Тръпката я няма вече :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тръпката я няма вече :(
преди: 16 години, 1 месец, прочетена 5040 пъти
Аз съм момиче на 15 от 4 месеца ходя с едно момче на 19 години. Всъщност той въобще не е като повечето на тая възраст. Не ме е искал да правим секс щото знае, че аз все още не съм готова и дори самият той все още не го е правил.

В началото беше страхотно подаръци, рози по повод и без повод. Бяхма много щадтливи забавлявахме се, гъделичкашме се, приятелите ни казваха, че сме много сладки. След първия месец някъде почнахме да се натискаме, но само това нищо повече. Обаче напоследък вече няма нъкакви изненади, все едно и също и май само се натискаме. По скайп винаги само аз му пиша и когато го направя той казва "ти се сети да ми пишеш". Постоянно една фр се зарибяваше с него, но и той не оставаше назад, когато му казах, че не ми харесва той ми отговори, че не било нищо, че с всяко момиче било така. На последък ми се сърдеше и за най малкото нещо. Когато се скараме и аз споделя с 2-3 приятели той почваше да ми говори защо трябвало селия град да знае, а той виначи казваше на нея, тя винаги знаеше, че сме скарани.

Преди 3 дни се скарахме за пореден път и този път реших, че няма аз да отида и да почна да му се моля да не ми се сърди и уви от него няма не вест, ни кост, само един чат в който каза, че вината не била в мен, а в него щото неговия характер бил такъв че един ден му е хубаво, на другия всичко го дразни и затова не можел да бъде за дълго с едно момиче. Попитах го какво ще рече това и той каза "за сега нищо" и от тогава не сме се чували и виждали.

Но от тази караница осъзнах, че този път въобще не ми липсва и ми е все тая дали ще се оправим и имам чувството, че тръпката от началото я няма вече. Чудех се да му кажа За известно време да сме приятели, а ако след време искаме да се съберем ще го направим. Споделих това с приятеля който ни запозна и който чувствам като брат, а той ми каза че ако скъсаме и на двамата ще ни се разсърди.
Мислите ли, че ще постъпя правилно с това решение за приятелството или и вие ще кажете, като някои приятели че аз все още го обичам.
БЛАГОДАРЯ ЧЕ ИЗЧЕТОХТЕ ВСИЧКО ТОВА :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 1 месец
hash: aec7122d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Очевидно не е за теб. Останете приятели макар, че това в известен смисъл не е възможно, любов след приятелство може, но не и приятелство след любов. Разбра ли ме.....

Е съвета ми е: зарежи го....

 
  ...
преди: 16 години, 1 месец
hash: cdacf45f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Само не ми казвай, че би била отново с него, само за да не се разсърди приятелят ви!!!
Това са непростими "намаления" в човешките отношения! Ако не уважаваш и обичаш първо ти себе си, няма как да очакваш нещо такова от другите. В случай, че не си ме разбрала-тази "връзка" отдавна е приключила! Не се "подарявай" на сульо и пульо!

 
  ...
преди: 16 години, 1 месец
hash: fd7ec5ede0
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Бъди сигурна, че връзката ти е била сериозна. Първо много бързаш, второ сама пишеш как бързо всичко се е изчерпало. А не се притеснявай за този, който ви е запознал. Ще се муси една седмица и ще му мине.

 
  ... горе^
преди: 16 години, 1 месец
hash: 11b22f11a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ВИЖ МИЛА ЩОМ ВЕЧЕ ТРЪПКАТА Я НЯМА, СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМА И ПРИЧИНА ДА СТЕ ПОВЕЧЕ ЗАЕДНО ЩОМ САМО СЕ КАРАТЕ .В ЕДНА ВРЪЗКА ТРЯБВА ДА ИМА РАЗБИРАТЕЛСТВО, ТО ВАШЕТО СИ Е НАПРАВО ДЕТСКА РАБОТА, НО ЯВНО ТОВА МОМЧЕ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ОПИТ ЗА МОМЧЕ НА 19 ГОД. ОТНОСНО ПРИЯТЕЛЯ , КОЙТО ТРЯБАВА ДА ВИ СЕ СЪРДИ МУ КАЖИ ЧЕ АКО ДЪРЖИ НАИСТИНА НА ВАС ЩЕ СИ ЗАПАЗИ ОТНОШЕНИЯТА ДОРИ И ДА СТЕ РАЗДЕЛЕНИ. ЗАПАЗИ С МОМЧЕТО ДО ТЕБ ПРИЯТЕЛСКИ ОТНОШЕНИЯ, ДОКОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО. УСПЕХ!:)

 
  ...
преди: 16 години, 1 месец
hash: adfdeaf820
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката:
Снощи се раздалехме по взаимно съгласие и днес излязохме с приятели и после той ме изпрати до нас щото беше тъмно и по пътя ми каза "Не исках да става точно така исках само малко почивка да мога да си събера мислите, но връщане назад няма" и на мен ми стана кофти, щото май още имам чувства, но май и аз имам нужда от почивка, за да си събера мислите и му казах тогава ако иска да не го приема като цялостна раздяла и след време ако и двамата искаме може пак да се съберем.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker