Ударих майка си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ударих майка си
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1137 пъти
Какво да кажа нещата стигнаха до краен предел. Майка ми пие има проблем с алкохолът които не признава и това е от години.
Пие всеки ден колкото и да се моля да спре не става само лъже и се крие. Когато е пияна аз не издържам и получавам гневни изблици и да не мога се сдържам и стигам до агресия... Не искам да се оправдавам това е толкова грозно, но знаете ли какво е всеки божи ден да се разправяте с пиян човек? Ужасно е положението вкъщи е на ръба... Не знам какво да правя? ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: dcc8106506
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не знам дали знаеш, но алкохолизмът е болест. Дори дават ТЕЛК за това заболяване, приемат ги в болница, за да ги закрепят малко, лекуват ги в психиатрия. Алкохолиците могат и да влезнат в ремисия, но първо трябва сами да пожелаят и след това с доктори и близки да се закрепят. Имам близък, който на 25 си е правил безпаметни едноседмични запои, по това време се е осъзнал и после 25 години не е изпил една капка.
Не я бий. Ако искаш се консултирай с нейния ЛЛ и се опитай да помогнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: df695ababd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Следващият път и натикай главата под студена струя вода и дано да изтрезнее по-бързо, но май пияниците само определени здравни заведения ги оправят. Дори и диагноза цироза на черен дроб да получат пак не спират

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1132a99985
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има клиники за лечение на алкохолна зависимост. Иначе те разбирам перефектно, защото когато човек е е изкаран от нерви, съзнанието му е силно замъглено и тогава може да стигне до крайности. Това те оправдава. Ти в сърцето си не би го направил, но това е в следствие на замъглено съзнание. Но с бой в некакъв случай няма да се оправят нещата. Освен, ако отсрещтната страна не я е толкова страх от това, че да не си позволява да посяга към алкохола, но ти не би причинил това на майка си. Затова най-добре да полежи в клиника за лечение на алкохолна зависимост. Хем ще спрат скандалите, хем ще удължи живота си, понеже алкохола е билет за пряк път към гроба.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9ee604d36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Заслужила си е шамара, нямаш вина!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6bf7ff12b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мисли в посока как да се махнеш защото няма как ти да е спреш докато тя не иска. В този кошмар няма как да живееш отиди при някой близък.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d84e064755
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не посягай ако не те застрашава физически, като за начало. Мога да ти кажа, че знам наизуст за какво говориш. И моята се напиваше, все още се налива. Налива ли се, върху всички болкук хвърля, псува мен и жена ми, изнудва емоционално, реве и обременява всички с жалките ѝ недъзи. Така е било цял живот, много хора измъчи.

Мога да ти кажа аз как се справих: прави само нужното, не се обременявай с лигавщини. Ако те псува, игнорирай. Ако провокира, игнор. Не си бавачка, родителите се грижат за децата, не обратното. Прави каквото е нужно, но не повече. Ако ти писне да слушаш хленч, излез навън. И гледай да се махнеш колкото по-бързо можеш. Такива твари искрено ти хабят живота и изпиват младостта. Аз бях в клинична депресия, докато не се изнесох перманентно и не ограничих контакта. Да гледаш пиянде цял живот не е съдба, която някой заслужава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: af12132910
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Това за шамара не знам дали си го е заслужила, просто не я удряй другия път а бягай с 200 като я видиш в това състояние.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0d705a5abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ами кво да ти кажа мн е грозно да удряш майка си смисъл помогни вместо да я пребиваш

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1c44732132
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Майка ти е такава, каквато е. Остава ти само да я приемеш и обичаш такава каквато е, ако искаш да си щастлива и да ти върви в живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 54e1232e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако си пълнолетен се изнеси на квартира, но не й давай адреса си. Напълно я игнорирай и си гледай живота. Грях е да удриш майка си, каквото и да прави. Изнеси се, замини за друг град, ако трябва и я остави да се оправя сама. Друг начин да й помогнеш е да я заведеш при Анонимни алкохолици. Или в болница за зависимости. Така ще й помогнеш, а не да я удриш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker