Няма да ходя на бала. Ще съжалявам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няма да ходя на бала. Ще съжалявам ли?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1581 пъти
Да започнем с това че не понасям съучениците си. До сега съм ги толерирала и затова исках да отида на бала. Преди тях смених 3 класа. Ако все още бях в един от тях(без значение кой) нямаше и да се замислям, а направо щях да заявя че няма да ходя. Обаче с класа се разбирам аз лично, но като хора не ги харесвам. Лицемерни са. Мислех че ще почнат да се дъжат по-зряло, а те са даже по-зле. Не знам на работа кой ще ги търпи. Но аз лично кавга с тях нямам. Но и не съм приятелка с тях. Само с едно момиче съм приятелка и тя няма да идва. Не знам къде ми беше умът да дам пари. Ние късно се организирахме къде ще е бала. В началото на този месец. Да, в началото на този месец. Другите класове още в 11 клас са резервирали ресторанти, а при нас нямаше място никъде и съученици намериха място в друг близък град(1ч30м от тук). Съгласих се, дадох пари за хотел. До днес на 100% бях сигурна че ще ходя. Обаче какво стана? Последните две седмици съучениците ми не спират да се карат. Днес разплакаха две госпожи. То по-скоро един съученик който се има за голямата работа и винаги се кара с учителите и им говори на ти започва тези спорове. Днес не знам за какво се скара с класната и с госпожата по руски. Ние поканихме класната, госпожата по български, госпожата по биология и госпожата по руски. Днес и двете се отказаха от бала. Щом класната няма да е на бала и аз няма да съм. Уважавам класната ни страшно много. Особено за това че търпи тази мизерия. Обаче аз няма да ходя на бала.

Проблемите са:
-Как да обясня на класа че вече няма да ходя на бала без да се обидят? Те са тъкнообидни. Веднага ще се обидят и ще почнат да ме псуват.
-Ще съжаля ли ако не отида? Всичките ми приятели ми викаха "Един път в живота си ще имаш бал. Не го пропускай бла бла бла... И аз не си понасях класа ама се забавлявах на бала. " и аз реших че и при мен ще е така. Сега съм на 90% сигурна че няма да ходя на бала, но ще съжаля ли? Имам една приятелка и тя няма да ходи.
Бих предпочела съвети от личен опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3c590cfc35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   От авторката: Искам да уточня че в началото на този месец планирахме бала. Не прочетох написаното защото от яд не ми беше до нищо и просто исках да излея емоциите си(за стотен път). Сега само ще кажа че е на 100% сигурно че няма да ходя.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5564abe3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   И аз не ходих на бала си, но поради друга причина. Честно казано все ми е едно. Не мога да кажа, че съжалявам, но и не мога да кажа, че не съжалявам. Реши си сама, но като цяло не мисля, че бала е нещо кой знае какво - да гледаш съучениците си как ще се напият и ще чупят бутилки - има и по-забавни неща в тоя скапан живот.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1cbe07798d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Спокойно и аз не отидох. Сега след 15 години още не съжалявам

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4d3faa44ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Абитуриентските балове, особено нашенският им вариант, са откровена глупост - парад на пошлост и разточителство, златна възможност да пръснеш камара пари, колкото да се направиш на интересен за един ден. Нищо съществено няма да пропуснеш, ако не отидеш. "Балът е веднъж в живота" - да, затова част от моите съученици правиха и бал след бакалавърската степен, после бал след магистратурата. Терминът "бал" въобще не е подходящ за това, в което участват завършващите гимназия у нас. Получава се нещо средно между селско сборище и циганска сватба - особено като засвирят клаксоните и тълпата подхване добре познатия рефрен за "свършването". А като ги питаш, кое е свършило - ученето казват. Ако и ти мислиш, че си приключила с ученето, иди на бал - ще бъдеш сред себеподобни. :)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0ca12baee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Проста работа - нищо не казвай и просто няма да отидеш. Така или иначе тия хора вече няма да ги виждаш, какво ти пука.
Винаги може да си измислиш някакво оправдание после, ако ти се наложи. А най-добре да им кажеш истината - че не ти е хубаво всички наоколо да се карат и няма смисъл. Това е.
По барове и заведения ще има да ходиш след това до припадък. И дори ще е с хора които ще харесваш. Така че нищо няма да изпуснеш. Някои хора просто имат нужда от публика за изпълненията си.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fa35bda83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз за съжаление нямах абитуриентски бал. Просто емигрирахме и тук я няма тази традиция. Най-много на дискотека да отидат, но това е личен избор, изобщо не се организира целия клас. Най-много да се организират групичка от класа. Няма ресторант и няма нищо официално. Та малко съжалявам че аз нямах такъв празник, въпреки че класа ми в Бг се състоеше предимно от тъпанари и патки, само няколко бяха нормални от цялата паралелка. Сега гледам че повечето са вече зрели и отговорни хора. Твоите съученици още не са узрели, сигурно след 7-8 години ще им дойде акъла.
За съжаление като завърших висше също нямаше никакъв коктейл, нито официално награждаване заради карантината. Бяха организирали нещо онлайн, което ми се стори толкова глупаво, че дори не се записах. Но такъв ми бил късмета.
Та мисля че е по-вероятно в бъдеще да съжаляваш че не си присъствала на бала отколкото да съжаляваш че си отишла.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1097d14e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Можеш да отидеш с момче или момиче което не е от твоят клас и пак да се забавляваш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a84fcf7a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Приятелите ти са прави. Трябва да отидеш на бала, а и дотогава има много време. Може другото момиче и ккасната ти да размислят.
Част си от този клас, завършваш с тях, каквито и да са, друг бал няма да имаш. Един ден децата ти ще искат да видят как си изглеждала ба бала, а ти няма да имаш какво да им покажеш.
Учителите така или иначе стоят ба отделна маса и колкото и да ги уважаваш, няма да имаш контакт с тях, освен бякоя и друга снимка заедно.
Колкото и да е обидена на един от вас, класната ви трябва да ае държи като класна до последно и да дойде на бала.
Постъпката й не говори добре за нея самата.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1a1aa656d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Чак да съжаляваш не знам, но това е едно много хубаво изживяване и ако не за съучениците си, направи го за себе си.
И нашите бяха лекета в училище, в 11ти клас само дето не се бяхме хванали за главите и да се избием. Обаче то е нормално, когато прекарваш толкова години почти всеки ден с тях. Обиждахме се, псувахме се, кълняхме се всеки ден. Минаха 5 години от тогава и от скоро започнахме да се уговаряме да излизаме.
Ти си отиди на балът, направи си готиното и не се занимавай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e539207b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Аз лично много добре изкарах на бала. Но общо взето това си е едно най-обикновено събиране, на което сте облечени по-официално. И да ходиш и да не ходиш - все тая. Нищо не губиш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4256f31c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   В същото положение съм, единственият ми приятел няма да ходи, аз също възнамерявам да не ходя, вече им казах и то не заради друго а защото сметнах за ненужно да плащам за нещо на което няма да присъствам. Няма смисъл да се обясняваш просто не отиваш а в денят след бала тези хора за теб са нищо.

М 18г Пловдив

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a486ead64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Ми аз ходих на моя и бях повече от щастлив. Съжалявам хората, за които това е някаква мега глупост и как едва ли не било вечер като вечер...

Именно балът ни събра точно в този ден и ни направи задружни. Беше различна вечер от всяка друга и не само, че не съжалявам, ами и се забавлявах много. Напих се до толкова до колкото да ми е кеф. И помня какво правих - всичко си беше точно.

Не виждам нищо лошо в това човек да си вземе някакъв тоалет и да отиде една вечер с класа да се забавлява.

В годините около моя бал - преди и след него, в големите градове имаше един специален дух на празник ако щеш. В Пловдив улиците гъмжаха от автомобили с викащи абитуриенти и във всички хотели имаше празнуващи - датите започваха от 23 до 28 май. Конкретно моя набор бяхме най-многобройния от 90-те. Може и да го романтизирам, защото онези години бяха много хубави за мен.

Не знам какви са отношенията между сегашните младежи в тинейджърска възраст, но определено смятам, че са много по-зле. Ние всички бяхме заедно и не говоря за село или провинциален град, а за Пловдив, където уж се предполага, че хората трябва да са по-студени. По-кварталите се събирахме много хора.

Ако човек е аутсайдер, смахнат и не се чувства добре, по-добре да не ходи. Защото тези чувства ще се умножат. Целият ми клас - около 31 души мисля, почти всички бяхме настроени да се разбием и така и стана.

Предварително искам да кажа на всички - попътен вятър в бурното море на живота.

Мъж на 29, Пловдив

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3242cffb85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   НЕ и НЕ, няма да съжаляваш. Ако, нямаш истински приятели в класът, просто ще е мега тъпото прекарване.
За костюмът няма да коментирам, даваш излишни пари за нещо, което го обличаш една вечер.

Аз ходих на моят бал от уважение към Класният ми учител, седях половин час и си бих камшика. Като се замисля сега, трябваше въобще да не отида, т. к. през годините съм показвал уважение към Класният.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 027705f53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Дали ще съжалява някой си зависи от конкретния човек. Щом мислиш, че ще съжаляваш - отиди. Ако не ти харесва идеята - недей. Много неща са един път в живота, въпроса е дали човек ги желае или не.
Това, за което ще съжалявате всички от класа след време - е това, че сте се изпокарали и разединили заради някакви детински глупости.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4fb69c9610
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Момиче, отиди си на бала, че после ще съжаляваш. Не е кой знае какво, просто ще се съберете с класа и класната и ще идете да се почерпите и позабавлявате. И без това тия хора сигурно повече никога няма да ги видиш. Иди, за последно е. От моя клас само аз и още един съученик не отидохме. Причините ни бяха различни. Неговата беше, че имаше приятелка от друго училище и затова му казаха, че не може тя да му е дама на бала, понеже не е от нашето училище, при което той се ядоса и каза, че щом не пускат приятелката му на бала и той няма да ходи без нея. Аз пък бях много комплексиран и ми се струваше тъпо да ходя на бала, отделно от това, не можах да си намеря дама. Имаше и други, които бяха без дами, но пак си отидоха.

Та относно тоя мой съученик - той се раздели с приятелката си точно 3 месеца след като мина бала. Малко след това той самият ми каза, че съжалява, че не е ходил на бала само заради това, че не са пуснали приятелката му и малко след това тя го е зарязала. Аз също съжалявам, че не ходих на бала си. Чувствам се така все едно съм завършил училище, ама не баш, след като съм изпуснал финалния момент, а именно бала. Като отидох в университета и още на първия ми ден като се запознавахме с колегите и те почнаха да си показват снимки от бала. Всеки показваше на неговите снимки ето това съм аз, това е класната, това е господина по... който много ме тормозеше, ама вече и той ми липсва, това е най-добрия ми приятел и така нататък. Само аз тъпака смотан нямах каква снимка да им покажа, защото не бях на бала си. До ден днешен съжалявам, че не отидох, а вече минаха 8 години оттогава.

Не прави като мен!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3c1be29e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не знам дали ще съжаляваш, но можеш да отидеш и после да си тръгнеш рано, ако не ти хареса. Ако не ходиш, няма и нужда да обясняваш на класа.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a0387abc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не ги слушай тия, дето ти казват, че ще съжаляваш. И аз не исках да отида като предполагах как ще си прекарам - седя си, говоря си с хората, облечени сме в парите на мама и тате като за някои това е повод на гордост и общо взето нищо, което ме влече. Точно така стана, даже си тръгнах по-рано, от колкото си мислех. И на края се изляха пари за едното нищо. Дори една проста кино вечер щеше да ми е по-приятна. Но се разбирах с класа си и бяха до някаква степен готини. Щом единствената ти приятелка няма да дойде, а и ти не понасяш съучениците си, ще се чувстваш адски тъпо там, от сега ти казвам. Не виждам причина да ти пука, ако кажеш на класа си, че няма да идваш, единствено е важно да си вземеш парите. По-добре така, от колкото да те гледат на бала и да те съжаляват, че няма с кого да си говориш. Не слушай и по-възрастните от предишните поколения, дето възхваляват този прословут бал - днешно време е типична дискотека, с единствената разлика, че е два пъти по скъпо, заедно с всичките излишни суети.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5d8f2cc3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ами аз също казвах, че не искам да ходя, но единствено направих гадно на родителите си и себе си. В край на сметка отидох, не беше нищо особено. Можеш да стоиш колкото си искаш. Вечерта след ресторанта отиват да се напиват в дискотеката, така че тогава може да пропуснеш. Стоиш колкото си искаш, никой не те е вързал там.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 356263b0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ако положението е такова не ходи и толкова. Аз бих им казал в последния момент, даже не бих им казал. Най-добре не ми казвай или буквално в деня на бала или предишния ги излъжи, че си болна от нещо и не можеш да отидеш и готово. Аз също не исках да ходя на бала, защото и аз се нямах с съучениците и честно казано нямах търпение да се махна от гимназията и да се свършва, но отидох с 2-ма приятели и с гаджето на единя и не седях много(май до към 11 или 00) и си тръгнах. Нищо незабравимо няма по тия балове според мен. Пиене, пушене и дрогиране. Отивам аз до wc-то, вътре всичките ги познавам и си бяха наредили линиики да шмъркат, за нито 1 не предполагах, че са такива, но то какво ли може да очакваш в днешно време, останах потресен, даже ме поканиха, но отказах естествено и нямах търпение да излезна от wc. Беше скучно, като всяка друга сбирка, всеки на телефона, няколко човека танцуваха само, а останалите навънка пушеха, а тия вътре пиеха. Кво да ти кажа.. Според мен нищо няма да изпуснеш, най-тъпото е, че най-вероятно всичките ти роднини и родителите ти ще те карат да идеш на това "веднъж в живота мероприятие" и "незабравимо изживяване"... Успех и знай, че имам много хора, които са минали през това, не са харесали бала си или не са отишли(няма да си първата, нито последната). Не те карам да не ходиш, но ако така си решила е ок. Ако все пак решиш да идеш иди, макар че не знам какво ще правиш там без най-добрата ти приятелка... Ще забиеш най-вероятно на телефона и ще умреш от скука докато пияните и напушените ще се "забавляват"

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7ab85a29d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз ходих на бал. Но не ми беше добре. Нямах близки отношения със съучениците си. Повечето бяха по двойки. А аз сама. За капак и бившият ми приятел, когото още обичах беше там с новата си приятелка-моя съученичка. Преживях го, но и да не бях отишла-нямаше да съжалявам.
През годините след това ходих на много балове, банкети, фирмени партита, студентски празници, набори срещи... и си изкарвах супер.
Виж, не се омъжи и нямах сватба-за това съжалявам.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fdaafa6179
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Иди естествено, там ще има съученици от цялото училище. А ако не намериш поне един, с когото ще си допаднете за компания е нужно да се замислиш, дали причината не е случайно в теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fdaafa6179
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Иди естествено, там ще има съученици от цялото училище. А ако не намериш поне един, с когото ще си допаднете за компания е нужно да се замислиш, дали причината не е случайно в теб.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 91e20d20d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Щом смяташ, че ще е зле, вероятно си права. Ти си познаваш най-добре обкръжението и съучениците.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 63b8d5183e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   АЗ завърших училище 2018 и също не отидох на бала. Не съм съжалявала до сега. Дори продължавам да съм благодарна че не отидох. Класа ми ме мразеше и би било малоумно да седна и да пия и да ям с тях. Парите за бала отидох за 1 седмица на море в чужбина. От класа ми още няколко човека също не отидоха. Не е болка за умиране ако искаш да се напиеш и да се наядеш можеш не само на бала.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b7b93e876d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   И аз завърших 2018 и не си правих бал, нито пък някакво събиране с роднини, абослютно нищо - още не съжалявам и няма да съжалявам.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: eb3440d8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Не обичам сборища със Сульо и Пульо, предпочитам да се забавлявам с хора, които са ми приятни, в тесен кръг. За това на бала стоях около 1-2 часа и си отидох. После ме беше яд, че изобщо отидох на тази тъпотия. С парите си направи една хубава екскурзия.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3c590cfc35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   От авторката: Познайте какво стана с бала който класа планира? Всичко отпадна. Сега мислят къде другаде да празнуват бала и кога. Абе несериозна работа. Радвам се че се отказах. А и знам идеята им за забава. Ще се напият, напушат, надрусат, ще се наебат и "шофьорите"(никакви шофьори не са, но имат книжки) ще се правят на интересни като нарушават закона и им се нанесе поредната глоба(освен ако не избягат от полицаите) и ще надуват най-отвратителните чалги. Просто не си струва. Ще си правя бал със семейството.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1fd6f08038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Имам приятелка, която години наред е била тормозена от съучениците си отишла е само в училището за 5 минути да я видят и след това си е празнувала само с най -близките хора. На 26 г. е до ден днешен не съжалява за решението си както го чувстваш така постъпи. ж. 29

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c1e19de35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ако не желаеш да ходиш просто не ходи, не си длъжна на никой.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3c590cfc35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От авторката: Последен ъпдейт. Няма да има бал. Толкова много планирахме, накрая нищо не стана. Всички се отказаха от бала и следователно такъв няма да има.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7149825a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Организирайте си екскурзия. Ще ви остабе незабравим спомен за цял живот, а балните дрехи само прашясват в гардероба.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2d662ce491
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ!
Аз също не отидох, защото не виждам абсолютно никакъв смисъл в това. Да се напиваш с хора които не понасяш да те гледат 200 човека как си се облякъл и да кюлкарат и тем подобни глупости. Буквално пари за глупости. Аз отидох на екскурзия вместо на скапания бал. Аз и още една моя добра приятелка обиколихме Австрия, Чехия, Унгария и Словакия, както и преминахме през Сърбия макар и транзитно все пак видяхме нещо от там. За 600 лв и като сложиш още 200-300лв джобни абе за около 1000лв виждаш 4-5 държави и ти остава страхотен спомен. А на бала кво пиене ядене и глупости. Все едно друг ден не можеш да пиеш и да ядеш и да се правиш на интересен както се случва на баловете. Дай тия пари за екскурзия по добре ще си изкараш от колкото да седиш цяла вечер с малоумници.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d46b9ceaf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Знам, че е късно да пиша в темата, но ще допълня и за другите, че за бала съжаляват само по американските филми. Правете си изводите. Не сте малки вече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 дни
hash: 225bc14e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Супер индивидуално е. Някои съжаляват, други не. Щом го мислиш от сега, значи още се чудиш. Отиди. Ако не ти хареса си тръгни. Каквото и да е - е емоция. Само като отидеш ще разбереш остава ли ти се или не.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 368920d65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Аз не ходих защото са лицемерни, поне на 8 човека от класа имам фейсбуците, а с никой не съм се виждал ваканциите. Всички усмивчици и подпитвания "как си" са лицемерие и не си заслужава. Като искат толкова да ядем и да пием, да се видим няколко месеца след завършване, ама няма да се организират. То няма да им пука повече. Всеки сам си решава и познава обстановката. Мен ме дразнеше, че ми се възмущаваха, това си е мой избор. Нито искам да ям какво са поръчали, нито да пия колкото са приели за нормално. Аз се наковах в тесен кръг и си ми беше ок. Стига стереотипи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker