ, ти даже не си си и представял как може да изглежда една съблекалня - една колона с 4 душа в 4 посоки. До нея на 2 метра още една и така 10 колони в едно общо помещение! Казва се open shower или пък 30 душа един до друг на 2 срещуположни стени. Демек хуя на тоя до мене е на една ръка разстояние.
Та това, че сегашното поколение ви тресе яко срамежливостта и комплексите за да идете на плаж си обувате боксерите и върху тях късите гащи ( няма да казвам това колко е гадно и нехигиенично и как ми се повръща като го видя), а в съблекалните ще си счупите крак да подскачате увити до гърдите с кърпата и да си надявате боксерите на мокрия задник.
Или още по-гадното да идете да се преобличате в кенефа на опикания под.
Е тва ми е извратено на мене! Гнус ме е от такива младежи, и от такива дето ходят боси по мръсната опикана земя в тоалетната и съблекалнята и не пропускам да им направя забележка!
Мисли си, че като си е сложил боксери на CK и отгоре късите гащи на DSQUARED 2 и ми се разстъпва бос напред назад е големия гъзар. И в басейна така влизат и на плаж така ходят. Разнасят гъбички и не се къпят - хигиена НУЛЕВА!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9e0db2965e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26, какъв плаж без бански, бе? Ходил съм като малък на плаж в много различни градове, което е било 2005 - 2007, дори и тогава не съм виждал хора без бански. Какви глупости дрънкате. А като има СПА и сауни, в които хората задължително трябва да влизат голи, тогава аз няма да влизам там. Всеки си преценява за себе си!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e3dbf1be95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Щото днешно време са КОМПЛЕКСАРИ мъжете и момчетата и се правят на големите мъжлета че някой ще им види малкия. Голям страх да не станат гейове...

И аз съм бил в бани като малък ама аз бях с бански та те ме гледаха и се чувстваха прецакани щото те без хахах

Наистина много свити са станали хората

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e3dbf1be95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Щото днешно време са КОМПЛЕКСАРИ мъжете и момчетата и се правят на големите мъжлета че някой ще им види малкия. Голям страх да не станат гейове...

И аз съм бил в бани като малък ама аз бях с бански та те ме гледаха и се чувстваха прецакани щото те без хахах

Наистина много свити са станали хората

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e3dbf1be95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Номер 21. Друг (не е писал досега)

Ти пък от марс падаш... къпал съм се и с майка и баща като много малък и с двамата голи. Но до момента когато реших че не искам да ме гледат повече пак беше след първите класове.

Много тъп коментар... ако се съблечел бащата бил педо, Ами ако и двама се къпят ей така като баща и син и бащата да помага на сина си като сам не може? Точно те най много имат право защото си се познават. Извратени са ей такива крайни изказвания

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e3dbf1be95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Абсолюто съгласен с 24. такива като Номер 21 знаете ли какво виждам? Днешно време младежите са путьовци! Жените са повече мъже от тях..

Като говорим за военните комисии. Спомням си как имаш един двама бяха пред срив че щели да им прегледат пишката и ануса да си разтворят за няколко секунди!

Днешно време виждате ли ги тия? Путьовци. смешниците сте. Номер 21 е пример за това

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: faaca10251
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   От Автора.
Странно или не, обсъдих темата с някои познати е така от любопитство, защото те имат и повече наблюдения покрай работата им.
Първо, всички си къпят децата голи. Никой не влиза с костюм в банята. Децата им естествено са малки и не могат да се изкъпят сами все още. На басейна на Спартак, ако някой е ходил знае, че душовете са общи ( което е нормално) и там има много бащи, които се къпят с децата си пак голи ( представи си номер 21! ). Аз също като ходя с племенника ми на 6 на басейн не го къпя облечен и най-вече го уча да не се срамува да е гол.
Един познат снима за игри на волята и ми разправя, че на кастинга мъжете са изпаднали в ужас, че нямат специално скрито място където да се преобличат, като кастинга е бил само за мъже. Т. е казали са им да се обуят с банските и те са се спекли яката. Той беше мн узадачен.
Друго, което чух в съблекалнята онзи ден от две млади около 20-25 момчета ме стресна още повече що за поколение са. И двамата са мн нацепени и си говореха, как не им ставал вече от тия добавки и как при сексуалния акт с приятелката на единия той не можел да го вдигне, а мислел само какво има в хладилника и как ще го изяде. И се забавляваха с тия факти. За мен това е мн зле и говори за едно поколение, което е тотално извън нормата. Интернета, всичките химии които се предлагат на пазара, манията за това как ще изглеждаш, като дори те не го правят за да ги харесват другите, а за някакъв собствен фетишизъм. Аз имам чувствтото, че се самовъзбуждат от външния си вид и дори по тази причина нямат нужда от реална връзка с жена.
Като ги гледам как се самонадъхват, единия направо получава душевен оргазъм от сожствените си мускули или тези на приятела си. И не мисля, че има общо с хомосексуализъм, а с някакво друго извращение.
Та да се върнем на темата - нещата не са добре за голяма част от сегашното поколение. Добре е, че има и хора, които са здраво стъпили на земята и са с ценности и предават кое е нормално на децата си. А именно - момчетата спед момчета няма от какво да се страхуват да са голи. Бащите трябва да обясняват на синовете си за какво за мъже, какво да правят с пенисите си и как да ги използват. Също както като на момичето му дойде цикъла, така и на момчета да се обясни за първото изпразване, ерекция, секс и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4463350eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   31, моето тяло - моят избор!!!

 
  ...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 857cc3b34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   ( Към автора ) Защо момчетата вече са толкова срамежливи според теб? Явно се налага, че това не е нормално да виждаш на чуждия мъж или на баща си пишката? Сигурно не са възпитани така или комплекс?

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: b52842c242
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   От автора.
Защо е така не знам. Но вчера едно момче почти се преби пробвайки се да си обуе бански, бидейки завит с кърпа и с една ръка я държи, подскача, омота се в нея... абе трагедия.
Накрая му предложих да изляза и да остане сам, за да си обуе тъпите къси гащи. Да не говорим, че късите гащи са за плажа, а в басейн се плува с бански! Ама и това не спазват младежите.

 
  ...
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 704553b79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   (Към автора )Хаха ужас явно не са останали момчета и мъже които да не го правят това нещо щом казваш, че е толкова зле положението при теб. Поне знаеш, че племенника ти няма да е като този с хавлията който е щял да се пребие :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker