Как да ги накарам да ме подкрепят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да ги накарам да ме подкрепят?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2505 пъти
Здравейте! Пише ви момиче от 7ми клас, което силно мечтае да стане модел. И това не е просто поредната детска мечта за пари и слава. Отегчих се от живота в малкия град и еднообразното ежедневие.

Чувствам, че се задушавам. Искам да пътувам, да се запознавам с много хора, да опозная света, а и да помагам финансово на семейството си. Тази година българка спечели световния конкурс "Best Model Of The World". Да не говорим за успехите на Кристина Милева и 19 годишната Симона Стоянова, която има 16 ревюта в Ню Йорк.

Вярвам, че имам всички необходими качества, и физически, и психически. Миналата година си купих книгата "Професия модел", така че съм запозната с добрите и лошите качества на моделството. Мога да ги приема.

Но родителите ми са изцяло против, аз да стана модел. Казват че моделите са проститутки. Не мога на 100% да кажа, че не е така, но ако не се убедя, цял живот ще се измъчвам.

Моля ви, кажете ми, как да ги убедя, да ми дадат шанс да опитам! Решила съм, че ще се боря, дори да се наложи да избягам от къщи. Може да сгреша, но трябва да знам. Моля, ако някой знае как да убедя родителите си, моля ви кажете ми. Помогнете!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 91827c59ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, но и аз подкрепям мнението на родителите ти. Не забравяй, че до 18г. те носят отговорност за теб, за твоето възпитание. И това не е случайно- до тази възраст ти си малка, незряла, неопитна, все още не можеш да преценяваш правилно неща, ситуации, ...
Имай повече доверие на родителите си!

Колкото до "моделството"-аз бях преди години;за щастие за кратко. Пари не се изкарват, изцяло губене на време е;интересни хора няма да срещнеш- най-мн инт, унизителни оферти..

Ако искаш да отидеш в др град, пробвай напр с учене, или изчакай да станеш на 18.

Ел

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: be0348a64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля като Ел. Имам наблюдение на „моделки“ и извън България - само единици могат да живеят от това, останалите си имат „спонсори“. Повечето моделки не получават НИКАКВИ пари при ревюта - само за славата. Някой яко трябава да инвестира значи - родители или любовник(ци) - скъпа е поддръжката, скъпа е презентацията, скъпо е всичко.

Бягай от вас, ама първо си намери благодетел, чиче-париче, което да те спонсорира, за да има след година „миска“ за гадже. Като му омръзнеш, ще те даде на свои приятел... Така е не само в България, мила.

И да - моделките са проститутки. Има и няколко бивши такива, към 10-20, които са направили състояние от това. Самата Хайди Клум е минала през десетки легла, но тя е една от хиляди, които все пак са успяли!

Нашата подобна е Жени Калканджиева - нейните любовници са вече мъртви, но е публична тайна, че е спала с всички Кръстници на мафията, че агенцията ? е взривявана. Но това са две много умни бизнес дами, които имат и много в главата. Без учене, това не става. Родителите ти са прави.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bfd58f1123
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Момиче малкия град е само в главата ти, това си е град като град. Купила си си книга толкова ли си наивна в действителност, че да смяташ че някой ще пише в книга за всичката мизерия в тази така наречена професия, че нали после ще го утрепят, а книгата едва ли ще си намери и издател. Знаеш ли какви пари в действителност се дават за едни снимки или за излизане на подиум наистина ли смяташ, че се живее от тях.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3609143801
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подрепям родителите ти, те са отговорни за теб. Ти ще си вземаш решенията самостоятелно след 18-тия ти рожден ден. Ако искаш да те възприемат като куха лейка, ставай манекен. Ако знаеш, че си хубава и се чувстваш добр в кожата си, защо ти е да ставаш манекен? Ако е за да пътуваш, има много доброволчески организации, в които можеш да се запишеш и преди да взезеш в университета да обиколиш света. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d1cafc489f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В България няма мода и ти не можеш да бъдеш истински модел тук! Ще походиш на някои платен курс, ще участваш в някое ревю или снимка и до тук. После попадаш в каталог и заможни господа ти плащат малко парички за да правят секс с теб! Зарежи тези глупоости-това не е сериозен избор!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 612d3a46a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Родителите ти са прави. Преди 1-2 години иаше модна агенция за деца в София. Една моя приятелка се записа за модел. След 1 година всички ги арестуваха там, защото се оказа, че са педофили. Представяш ли си какво щеше да стане, ако организаторите не бяха разкрити? Също така, ако станеш модел, може да те накарат да спиш и с разни мъже. Послушай родителите си.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6f3de78b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа и аз мисля като останалите, че моделство тук няма и че родителите са прави, ама понеже питаш ще ти обясня.

И аз имам такива мечти (7клас съм) от както се помня, даже са 2, от сега казвам че и 2-те са някак нереални и в българия почти няма шанс. За първата казах на родителите си, те ми се присмяха, аз се ядосах и започнах да им говоря, сигурно в говорене съм разказала цялата наука. Но в крайна сметка се получи, те видяха че съм сериозна, че мисля че ще се справя и че ще го направя така или иначе. Цял живот съм искала и двете!

За втората, която е някак по-детинска и сложна, понеже се дават пари, рискуваш, а ти трябват страшно много качества и късмет, все още не съм казала директно. Намеквала съм и от намеците уж ми вярват и ме подкрепят, да ама не се знае. Аз си го действам като хоби и ще покажа на родителите си какво мога, когато сметна че съм достатъчно добра. Макар че сега всеки на когото покажа ми казва ,,Господи, невероятно е, все едно е от професионалист, трябва да продължиш, ще станеш известна!!!" , аз продължавам да чета и наблягам на тези предмети в училище.

Та преди всичко (понеже от романите ми може да не си разбрала) трябва да си сигурна че те бива. Това е направено, нататък...

2- Понеже моделите ги водят тъпи анорексички продаващи тялото си, трябва да докажеш поне че си умна. Изкарвай добри оценки, показвай добро държание (няма модел който да псува като каруцар и да сяда разкрачено), просто докажи че това ще ти е като хоби. После се разчети и намери някой конкурс, помоли ги да те запишат, като наблегнеш, че е само проба, за забавление. И така вероятно ще стане, конкурси , учене и сериозни намерения да завършиш хубава професия ще са напълно достатъчни.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 930752510a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен с годините ще се откажеш от това си желание.Ще се запалиш по нещо друго пак така пламенно.А и освен това имай предвид,че не винаги нещата се осъществяват според представите ни. не е гаранция че непременно ще успееш и пробиеш на модния подиум.Познавам едно момиче,от село е даже,също като теб от малка искаше да стане манекенка,ходеше на разни курсове,на конкурси на разни агенции,но сега е на 20 години,неизвестен фотомодел е,ослепително красива,даже бих казала че е много по-красива дори от таз годишната мис България,но уви няма късмет и е далеч от мечтаните ревюта в Ню Йорк,Милано и т.н.,а наистина е красива и интелигентна даже,но явно не познава точните хора..Не знам,но дори и да осъществиш тази фикс идея ти пожелавам да не останеш толкова разочарована колкото моята позната

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 48e0572a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До №7 от авторката: Напълно съм съгласна с теб. И моите планове са такива. Винаги съм си изкарвала отлични оценки. И тази година съм най-добрата в класа. Претендирам за елитна гимназия. Скоро се провеждаше конкурс за фотомодели от "Новите лица на Б-я" и аз казах на мама че искам да се пробвам. Но тя каза че не съм подготвена (разбрах за конкурса ден преди него) и може да се пробвам друг път - демек дано се откажа до следващия.
Успех в постигането на мечтите ти!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker