Чудя се... да му пиша ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чудя се... да му пиша ли?
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 17451 пъти
Здравейте ! Момиче съм, седми клас. Пролетта си харесах едно момче /10 клас/. Нали харесваше ми, нормално е. Виждах го много рядко и за това не бях сигурна в чувствата си. Лятото го бях позабравила нали, мислех си за други момчета, пишех си други и така. Обаче началото на тая учебна година го видях. Той идваше в класната ми стая доста често и момичето, на което разказах пролетта само ми подсвиркваше за него. И така от невинни закачки се влюбих сериозно. Не знам какво ми стана, просто се влюбих.

Той не знам дали знае за мен. Не съм му писала, нито съм го заговаряла. Срам ме е. Веднъж за малко да му пратя бележка с целувка и да го питам за номера му, но той я отказа, а аз повече не опитах.

Много съм объркана. Питах негов приятел, да вярно, че се колебаех 20 минути, но го питах. Той излезе с оправданието, че не си знае паролата. Не знам дали му е казал, вероятно не, момчетата са такива.

Миналата учебна година написах с молив на стената, че го обичам, но нищо. Просто исках да знае за мен. Днес в информационните намерих скайпа му. Сега се колебая, дали да му пиша, дали не. Страх ме е, че може да объркам нещо, но ако не опитам... Може да кажа нещо грешно, да ми каже, че не ме харесва, изобщо имам малък шанс. Не искам да го е яд на мен като ме вижда.

Той е кротко и добро момче, е да, бяга от часове, но само толкова. Някой път говоря нещо за него и той се обръща. Гледа ме в коридора, но като минаваме един до друг как да не гледа човека. Въпроса ми е какво да правя, разликата ни е четири години, не мисля, че е проблем. Да му пиша ли, или не? Посъветвайте ме и какво да правя. Само не бъдете много груби, защото съм много чувствителна! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: ffff1c4437
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Миличка, според мен по-добрия вариант е да го заговориш на живо. Хехехе... спомням си аз като бях в 7ми клас, беше толкова яко... И аз си харесвах момчета и беше много забавно. Сега съм трета година студентка хехе... Пак е забавно, ама не е същото.

Виж, нищо не губиш, знам, че те е срам, ама примерно ако влезнеш в класната стая и го видиш, кажи му здрасти или пък потърси да видиш дали нямате общи познати или пък общи учители и аз не знам. Нещо общо, за да може да потърсиш помощта му. Момчетата се кефят да помагат, това ги кара да се чувстват способни ;)

Според мен, най-добре така. Но съшо така знай, че си на 13, а той сигурно на 16-17, малки сте като цяло, в смисъл такъв, че сте доста неуверени и е нормално да има издънки хехе...

Само много, много горещо те съветвам да не се въвличаш в сексуални авантюри, има време за това, наистина, мъничка си и това е прекрасно! Бъди свободна и не се давай! Изживей си моминството! Казвам го, защото в днешно време знае ли човек, даже седмокласници правят секс... Наистина е грешка, не я прави в случай, че тръгнете и той поиска...
Целувки от мен и успех! Пиши какво е станало!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8a18dfc0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, не се занимава с по-големи, защото ако случайно се вържеш на тази кукичка ще останеш много разочарована от мъжете на тази възраст. Ако изобщо ти обърне внимание, най-вероятно ще бъде само за секс. Поживей си още няколко годинки без тези терзания. Сега кандидатстването ти е по-важно, защото имаш само един шанс. Не си позволявай това чувство да ти разбърка мозъка. Има време и място за всичко в този живот. Не бързай. Успех!
Сара

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9233c31596
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

3.   Като минава покрай теб, ти кажи здрасти, как си. Обърни се по име ако му знаеш името. Няма защо да се срамуваш. Дръж се уважително, с приятни добри маниери и той няма да се плаши от теб. Ако се държиш странно, "смахнато" и той ще страни от теб. Завържи разговор за нещо което е обичайно тема на разговор. Говори спокойно, възпитано и любезно и не се натрапвай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a85e7ab826
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Мен ако питаш пиши му, пък каквото сабя покаже! ;)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 416698794a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей .... Моя съвет ее да му пишеш кажи му това което чуствашш пък каквото ще да става мисля ,че колкото и да е срамежлив ако има чуства към тебее поне по скайпа ще ти ги признае ,а колкото разликата между годините според мен няма никакав проблем стискам палци .....

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a53e583ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "Той е кротко и добро момче, е да, бяга от часове, но само толкова. "
Ей това е, само дето бягал от час, човекът... в моето училище за 6 неизвинени изключваха, ама както и да е. Да ти е жив и здрав.

Според мен иначе няма какво да загубиш, ако му пишеш, но най-вероятно няма да ти обърне внимание. Вярно, разлика от 4 годинки е нищо, ако си на 20, той на 24, но не и така. Той скоро е пълнолетен, ти си... ами пикла. Той ще иска и секс и други неща, ти си в.. 7-ми клас. Готова ли си изобщо за момчета?
Не знам, всеки е различен. Признавам си, мен в 7-ми клас повече котки и кукленски работи ме вълнуваха, но всеки си е различен. Аз лично, ако бях на твое място, бих му писала, пък каквото стане. Успех.
А.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: db23969fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами като го харесваш пиши му или го заговори няма да загубиш нищо... Аз също съм седми клас (на 13г. ) ии имам приятел, който е на 17 и пак ни е 4 години разликата. Според мен годините нямат значение... Така, че няма за какво да се колебаеш пиши му или просто го заговори... Успех ти желая! :)))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d5bc052abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Според мен най-добрия вариянт е да му намериш телефонния номер и да му пишеш там нещо мило.....стига с тоя скайп и файсбук,.....пиши му не му казвай коя си първоначално...малко го зариби, накай го да си мисли за теб..и да се чуди коя си....Полсе му уреди среща някаде , за да разбери коя си.....Аз поне така правих на твоите години.....а тези неща за секса и т.н. не ги слушай....Всичко е относително, ако стане нещо между вас и той те уважава няма да те насилва.... Успех!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ef8086fea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Абе толкова ли щи ти стане нещо, ако говориш с него. Какви са тия лапешки истории да пишеш на стената, че го обичаш. Ей тва е супер смешно и жалко. Та ти не знаеш дали той знае за теб, пък си го обичала. А да и е нормално да се обърне като говориш за него, хората попринцип го правят като чуят името си. Айде ходи да залягаш над уроците тая година, имаш още мноого време да пишеш имена по стените.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9e34d9a1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм в подобно положение.. но му писах..! ;д

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 190b963adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Виж сега, още си малка, не се води само от чувствата си към него, а и малко помисли, за всяко нещо си има време, а и има доста нещо които първо трябва да уточниш, преди да предприемеш нещо, дали той отговаря на изискванията ти за момчето което би искала да имаш като гадже, характера му, даржанието, и много други такива неща, просто не прибързвай, помисли си добре, първо понаучи нещо повече за него, за да не допуснеш грешка и после да страдаш, както казах не се води само от чувствата си, трябва малко и здрав разум. А за това дали да му пишеш, пиши му, пойскай да се опознаете, и тогава прецени дали е за теб. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7eb57e7fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен трябва да му пишеш, но здр, аз съм еди коя си харесвам те, , не започвай така първо се запознайте в скупе кажи му коя си. Какво като имате 4 год разлика? Любовта няма граници : ) Пишете по скупе и ако е мн кротък ти трябва да направиш първата крачка, защото той ще го е мн срам. Но ако той не е кротък, пише ти много в скуп изчакай той да ти каже но и ти му намеквай че го харесваш. Излезте на кафе, или в парка ;) не се страхувай от отговора му ако го попиташ дали иска да сте заедно.. Все пак 7 клас не е кой знае каква любов, даже някой път не е истинска такаче ако ти откаже, го подминавай в даскало не го гледай харесай си някой друг и да видиш как ще го е яд за теб ;) Надявамм се да съм ти помогнала.. А и забравих да ти кажа ако сте заедно не правии работи за които после ще съжаляваш ( имам предвид секс, , ) :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2dddfcc830
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ей мила той не е такъф знам коя си и знам отлично историята ти.. , но той не е срамежлив..

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 50ed88618e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Здравейте аз съм на 12 години и много харесвам едно момче от моя клас аз му бях казала че го харесвам но това беше преди 2 години и нз дали още знае че го харесвам искам да разбера дали ме харесва искам да му пиша но ме е страх дали ще ми отговори аз секи ден го гледам и той мен но нищо как да разбера дали ме харесва моля ви дайте ми съвет.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 3aee4498eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Здравейте, аз също съм 7 клас ще ви поискам само два савета, а на администраторката незнам, и аз какво да и кажа, но сега ще напиша няколко признака, които са свързани и с мен.
Момчето е 6 клас, а аз 7 учим в едно у-ще, на завършването минала година, когато отидох с приятелката си на магазина до у-ще видях едно момпе и го харесах, но лятото забравих за него, на 15 септември, го видях пак, но дори бях забравила как изглежда и не го познах. На по-следващият ден 17 септември, го видях и отново го харесах и си помислих да бе да ще ме харесва много съм грозна на другия ден аз го гледах и той изведнъж се обърна и ми се усмихна, Така постепенно започна да се закача с мен без да говори да ме гледа, да ме пипа, и т. н другарко може да пропетеш тези признаци, като напишеш признаци, че едно момче ме харесва, аз разгледах тези признаци и той прави до 6, 7 от тях без да говори с мен и, и се орави пред приятелите си, че не познава. Един ден скласа ми имахме физическо, и така стане нещо че нещо си играех с приятелката ми и и казах миниджуниар един от класа ми пожеже там нали ходят на състезания и двата класа се събраха, и пъреия път след, като мой съупеник, Какво мислиш за това, не казвам име, и той не каза, нищо вторият път каза за първи път чувам това момиче да говори, а после ме гледаше едно жално все едно беше отчаян и натъжен, и като го погледнах той гледаше право в мен, не знам аз също го харесвам, но ме е страх да му каза, освен това за първи път ми е, по точно ако той наистина ме харесва ще имам за първи път гадже, просто казвам гадже, хем приятели хем влюбени без задни мисли, но ме е малко страх, наскоро разбрах, и даже не знам дали наистина е вярно, че има гадже, да действително от малки са приятели но напоследък нито и харесва снимките нито нищо, мисла че са само приятели тя е от друго у-ще работата е такава, че мой съученик харесва това момиче и една от 6 клас го издала и този, който харесвам, казал ха ха никога няма да ти стане гадже, що сме гаджета, и после му се извинк, май се е майтапил, а от друга страна неиска да го харесвам нито да имам гадже, и да да призная това момче го срещнах за първи път когато бях на 7 годинки и си играхме тримата със сестричката му и той малко ме дразни, но нищо били сме малко и и най-годното е пе сме съседи през един магазин и една къща това си е ужасни и да, заговориме уж да пита мен и ориятелката ми, кво имате сега, ако имате с еди коя си госпожа нормално, тя пуска децата да излизат навън и сякаш питаше мен нищо, че там беше приятелката ми, той гледаше мен право в очите и беше насочен срещу мен, както пише в признаците, ще ми кажете ли, какво да правя, да го забравя ли, и как или да му кажа,

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker