Как да постъпя с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да постъпя с него?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 806 пъти
Пиша тук с надеждата да намеря съвет.
Студентка 1 курс съм. Мога да кажа, че с колегите ми се разбираме много добре, с доста от тях сме наистина близки. Имам един колега обаче, който направо ми влезе под кожата. Момчето е изключително красиво, възпитано и умно, с чувство за хумор и всичко, което едно момиче би поискало.
Случаят е следният - от както се опознахме, с въпросния колега си станахме по-близки. Разговаряме на всякакви теми, събираме се да учим заедно. Много пъти се е случвало да го чувам да отказва на колеги и колежки да излизат на някъде под предлог, че има работа и после да пита само мен дали искам да излезем да се помотаем или да учим заедно, в зависимост от ситуацията. А аз определено имам някакви чувства към него. Не зная дали и той има такива, но се усещат някакви намеци през цялото време. Като каже шега винаги поглежда първо към мен и аз се засмея чак тогава поглежда и към другите, хваща ми ръката, гъделичка ме, прегръща ме през рамо и всякакви подобни неща. Вчера обаче така се получи, че дочух разговор между него и една от най-неприятните ни колежки, за която не искам да се изказвам, защото не мога да кажа нищо хубаво, из целия университет ѝ се носи слава. Говореше му "Ти сериозно ли с тая точно, какво видя в нея, гледай я каква е очиларка, че е и дебела от горе на всичко", а единственото, което той ѝ отвърна беше "Не бъди чак толкова груба" и се засмя без да каже нищо в моя защита. Не че е длъжен да ме защитава, просто имах впечатлението, че сме поне приятели, а аз не бих допуснала някой да говори за мой приятел пред мен така. Откровено казано ме заболя. И то много. Не толкова заради нейните думи, колкото заради това че той нищо не ѝ каза. За уточнение - нито съм грозна (много хора са се впечатлявали от външния ми вид) нито съм дебела - 1, 60 м. съм и тежа 62 кг. Имам по-едър бюст и определено се гордея с бедрата си. Звучи сякаш се хваля, извинявам се за което, но ми стана супер тъпо, че някой ме обижда по такъв начин неоснователно и без да знае какъв труд беше във фитнеса, за да успея да придам на тялото вида, който искам.
Въпроса е, че не знам как да реагирам на това, което чух. Знам, че се отнасяше за мен тъй като въпросната колежка няколко пъти спомена името ми, също и групата, в която сме и тримата. Съмнения нямам по този въпрос. Довечера излизаме с групата ни приятели, слава богу без нея, но той ще е там предложи да дойде и да ме вземе от нас.
Аз се чудя как да постъпя. Да продължа ли да общувам с него както досега или по - добре да се отдръпна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 577ecfe32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Първо, мацка, за възрастта си постъпваш доста неопитно!

Второ, как не се сети досега да му пуснеш и ти една ръка, а да не седиш като замръзнала точилка, докато той те хваща и прегръща?
Да му беше казала нещо от сорта, че ти е приятно, когато те прегръща, че ти харесва отношението му към тебе, че го намираш за мил и пр.. Защо не го питаш дали те харесва, по повод на това, че прекарвате доста време заедно? А ти като типичната захлупена офца веднага намери под вола теле, за дето не бил те защитил пред твоята колежка, независимо, че не си участвала пряко в ТЕХНИЯ разговор. Да не би да сте гаджета, че той трябва да реагира по-остро? Ти пусна ли му поне веднъж, че ще очакваш той да има закрилническа роля в твоя животец? Ама, ха! Хем си се влюбила в него до уши, хем не му даваш никакви сигнали да действа по-натам! Ти какво очакваш? Да вземе и да те изнасили, че да си кажеш най-после: "Вече сме заедно! Разгеле! "?

Ти си точно като тези, които се обсъждат в съседните теми - на добрите и интелигентните момчета не пускате, а когато се появи напомпан, татуиран коцкар ви се разтича минджата.


Кумчо Вълчо

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 577ecfe32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Забравих да напиша и още нещо:

ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ!

Да си 1. 60 на 62 килограма си е доста мазничко. Не си дебела, но за сметка на това си доволно закръгленичка! А и тези „бедра“ са си живи баджаци в твоя случай, без да ги гледам.


Кумчо Вълчо

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1d156e4518
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хмм... а защо имаш нужда от защита? Момчето те харесва, другата ревнува, под нивото му е и крайно не е искал да се занимава с нея. Реагирал е много зряло, според мен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0c8ff014ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз бих се отдръпнала. Не че подобни клюки по мой адрес биха ме засегнали, но както викаш, важно е отношението на твоите приятели. За начало, аз не бих била близка с хора които се отнасят зле с моите приятели. Малко приятели имам, но взаимно сме лоялни и може би затуй приятелството ни продължава повече от десетилетие. Завършихме училище, университет, работим... и пак сме си дружки.
Не е задължително да си груба с него и да го отрежеш, дори не е нужно да му споменаваш случая. Просто не бъди толкова близка с него, бъди любезна и до там.
Когато групичка момичета се наговориха да обиждат и злословят срещу най - добрия ми приятел, аз моментално ги изтрих от моите социални мрежи и прекратих всякаква връзка с тях. Същото направи и той със сестрата на гаджето ми след като разбра за всички мърсотии които ми беше направила. Та това е според мем приятелството, взаимна подкрепа. Останалато са просто колегиални отношения. Щом той позволява да говорят така за негова уж добра приятелка, значи за него си просто колежка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9d31195b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сходна история беше публикувана тук преди месеци (или може би миналата година), само че тогава обидената жена била чула случайно как нейният приятел не я бил защитил пред негов приятел, докато сега в ролята на този приятел е жена.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1169ab08db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пру 1, 6/ и 62 кг си закръглена. Казвам ти го като жена висока точно 1, 60 и през ученическите ми, студентските ми години, танчак до 36 г. възраст тежах все 48-49 кг, спортувах редовно и имах бюст 75 С. Сега наближавам 50-те, с 2 деца и съпруг и тежа 56 кг, с бюст 80 Д, а на мъжа ми му се иска да поотслабна още малко.
Да, за женена и раждала жена след 40 минаваш за закръглена, а за млада жена си дебела.
Вземи се в ръце, запиши се на спорт и отслабни. Млада си и ще отслабнеш лесно. Спортът е полезен и за бюста. Здравите мускули ще му помогнат да се задържи стегнат и един ден, когато станеш майка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7018ea9362
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Това е някаква постановка устройват ти някакъв капан искат да ти свалят оценката за теб и да започнеш да му се доказваш, а той в същотото време да те спечели без да прави нищо. Не те е защитил зл защотото той не се вглежда толкова внимателно в думите както теб. Игрите са хубави до като няма разплакани.... играйте си внимателно... като децата:)-‐-

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7018ea9362
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ще ти разкажа един скощен случай, има две причини за да не те защити едната е ако греха владее волята му другата може да е преценил че думите на колежката му нямат тежест и е без значение какво ще каже той тактично я е предупредил да не те засяга.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker